- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi be your selff
-
Canim 1 bucuk yaşına kadar sadece anne sütü aldi. Ek gıda kabul etmedi. Daha doğrusu yediğini çıkardı.2 yaşında çocuk için patates kızartması doğru kahvaltı değil.
Benim kızım da çorba yememeyi seçti, ben de vermiyorum. Yemek konusunda çok olumlu bir örnek değilim. Yemeyen bir kızım var. Kreşte yediğini iddia ediyorlar, umarım yiyordur. Kreşe verin, orada daha uyumlular...
Başlıkta ki "küçük"adam olmalı
Yer belirleyin konu sahibi
Mesela mutfak ya da herhangi bir oda (mutfak olsa daha iyi:) kendi mutfaklarıymış meselaorada yenilip içilmesi gerektiğini aksi takdirde yemek yemenin yasak olduğunu söyleyin.Ama dirayetli olun hoop 2 gün sonra vazgeçmeyin.
Ulaşabildikleri yerden yiyecekleri kaldırın.
Siz inatçı olun ki o minik keçiler pes etsin
Dağınık yazmış olabilirim bu arada
Başlığı da bilerek öyle yazdım. Dikkat çeksin diye
Kocamla kavga ettik şansınız dimi
Gelsin yorumlar
Sabit bir yeri olmalıMutfak iyi fikir ama orası soğuk olduğu için oturma odasında yemeye basladik.
Yazın tabağını alıp balkona oturup yerdi
Birde yeni sütten kestim , onun huysuzlugu var
Kirlettikleri yerleri onlara temizletirseniz bir daha yapmazlar. Hem de çok güzel bir alışkanlık kazanırlar.
Mama sandalyesine oturmayan çocuk oturmuyor.bence mama sandalyesine cok kucukken 6 ay (cocugun baglandiklari) oturtmaya baslasaydiniz alisirdi. ne kadar erken o kadar iyi boyle seylerde. Birde istikrarli bir sekilde aglasada hergun baglasaniz siz kazanirdiniz o degil. Herneyse artik gec kalinmis.Ben olsam onunla birlikte sofraya otururum, birlikte yerim ( belki sizde oyle yapiyorsunuzdur ) benden gordugu gibi yemeye alisir, yani simdi yapma etme bulastirma desenizde yapacak ama zamanla kendinizle birlikte gostere gostere alisabilir :) Allah kolaylik versin.
he koca vakası diye geldik bebe çıktı:)
sorunuza fikrim yokta 2 yaş p.kızartması ve meyve suyu için erken değil mi?
Şu an dan itibaren başlayayim dedim ama şuan elinde havuç tv ünitesinin üstünde yiyorSabit bir yeri olmalı
En güzeli de sizinle sofraya oturmalı aslında yesin ya da yemesin sofra alışkanlığı kazanması gereken yaşta
1 yaşına kadar reflü vardı hiçbir şey yemedi i yüzden mama sandalyesine alıştıramadim.bence mama sandalyesine cok kucukken 6 ay (cocugun baglandiklari) oturtmaya baslasaydiniz alisirdi. ne kadar erken o kadar iyi boyle seylerde. Birde istikrarli bir sekilde aglasada hergun baglasaniz siz kazanirdiniz o degil. Herneyse artik gec kalinmis.Ben olsam onunla birlikte sofraya otururum, birlikte yerim ( belki sizde oyle yapiyorsunuzdur ) benden gordugu gibi yemeye alisir, yani simdi yapma etme bulastirma desenizde yapacak ama zamanla kendinizle birlikte gostere gostere alisabilir :) Allah kolaylik versin.
Aynen doymaya yakın kalkıyor özellikle öyle gezdiriyor elinde.Benim ki o kadar abarti olmasa bile arada bir döküp saçtığı oluyor sanırım mama sandalyesi ve altına eski bir bez sermek tek seçenek yoksa kızarsak inadına yaparlar gibi geliyor... tel çözüm sadece yemek yeme zamanında önüne yemek koymak yani onun dışında bir şey vermeyin ( aç olursa yemeği dökmek yerine yer doymaya yakın dökmeye başlıyorlar ) veama sandalyesi dışında eline bir şey vermeyin ne yiyecekse orda yesin ama kararlı olmanız lazım 2 gün yapıp 3. Gün vazgeçerseniz bir daha yapmanizin bit anlamı olmaz.. çocuk sizi ciddiye almaz.çocuklara eğitim vermek isterken kararlı olmak altın anahtar..
Bence siz once insanlarla dalga gecmemeyi öğrenin.İyi akşamlar
2 yaşında oğlum var çok yaramaz , inatçı
Sabah ağlayarak uyanır hemen kahvaltı hazirlarim yesin diye.
Ama ne yemeli !!!! Elinde patates kızartmasi heryere döke döke yağlarını vıcık vıcık süre süre yiyor.
Meyve suyu veriyorum, biraz içip kalanını halıya döküyor ve oynuyor orayla.
Çorba kesinlikle içmiyor ama kaşıkla alıp bize fırlatıyor.
Karşı çıkamıyorum çok sinirleniyor.
Kızım da aynı zaten. Pis elleriyle ben fark etmeden saçına sürüyor. Zaten kıvırcık saçları havada uçuşuyor pasaklı oldu hepten.
Şimdi de heryeri cips dökmüşler. Normalde vermiyorum ama dolaptan bulmuşlar açmışlar. Arkamı dönmeye gelmiyor .
Tavsiyenizden bı tutam alırım
Bence siz once insanlarla dalga gecmemeyi öğrenin.
Kafaniza gore başlık yazip icerigi doldurmussunuz.
Cocuklar yaramaz olabilirler ama yemeyi içmeyi küçüklükten aileden öğreniyorlar. Cocuklar anne ve babanin eseridir.
Sağlıkla büyüt inşallah canımBu arada benimki 20 aylık
Öfke mi yazimda öfke yok.Sende saçma çıkışlarını ailenden öğrenmiş olmalısın.
İnsan gibi uyarmak , yorum yapmak varken ne bu öfke !!!!!!
Ben öyle zamanlarda eline almaya başladım. Şimdi doyduktan sonra tabağı kaldırıp anne anne diyor... öğrenecekler..Aynen doymaya yakın kalkıyor özellikle öyle gezdiriyor elinde.
Bazen yerden alıp yemeye çalıştığını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?