Bu Adam beni çok kızdırıyor

be your selff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
2.899
5.492
78
İyi akşamlar
2 yaşında oğlum var çok yaramaz , inatçı
Sabah ağlayarak uyanır hemen kahvaltı hazirlarim yesin diye.
Ama ne yemeli !!!! Elinde patates kızartmasi heryere döke döke yağlarını vıcık vıcık süre süre yiyor.
Meyve suyu veriyorum, biraz içip kalanını halıya döküyor ve oynuyor orayla.
Çorba kesinlikle içmiyor ama kaşıkla alıp bize fırlatıyor.
Karşı çıkamıyorum çok sinirleniyor.
Kızım da aynı zaten. Pis elleriyle ben fark etmeden saçına sürüyor. Zaten kıvırcık saçları havada uçuşuyor pasaklı oldu hepten.
Şimdi de heryeri cips dökmüşler. Normalde vermiyorum ama dolaptan bulmuşlar açmışlar. Arkamı dönmeye gelmiyor .
Tavsiyenizden bı tutam alırım

İki çocuğunuz da böyleyse sorun sizde olabilir.Çok mu titizsiniz mesela sürekli vaktiniz temizlikle geciyorsa ve yapma etme diye bağırıyorsanı dikkat çekmek için yapıyorlardır.Uzman görüşü alın

Anne değilim ama grup halinde oyunlar oynamak işe yarayabilir. Sizi anlamalarını yakınlaşarak saglayabilirsiniz. 2 yaş her şeyi anladıkları bir yaş aslında. Kuralları en çok kabul edeceği bir yaş.

Elalem gibi yakına yakına anlattıklarınız sizin çocuklarınız farkındasınız dmi

Hahaha başlığa geldim
Benimkisi de 2 yaşında, aynen anlattiginiz gibi. Bugün elindeki muzu vıcık vıcık edip başta Tv ünitesi,parkeler olmak üzere tüm elbiselerine bulaştırmış. Tavsiyesi olanlardan bende fikir almak isterim.

Muzu yazmamisim iyi hatirlattin
Temizlemek sorun değil de böyle alır başını gider diye korkuyorum

Anne değilim ama grup halinde oyunlar oynamak işe yarayabilir. Sizi anlamalarını yakınlaşarak saglayabilirsiniz. 2 yaş her şeyi anladıkları bir yaş aslında. Kuralları en çok kabul edeceği bir yaş.

Evet bakıyorum çevremde çocuklar anlıyor uyguluyor benimkiler inatçı yapmıyorlar

İki çocuğunuz da böyleyse sorun sizde olabilir.Çok mu titizsiniz mesela sürekli vaktiniz temizlikle geciyorsa ve yapma etme diye bağırıyorsanı dikkat çekmek için yapıyorlardır.Uzman görüşü alın
Çok titiz değilim aslinda. Sesim fazla yukselmez. Kavga ettiklerinde müdahale ediyorum başka kuralci falan değilim.
Uzman yardımı derken

Oğlunuz için eski bir şey serin yere oraya döksün rahatlasın Tavsiyem bu kadardı başlığa gelmiştim oku oku "Adam nerde hani aha şimdi çıkacak!" diye bekledim şimdi gidiyorum

Oğlum u adam gibi yetistirecegim inşallah.
Adam burda işte 2 yaşında.
Geleceğe hayırlı olsun.
Bu dağınıklığı aşarsak adam gibi adam olacak temennim

2 yaşında çocuk için patates kızartması doğru kahvaltı değil.

Benim kızım da çorba yememeyi seçti, ben de vermiyorum. Yemek konusunda çok olumlu bir örnek değilim. Yemeyen bir kızım var. Kreşte yediğini iddia ediyorlar, umarım yiyordur. Kreşe verin, orada daha uyumlular...

Başlıkta ki "küçük"adam olmalı

Yer belirleyin konu sahibi
Mesela mutfak ya da herhangi bir oda (mutfak olsa daha iyi:) kendi mutfaklarıymış mesela orada yenilip içilmesi gerektiğini aksi takdirde yemek yemenin yasak olduğunu söyleyin.Ama dirayetli olun hoop 2 gün sonra vazgeçmeyin.
Ulaşabildikleri yerden yiyecekleri kaldırın.
Siz inatçı olun ki o minik keçiler pes etsin

Dağınık yazmış olabilirim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…