Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

asıl sen o evden gidersen fitne çıkmazmı bune saçmalık yaa. o evde 2 erkek 1 kadınmı olacak yani hemde tanımadığınız insanlar. bırakın siz şu işin aslını bi öğrenin bence. kendimi yerinize koydumda yok yok koyamadım ben kabullenemem asla

konuyu parça parça okudum.arada kaçırdıgım şeyler var herhalde.

eşinizi tebrik ediyorum, adamın cüreti boşa değilmiş meğer.

bir şekilde sizi akşam yemeğine ikna etmiş, on gün kalmayı da halleder bu gidişle.

sorunuzun misafir olmadıgı hatta son cumlenizdeki gibi sizi bezdirecek kadar sacma/saf nasıl adlandırırsanız boyle tavırları oldugu konusunda butun forum hemfikir sanırım
demeye calıstıgım tavrınızı en basta koyun o da bilerek davransın.
belki o zaman 1aksam yemegi konusunda uzlasacaktınız ya da karsılıklı konustugunuzda telden emrivaki yapar gibi etleri cıkar diyemeyecekti. bahsettigim buydu. bir dahakinde benzer bir davranısında tencereleri bombos ocaga dizeceginizi soyleyin
kolay gelsin... bu arada onceki mesajlarda yazmayı unuttum kızınıza da gecmis olsun...

Zaten bu durumda o da evde kalmayacak, arkadaşında kalacakmış.Kızlar ben eşimin bu teklifine şok oldum şaştm kaldım.siz beni kabul etmekle suçluyorsunuz.Benim aklım yerimde.Kabul edebilir miyim sizce ?? Kim kabul eder böyle birşeyi.neyin nesiymiş akşam anlarız artık.Yine diyorum eşimde yalan söylüyor olabilir, memleketlisi diye belki de misafr etmek istedi.bilemiyorum.Zaten adam akllı konuşan biri değil.onun iletişimi anca kumandayla

niye arkadasında kalıyor ki
ay ben eşinden hiçbir şey anlamadım vallahi canım
ne değişik adam bu böyle.

Sağolun.Ben zaten yemege de gelmesinler diycektim bildiğiniz üzere kızım rahatsız.ama merak ettim kim bunlar diye.Bakın burdaki hanımlar bile merak etti benim etmis olmam dogal değil mi ? Birdahakine tencereyi kafasına atarım zaten.bırakın eti tavuğu.ona tahammül edeceğimi düşünmeyin lütfen

Ben kızınızı merak etim, inşallah ciddi bir rahatsızlığı yoktur Allah şifa versin.

ben böyle saçma şey görmedim.
ne demek 10 gün kalacaklar sizde evi boşaltacaksınız
ya ne yalan söyleyeyim benim aklıma hemen eşinizin bi haltlar yiyeceği geldi.
madem evde siz olmayacaksınız niye otele gitmiyorlar?
eşinize sinir oldum ve hiç hoş kokular gelmedi benim burnuma.
ben olsam yemeğede almazdım.
siz kızıncada kıvırmış Allah kıvırmış.

bu arada Allah kızınıza acil şifalar versin.

Ne bileyim canım.Binbir türlü şey söyledi.ne yorum yapayım ben şimdi.saçmaladın dedim manyak mısın dedim.hayır dedim.başka ne diyeyim.Adam anlamıyor.nekadar tavr koysamda pişkin pişkin sırıtıyor sadece.iyice zıvanadan çıktı

artık bu seferlik bişey yapılacak gibi durmuyor. ayrıca eşiniz neden sizinle annenizde kalmıyoda arkadaşında kalıyo. saçma sapan olaylar kumpanyası yani. bir daha tekrarlarsa sende evde kalır biyere gitmessin

artık bu seferlik bişey yapılacak gibi durmuyor. ayrıca eşiniz neden sizinle annenizde kalmıyoda arkadaşında kalıyo. saçma sapan olaylar kumpanyası yani. bir daha tekrarlarsa sende evde kalır biyere gitmessin

