inşallah sende basarırsın![]()
hayirlisiyla o gunleride gorucez canim sende bende, insallah insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah sende basarırsın![]()
Ne kadarlık bır ılıskıydı bu dıye klıse sorumu sorayım?
Yorumuma gelırsek senınle dalga gecebılecek kadar aklı oturmamıs adamdan ne beklıyosun.
hayatına senı sokmus sen onun ıcın fedakarlık etmıssın gerektıgınde o da etmıstır bılemem.
ama sonunda senınle dalga gecmıs..!!:26:
bak bak en nefret ettıgım adam tıpınden ayrılmayı bıle beceremeyen;
çapsız hareketler yapan ve ısın kotusu senı uzmeyı becerebılen
Cok uzulmenı o kadar ıyı anlıyorum kı.
sana uzulme demıyorum uzul ama bu adam ıcın doktugun gozyaslarına uzul bacım.
o sanıyomusun kı sımdı aklı sende yas tutuyor.
yıyor ıcıyor gununu gun edıyor sende hayatına bak yepyenı bır duzen kur
soylemesı hep kolaydır bılıyorum uygulaması sancılı bır donemdır ama uzulmen hıc fayda getırmez.
olan gene sana olur onun umrunun on besı yanı
sana gerı donse bıle guvenebılecekmısın sen bu adama
kımle mutlu olursa olsun onemlı olan onun mutlulugu mutsuzlugu degıl
SENIN MUTLULUGUN![]()
hayirlisiyla o gunleride gorucez canim sende bende, insallah insallah
laalenin dediği gibi insanlar da var evet ama bu hiç bulmadan ölecekleri anlamına gelmiyor. Bir insanın canının yanmasına Allah razı gelmez vakti vardır daha ama bir gün mutlaka herkes ettiğini bulacak. Ben buna inanıyorum.
anladım canım .üzüldüm senin adına ama kader işte olcagı varmıs demekki.böyle bir ask yasamıssın işte..umarım cok canını yakmamıstır...sen öncesinde intikam almayı secmişsin tabi o konuda yanlısın olabilir ..ama ben benim cektiklerimi anlasın o yönden dedimıntıkam alıyım derken ınsanın canı daha cok acıyo bılıomusun.sevgılım daha sevgılı olmadan once bnm pesımde cok kosuyodu bnde yuz vermıyordum bu aylarca surdu ve bu bıgun baska bı kızla cıkmaya basladı hazmedemedım nasıl olurda bu kadar kosarken pesımde bunu yapardı..ıntıkam almalıydım gıdıp onu sevmedıgım halde sevıyorum dedım.o da senı unutmak ıcın yapmıstım dedı hemen o kızı bıraktı ve cıkmaya basladık bn kendıme baglayıp ole bırakcaktım e hemende baglanamazdı aylar gecıyodu ve ben ıntıkamdan vazgectım onunla mutlu olmaya karar verdım ama bazen ıntıkam yıne aklıma gelıyodu ve tam 1sene oldu bn bırakmadım o benı bıraktı canım cok acıyo sımdı cok yanıyo.keske hıc gırmeseydım ole bı ıse suan cnm hıc acımıcaktı..
cok tesekkür ederim .umarım bu söylediklerini basarabilirim ..inan cok isterim.intikam ve kin duygusu kalbi karartır
ona zarar vermek adına kendini yıpratırsın,
zaman her şeyin ilacı
önce sabretmeyi öğreneceksin sonra yaşadıkların için kendini ve onu suçlamaktan vazgeçeceksin.
kendi adıma söylüyorum bunu
onu sana yaşattıkları için affettiğin de kinin de kalmayacak nefretin de
onu tamamen beyninden zihninden azat edeceksin.
yaşanan her şer ya da her hayırın ardında Allahın gölgesi vardır
yaşadığının sebepsiz olmadığını anlayacaksın
ve onun sana yaşattıklarının da.
