bu acılarım karsılıksız kalamaz. . .

inşallah dedigin gibi olur ..insallah beni birgün hatırlar nasıl acı cektigimi oda görür.

Demek ki neymiş?
Her zorluğa katlanmayacakmışsın.
O seni kazanmak için çabalayacakmış,sorunlara o çözüm bulacakmış sen değil!
Bence intikam yerine bu ilişkiden alabileceğin dersleri düşün inan ileride daha mutlu olursun.

Rica ederim.
Başarmak zorundasın.
Yoksa ağlar ağlar durursun,adam da gününü gün etmeye devam eder. Daha da çok ağlarsın.
Tercih senin!

haklısın... bundan sonra vakit aklını basına alma vakti zaten ..
yoksa dedigin gibi cok aglarım cok üzülürüm daha ..
ama kimin ugruna
acılarımı dindirdigim zaman onuda silicem biliyorum

Ben buna pek katılmıyorum maalesef!
Dediğiniz gibi geçmişle hesaplaşan,vicdan sahibi adam olaydı kızımızı bu kadar üzmezdi.
O adam dalgasına bakacak, belki başka kızların canını yakacak,sonra anasının bulduğu kızla evlenip çoluk çocuğa karışacak.
Çevremde o kadar çok örneği var ki hayatında hiç geri dönmeyip bakmayan,vicdanı sızlamayan insan.
Varsa bir hesap öbür tarafta!
O yüzden onun ya da başkasının ne düşündüğü ve ne yaptığı önemli değil herkes kendi paçasını kurtarmaya baksın,bu dünyaya bir kere geliyoruz!

inan basta oda öyleydi cok zorluklara katlandık beraber hep yanımda oldu ..ama birden hersey degişti .. yine de düşünüyorum da canımı bu kadar yaklamalıydı benimle oyun oynar gibi davranmamalıydı.şimdi onun yüzünde bir gelecek göremiyorum kimseyle mutlu olacagımı düşünemiyorum ..bütün hayallerim umtlarım onda kaldı çünkü..

cok haklısın ..zaten hayatta hep öyle olur gelirler birilerinin canını yakarlar sonra gidip kendilerine mutlu aile kurarlar ..ben bunu görmek istemiyorum ama benim evlilik hayallerimi çalan biri nasıl gidip baskasıyla yuva kurar ..işte intikam duygum bu yüzden.. ne biliyim mutlu huzurlu olmasını isterim ama beni unutmasını istemem .bana cektirdikleri hep aklında olsun isterim ..ben sadece ve sadece onla evlilik hayalleri kurdum sadece onla düşündüm nasıl gidip baskalarıyla gercekleştirir ki bu hayalleri ne kadar kötü bişey Allah kimseye yasatmasın ..yasayanlara da yardım etsin .

Eden bulur öbür tarafta zaten hesabını verecek ama burada da bulacak. 'Yaktığın can kadar canın yanacak, üzdüğün kadar üzüleceksin.' Hz. Muhammed (s.a.v.)

Yine başa dönüyorum.
Sen zaten hayatını istediğin şekle sokarsan,mutluluğu yakalarsan onun ne yaptığıyla ilgilenmezsin bile.
Aklına bile gelmez inan bana.
Ama sürekli o mutlu,o evli,ahaa bebesi olmuş,ahaaa kızlarla geziyor vs. diye kafanda kurduğun sürece hem kendi hayatını kaçırırsın hem de asla mutlu olamazsın!!!
Elbette mutlu olacak, elbette evlenecek, hatta bir sürü bebesi olacak önce bunu kafana sok. Ama seni ilgilendirmez sen kendi hayatına bak. Zaten seni tercih etseydi yanındaki sen olurdun di mi? Yoksa daha çooook kurarsın nedendi,niçindi diye.

Eden bulur öbür tarafta zaten hesabını verecek ama burada da bulacak. 'Yaktığın can kadar canın yanacak, üzdüğün kadar üzüleceksin.' Hz. Muhammed (s.a.v.)

bende konu sahibi gibi düsünüyorum, bigun yaptiklarinin bedelini cekmesini bana gelip yalvaasini istiyorum... ama laalenin dedigide cok dogru, hayatini kuran bisürü insan var, eeeee peki hic cezasini bu dunyada goren yokmu? ben hem obur dunyada gormesini istiyorum hem bu dunyada cok cektim cooook

:85: anlıyorum ..
ama işte yanlış anlama duygularımda böyle işte onlara engel olamıyorum ..yoksa söylediklerinde yüzde yüz haklısın canım ..

yasayan anlar sende benim yerime koymussan kendini düşüncelerimi anlayabilirsin ..tabiki söylediklerinize katılıyorum onu yok sayarak mutlu olabilirim ..ama benden calınan hayallerim umutlarım gelecegim..ondan sonra bir gelecek kurabilir miyim onu bile bilmiyorum ..yasadıklarım heran aklımda olcak mutlu bir aile görsem yalnız o gelcek aklıma ve benden aldıgı tertemiz hayallerim :85:

:85: anlıyorum ..
ama işte yanlış anlama duygularımda böyle işte onlara engel olamıyorum ..yoksa söylediklerinde yüzde yüz haklısın canım ..