Annemlerle arası iyi değil.Ben doğum yaptığımda kaldı sadece.Ben kalırımda o kalmaz.o yüzden arkadaşıma giderim dedi zaten.Gelsinler yemeklerini yesinler gitsinler.bakalım kim bu olay arkadaşı.Beni hiçe sayıp kendisi önemli olan arkadaşı

madem akşam yemeğe gelecekler onlara şunu söleyin lütfen..
-benim kızım rahatsız anneme de gidemem sizin için düzenimi bozamam...
-kocama gelince, kendisi emrivakileri çok sever sizin burda kalacağınızı söyledi ancak kabul edemem..
-1o günlüğüne hiç tanımadığım birilerine evimi emanet edemem..
-ha eşim kabul etmiş olabilir ama ben kabul etmiyorum kusura bakmayın de..

Asla bunu misafire söylemekten çekinme... kabul et derdim ama eşin "adam gibi akşama misafirimiz var bikaç gün bizde kalacaklar (ama sen annene git demeseydi)" deseydi o zaman tavrım bu olmazdı canım...

ben açık sözlüyümdür eşine asla bu konu da tamam deme.. eşin anlamıyorsa o zaman misafirin yüzüne söyle zaten yurdışında daha ne zaman göreceksinki..... kocan da niye böyle yaptın bilmem ne kawga gürültü çıkarırsa da onun da ağzının payını wer bi zahmet... o ewin hanımı sensin we senin düdğün ötmeli!!!!

merak ettim normalde nasıl biridir?
sanki sorumsuz biriymiş gibi bir izlenim bıraktı bende.
aile kavramından bi haber....
arkadaşları rahat etsin diye karısını hasta çocuğunu evden yollamalar falan...
aldatma vs vukuatları oldu mu daha önce?

Zaten bende sizin dediginiz gibi bir yol izliycem.Kadn dediği gibi psikolojik rahatsız değilse hani en azından muhabbet etme yeteneği varsa konuşur gereken cevabı veririm.ama tanımıyorum etmiyorum.bakalım nasıl tipler.Eşime bunun hesabını sorcam zaten.beni sinir hastası yaptı.saçlarımı beyazlattı.haketmediğim sözler sarfetti.Düşüncesizliğinin cezasını çekecek

Kızını çok sever.dışarıya dönük bir yapısı vardır.aldatma vs öyle şeylere cesaret edemez.bu zaman kadar yakalamadım en azından.eve gelir iki muhabbet etmez kumandaya sarılır.Tv ye olan düşkünlüğü yüzünden duvar boyu dev ekran aldı eve.hepp sus sus film izliyorum haber izliyorum dder.bende kızımı alır odamda oyalanırm

kesinlikle cezasını wermelisin canım seni resmen hiçe saymış yaaa... ruh hastası bi kadıın ve esini nasıl kabul eder yaaa o adam senin karının yatağında yatacak hiç mi tiksinmez bi adam bu durumdan yaaa... iğrenç wallaa...

kocana haddini bildir ve yemekten sonra yolla lütfen adamı da tanımıyorsun kızına sana bişey yaapr Allah korusun dünyada neler oluyor....

Tanrı misafiridir evinde ağırlarsın gelen geri çevrilmez diye bişey var ama bu misafirler biraz garip, sen pek taviz verme bu tavrından hayatım, terbiyeni de bozmadan kusura bakmayın evim ve biz yatılı misafire uygun değiliz şu anda, anlayışla karşılarsınız.. Gibisinden. Yada at topu eşine o söylesin, izinsiz çağırmak nasıl kolaysa öyle de göndersin. Allah yardımcın olsun eşine karşı da taş gibi ol sinirlerinin bozuk evet ama bu konuda ona da pek fırsat verme. Hani insan buz gibi olurda 'ce' demeye korkarsın ya, öyle

Haklısın canım.Bir erkek olarak bunları onun düşünmesi gerekirken ben düşünüyorum.sorumsuzluğu hat safhada.Düzelmeye de niyeti yok.allah sonumuzu hayr etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…