Senin yaşadığını gören yaradan var
o hepimizden adil davranacaktır
sen intikam gibi bir duyguyu yüreğin de taşıma yeter
eski erkek arkadaşım ondan ayrılıp o işyerinden başkasıya beraberliğimi hazmedemedi iftiralar atıyor beni kötülüyor o sana göre değil diyor şimdiki erkek arkadaşıma.oysa ki ben onu iki sene bekledim hiçbirşey yapmadı benim için şimdide yolumu tıkamaya kalkıyor. sesimi çıkarmıyorum. eden bulur değil mi kızlar, bişeyler duymaya çok ihtiyacım var
Tamam anladım ben.
Ölmüş kabul edin,yasınızı tutun,ağlayın,zırlayın,yemeyin,içmeyin,uyumayın ama asla aramayın,merak etmeyin,öldü o unutmayın.
Hergün hayat devam ediyor,hergün işe/okula gideceksiniz,ailenizle/arkadaşlarınızla görüşeceksiniz. Onsuzluğa alışacaksınız.
Önce sindireceksiniz,sonra da hatırlamayacaksınız bile.
Kendinize yapabileceğiniz en güzel iyilik bu!
Ondan intikam almak yerine kendinize iyilik yapın.
kızlar bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum ama hemen kızmayın bana..
örnegin birini çok sevdiniz bütün hayatınızı ona adadınız herseye gögüs gerdiniz.
ama o bisüre sonra sevginizi artık kullanmaya basladı .sizi hiç gözü görmedi.Ve hayatınızdaki en önemli şeyleri yıkıp hayatınızı mahfetti.
ondan nasıl intikam alırdınız ????????.......[/QUOTE
benim hayatımda mahfoldu sudan çıkmış balık gibiyim. çok acı çekiyorum. ruh gibiyim canım evede gitmek sitemiyor işede ama mecburen yapıyorum bunları.nasıl gelcem bilmiyorum kendime
intikam almak bile değer vermektir. değmez canım boşver...bende evlilik hayali kuruyordum hatta beraber kuruyorduk evimiz şöle olsun 2 çoçumuz olsun şurda otururuz eşyalarımızı şurdan alırız boş hayaller hepsi biranda suya gitti.birden bulutların üzerinde uçarken buna yere düşmek denir. 2 yıldır sevgili oldum adam bıraktı beni . hemde ciğeri 5 para etmezaramıza giren bir yılan yüzünden. hiç inanamamıştım ayrılacağımıza.![]()
kızlar bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum ama hemen kızmayın bana..
örnegin birini çok sevdiniz bütün hayatınızı ona adadınız herseye gögüs gerdiniz.
ama o bisüre sonra sevginizi artık kullanmaya basladı .sizi hiç gözü görmedi.Ve hayatınızdaki en önemli şeyleri yıkıp hayatınızı mahfetti.
ondan nasıl intikam alırdınız ????????.......[/QUOTE
benim hayatımda mahfoldu sudan çıkmış balık gibiyim. çok acı çekiyorum. ruh gibiyim canım evede gitmek sitemiyor işede ama mecburen yapıyorum bunları.nasıl gelcem bilmiyorum kendime
intikam almak bile değer vermektir. değmez canım boşver...bende evlilik hayali kuruyordum hatta beraber kuruyorduk evimiz şöle olsun 2 çoçumuz olsun şurda otururuz eşyalarımızı şurdan alırız boş hayaller hepsi biranda suya gitti.birden bulutların üzerinde uçarken buna yere düşmek denir. 2 yıldır sevgili oldum adam bıraktı beni . hemde ciğeri 5 para etmezaramıza giren bir yılan yüzünden. hiç inanamamıştım ayrılacağımıza.![]()
Allah yardımcın olsun tatlım yaaçok zor ..umarım bütün üzüntülerin ve dertlerin gecer insallah..