Kızlar hayat sizin,ben şunu yapın,böyle davranın diye baskı kurmam,aklımın erdiğince fikrimi söylerim.
Yaşadıklarımla bağdaştırırım sadece.
Sizi sevmeyen,istemeyen adamdan intikam alsanız adamın umrunda olacak mı? Bence hayır!
Bu dünyada cezasını çeken var mıdır? Elbette vardır! Ama siz kendinizi kurtarmadıktan sonra o sürünse ne olur?

bunu yapmayın işte...

intikam tutukusu seytandandır... eger inanclı biriyseniz Allaha havale edin

intikam için yapılan hersey edilen her beddua karsılıgını iki taraflı bulur

sadece onun degil sizinde tekrar ve tekrar canınız yanar...

salıverin gitsin neden mutsuzlugu kotulugu sırtınızda kambur gibi tasıyorsunuz ki hala

intikam duygusu mutsuzlugu tetikler... mutsuz oldukca mutsuzlgu cekersiniz.. hala kendinize kotuluk yapıyorsunuz

haklısın ..insan önce kendisi için yasamalı bu dünya da ..zamanında hata yapmıs olabilir istemeyerekte olsa ..önemli olan hatadan dönüşü ..ilerde mutluluk bize denk gelir degil mi ????:44:

laalenin dediği gibi insanlar da var evet ama bu hiç bulmadan ölecekleri anlamına gelmiyor. Bir insanın canının yanmasına Allah razı gelmez vakti vardır daha ama bir gün mutlaka herkes ettiğini bulacak. Ben buna inanıyorum.

haklısın ..insan önce kendisi için yasamalı bu dünya da ..zamanında hata yapmıs olabilir istemeyerekte olsa ..önemli olan hatadan dönüşü ..ilerde mutluluk bize denk gelir degil mi ????:44:

Tabii ki mutluluk denk gelir.
Hata dediğin ne ki?
Hangimiz sütten çıkmış ak kaşığız?

Ne kadarlık bır ılıskıydı bu dıye klıse sorumu sorayım?
Yorumuma gelırsek senınle dalga gecebılecek kadar aklı oturmamıs adamdan ne beklıyosun.
hayatına senı sokmus sen onun ıcın fedakarlık etmıssın gerektıgınde o da etmıstır bılemem.
ama sonunda senınle dalga gecmıs..!!:26:
bak bak en nefret ettıgım adam tıpınden ayrılmayı bıle beceremeyen;
çapsız hareketler yapan ve ısın kotusu senı uzmeyı becerebılen

Cok uzulmenı o kadar ıyı anlıyorum kı.
sana uzulme demıyorum uzul ama bu adam ıcın doktugun gozyaslarına uzul bacım.
o sanıyomusun kı sımdı aklı sende yas tutuyor.
yıyor ıcıyor gununu gun edıyor sende hayatına bak yepyenı bır duzen kur
soylemesı hep kolaydır bılıyorum uygulaması sancılı bır donemdır ama uzulmen hıc fayda getırmez.
olan gene sana olur onun umrunun on besı yanı
sana gerı donse bıle guvenebılecekmısın sen bu adama

kımle mutlu olursa olsun onemlı olan onun mutlulugu mutsuzlugu degıl
SENIN MUTLULUGUN

cok haklisin, ben inancli biriyim, dediginiz gibi Allaha havale ediyorum, ama kalbimdeki öfke dinmiyor, bazen ona beddua etmemek icin kendimi zor tutuyorum, cok cektim öfkem bitmiyor, ama onun gibi bi pislikten kurtardigi icin Rabbime sukrediyorum, ve ona karsi nefret bile beslemeyecegim, nötr olacagim gunlerin umuduyla yasiyorum

Tabii ki mutluluk denk gelir.
Hata dediğin ne ki?
Hangimiz sütten çıkmış ak kaşığız?

inşallah birgün bizde mutlu olabilirz ..bütün acı cekenlerin inşallah birgün yüzü güler ..
cok sagol..tesekkür ederim zaman ayırdıgın için.

inşallah sende basarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…