Bu var bak, annenin evi geniş ve rahatsa -ki küçük ve dar olsa ne olacak- neden sadece sen gidiyorsun?
Neden eşine, "e o zaman beraber gidelim" demedin?
Bu sorular sorulmaz mı yahu:44:
Öff olay çok açık ve net..
onlara bir fikir verebilirsin artık pepe
bence de
bahanesi de annenle anlaşamıyorum o yüzden arkadaşımda kalayım sen annene git olacak
10 gün ara ara eşini yoklayıp sonra onların yanına gidecek bence
valla böyle bi durum yazlıktaki komşunun başına gelmişti eve rus kadınları doldurmuş adam karısını da anasının evine yollamıştı
kadın da şüphelenip geri dönmüş haber vermeden ve evde rujlu bardaklar vs bulmuş yukarı çıkınca da iğrenç manzarayı görmüş kadın
ama hala boşanmadı
Ayy kızlar sağolun güldürdünüz beni :) Ya ben ölcem yada o zaten.kanser oldum sayesinde.gırtlak kanseri resmen.Alem yapacağı aklıma gelmedi korkak yapmaz diye düşünüyorum.Hemde benm evimde yapamaz.babana bile güvenme demisler ama bilemiyorum artık.aksam gelsin haddini bildircm.telefonda birsey diyemedim ki
Yani en kötü beraber annenlerde kalmayı teklif et bakalım ne yapıcak. Sen de benle annemde kalırsan kabul ederim gibi konuş. Kabul ederse sonra yine cayarsın yok yok vazgeçtim gelmesinler dersin huzurla evinde oturursun, bir şey olmayacağını anlarsın. Kabul etmezse zaten artık tehlike çanları çalıyor..
Cevap vermistim bu sorunuza bir önceki mesajlarımda.Annemlerle anlasamaz benim ki.Bu zamana kadar anca doğum yaparken geldi kaldı annemlerde ben tunceliden gelmiştim o zaman.O yüzden ben arkadaşta kalayım diyor.
bence de
bahanesi de annenle anlaşamıyorum o yüzden arkadaşımda kalayım sen annene git olacak
valla böyle bi durum yazlıktaki komşunun başına gelmişti eve rus kadınları doldurmuş adam karısını da anasının evine yollamıştı
kadın da şüphelenip geri dönmüş haber vermeden ve evde rujlu bardaklar vs bulmuş yukarı çıkınca da iğrenç manzarayı görmüş kadın
ama hala boşanmadı
Allah aşkına kenar mahallelerde,küçük şehirlerde 40 tl ye bile otel var.
boşanmadı mı niye basmış o zaman salak kadın. iğrendim. :26:
Pardon kaçmış gözümden..
Akşam haddini bildirmeden önce sen yine de annenlerde beraber kalmayı teklif et bence.
Ya da ben evimden başka bir yerde kalamam diye net bir dille söyle..Bakalım o misafirler yine gelecek mi
bence de
ama hala boşanmadı
nasıl affettirmiş adam kendini:26:
10 gün nedir ya 10 gün.Bana bunu söylemeye utanmıyor bile.Aldatma gbi bisey olmasa bile benim yavrum hasta.39 derece ateşi vardı.zor düşürdüm.Benim ev pansiyon mu.tamam arkadası gelir, erkektir.yemege davet etsin.ama kadın da varmış.Ve kalacaklar benim evimde.Tvbe yarabbim.6 yıllk evliyim ilk defa bana bu teklifle geldi.yoksa kendisi sevmez misafiri hiç.hele ki 10 gün hiç tahamml etmez.bakalım ne diycek gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?