Bu Adam beni çok kızdırıyor

2 çocuğumda yere dökerek saçarak yemek yiyorlar ve bu konuda kendi evimde olduğum sürece hiç müdahale etmiyorum. Her yemekte oğlum yemek dökmeden yenir yaptığın doğru değil diyip yemeğimi yemeye devam ettim ve şuan oğlum 3 yaşında tabağını silip süpürüyor, suyunu ve yemeğini dökmeden yiyip içiyor ve ağzı battığında mutlaka peçeteye siliyor.

Aynen dediğiniz gibi elini saçına siler, sümüğü akar koluna siler, eli batar nereye isterse oraya silerdi, ama şuan bu davranışların hiç birinden eser yok emin olun ki 3 yaşına gelince bebeğiniz sizden ne gördüyse onu uygulamaya başlayacaktır. Bırakın yemekleri elleriyle keşfetsin neyi nasıl davranması gerektiğini kendi sebep sonuç ilişkisiyle öğrensin.

Öfke mi yazimda öfke yok.
Sadece baslik ve icerigin uyumlu olmasi normalidir. Caniniz istiyor diye degistirmek tamamen dalga gecme niyetlidir.
Kimseyi uyarmak gibi bir tarzim yoktur sadece fikrimi belirtirim.

Düzgünce söyleyebilirsiniz ki Mune hanım zaten uyardı.
Dalga geçmedim. Hayat bu o kadar zorken Keyifli bir konu olsun istedim

Teşekkürler tavsiyeniz için. Sanırım bende bir kez söyleyip kararı ona birakmaliyim.
Güzel taktik

Ayrıca sırf yorum yapmak için yorum yapmayın.
Ben ne yazmışım
Bağırdım ,kızdım , vurdum poposuna mi yazmışım.
Buradan tavsiye istedim.
Yoksa tavsiyen iyi forumlar diliyorum
Var tavsiyem bu kadar gergin biri olma beni etkileyen bişey yok sana zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…