Evet istiyordu.hala da istiyodur.arkadasları rahat etsin o da misafir perver olsun.Ben hasta kızmla anamın evine gideyim.Bu konuda ki maazereti de şöyle, ilk akşam tanışırız daha sonra onlar burda kalırlar.hep birlikte olmayalım.kadın varmış, fitne çıkmasınmış.dedigi sacmalık bu
Haklısız.fakat ben eve misafir çağırmasın demiyorum.ailesi gelir kalır.görümcem eltilerim gelir kalırlar birşey demiyorum.ama bana ilk söyleyiş şekli olağanüstüydü.kız rahatsz sen annenlerde kal onlarda burda idare etsin dedi.ben bunu duyunca sinirlendim.10 gün ne demek.sorumsuzluğunu birkez daha belli etti kendisi.Tamam yemege gelsinler.benimde arkadaslarım geliyor.ama evimde 5, 10 gün asla misafir edemem.Ben bu konudaki kararlılığımı gösterdim emin olun.eşimi yasayan bilir canım.ben ne desem boş.anlatsam da bana inanmazsınız zaten...
asıl sen o evden gidersen fitne çıkmazmı bune saçmalık yaa. o evde 2 erkek 1 kadınmı olacak yani hemde tanımadığınız insanlar. bırakın siz şu işin aslını bi öğrenin bence. kendimi yerinize koydumda yok yok koyamadım ben kabullenemem asla
sorunuzun misafir olmadıgı hatta son cumlenizdeki gibi sizi bezdirecek kadar sacma/saf nasıl adlandırırsanız boyle tavırları oldugu konusunda butun forum hemfikir sanırım
demeye calıstıgım tavrınızı en basta koyun o da bilerek davransın.
belki o zaman 1aksam yemegi konusunda uzlasacaktınız ya da karsılıklı konustugunuzda telden emrivaki yapar gibi etleri cıkar diyemeyecekti. bahsettigim buydu. bir dahakinde benzer bir davranısında tencereleri bombos ocaga dizeceginizi soyleyin
kolay gelsin... bu arada onceki mesajlarda yazmayı unuttum kızınıza da gecmis olsun...
Ben kızınızı merak etim, inşallah ciddi bir rahatsızlığı yoktur Allah şifa versin.
ben böyle saçma şey görmedim.
ne demek 10 gün kalacaklar sizde evi boşaltacaksınız
ya ne yalan söyleyeyim benim aklıma hemen eşinizin bi haltlar yiyeceği geldi.
madem evde siz olmayacaksınız niye otele gitmiyorlar?
eşinize sinir oldum ve hiç hoş kokular gelmedi benim burnuma.
ben olsam yemeğede almazdım.
siz kızıncada kıvırmış Allah kıvırmış.
bu arada Allah kızınıza acil şifalar versin.
kusura bakmayın arkadaşlar yeni üye oldum siteye, 25 mesaj hakkı için yazıyorum. tekrar çok özür..
Ne bileyim canım.Binbir türlü şey söyledi.ne yorum yapayım ben şimdi.saçmaladın dedim manyak mısın dedim.hayır dedim.başka ne diyeyim.Adam anlamıyor.nekadar tavr koysamda pişkin pişkin sırıtıyor sadece.iyice zıvanadan çıktı
artık bu seferlik bişey yapılacak gibi durmuyor. ayrıca eşiniz neden sizinle annenizde kalmıyoda arkadaşında kalıyo. saçma sapan olaylar kumpanyası yani. bir daha tekrarlarsa sende evde kalır biyere gitmessin
Sağolun.Ben zaten yemege de gelmesinler diycektim bildiğiniz üzere kızım rahatsız.ama merak ettim kim bunlar diye.Bakın burdaki hanımlar bile merak etti benim etmis olmam dogal değil mi ? Birdahakine tencereyi kafasına atarım zaten.bırakın eti tavuğu.ona tahammül edeceğimi düşünmeyin lütfen
Ne bileyim canım.Binbir türlü şey söyledi.ne yorum yapayım ben şimdi.saçmaladın dedim manyak mısın dedim.hayır dedim.başka ne diyeyim.Adam anlamıyor.nekadar tavr koysamda pişkin pişkin sırıtıyor sadece.iyice zıvanadan çıktı
madem akşam yemeğe gelecekler onlara şunu söleyin lütfen..
-benim kızım rahatsız anneme de gidemem sizin için düzenimi bozamam...
-kocama gelince, kendisi emrivakileri çok sever sizin burda kalacağınızı söyledi ancak kabul edemem..
-1o günlüğüne hiç tanımadığım birilerine evimi emanet edemem..
-ha eşim kabul etmiş olabilir ama ben kabul etmiyorum kusura bakmayın de..
Asla bunu misafire söylemekten çekinme... kabul et derdim ama eşin "adam gibi akşama misafirimiz var bikaç gün bizde kalacaklar (ama sen annene git demeseydi)" deseydi o zaman tavrım bu olmazdı canım...
ben açık sözlüyümdür eşine asla bu konu da tamam deme.. eşin anlamıyorsa o zaman misafirin yüzüne söyle zaten yurdışında daha ne zaman göreceksinki..... kocan da niye böyle yaptın bilmem ne kawga gürültü çıkarırsa da onun da ağzının payını wer bi zahmet... o ewin hanımı sensin we senin düdğün ötmeli!!!!
merak ettim normalde nasıl biridir?
sanki sorumsuz biriymiş gibi bir izlenim bıraktı bende.
aile kavramından bi haber....
arkadaşları rahat etsin diye karısını hasta çocuğunu evden yollamalar falan...
aldatma vs vukuatları oldu mu daha önce?
Zaten bende sizin dediginiz gibi bir yol izliycem.Kadn dediği gibi psikolojik rahatsız değilse hani en azından muhabbet etme yeteneği varsa konuşur gereken cevabı veririm.ama tanımıyorum etmiyorum.bakalım nasıl tipler.Eşime bunun hesabını sorcam zaten.beni sinir hastası yaptı.saçlarımı beyazlattı.haketmediğim sözler sarfetti.Düşüncesizliğinin cezasını çekecek
kesinlikle cezasını wermelisin canım seni resmen hiçe saymış yaaa... ruh hastası bi kadıın ve esini nasıl kabul eder yaaao adam senin karının yatağında yatacak hiç mi tiksinmez bi adam bu durumdan yaaa... iğrenç wallaa...
kocana haddini bildir ve yemekten sonra yolla lütfen adamı da tanımıyorsun kızına sana bişey yaapr Allah korusun dünyada neler oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?