Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

Kız bunlar ole hanı çift gıbı gozuuken insanlar var ya grup yapmak ıcın davetle gelıyolar tövbe tövbe ole olmasın kız. Sakın kabul etme otele gitsinler sende kocanı gönderme canım. Oda neymıs oyle dağlara taşlara ...

Bu var bak, annenin evi geniş ve rahatsa -ki küçük ve dar olsa ne olacak- neden sadece sen gidiyorsun?
Neden eşine, "e o zaman beraber gidelim" demedin?

Bu sorular sorulmaz mı yahu:44:

Öff olay çok açık ve net..

Cevap vermistim bu sorunuza bir önceki mesajlarımda.Annemlerle anlasamaz benim ki.Bu zamana kadar anca doğum yaparken geldi kaldı annemlerde ben tunceliden gelmiştim o zaman.O yüzden ben arkadaşta kalayım diyor.

Valla tablo apaçık ortada...

Empati yapmaya çalışıyorum, o misafirler gelse de gelmese de ben sindiremezdim böyle bir teklifin eşim tarafından bana yapılmasını.

Nerden tutarsan tut elinde kalıyor.

Yurt dışından gelenler kim mesela çift mi öyle mi dedi eşiniz belki de sadece bir veya bir kaç kadın geliyor veya çift veya 5 kişi ne fark eder ki kimi kimin evinden kovuyor ne terbiyesiz eşiniz varmış acayip sinir oldum. Adam sanki üniversite ortamında eve kız atacak arkadaşından evinin anahtarını istiyor bu ne pişkinlik ki burada arkadaş kendi karısı oluyor dikkatinizi çekerim midem bulandı yeminle. Bir de eşiniz bu cesareti nereden buluyor bu ne cüret yav iyice zıvanadan çıkmış.

boşanmadı mı niye basmış o zaman salak kadın. iğrendim. :26:

Bak görüyorsun değil mi ? Kimse senden önemli değerli değil.. Seni hasta etmeaine yormasina iİn verme...c
Ceneni yorma bile istersen kendini balkondan at umrumda degil evimde kizim var ne bir yere giderim ne de tanimadgim insanlari 10gun evimde tutarim de gec otur..

Attigi yalana kendi inaniyor mu acaba sor bakalim çok merak ettim...

bence de en iyisi bu
ama bahanesi var adamın annenle anlaşamıyorum diyecek muhtemelen

konu sahibi sen korkak morkak diye güvenme bence
ummadık taş baş yarar diye boşuna mı diyolar

Ne iş yaparlarmış...neden gelmişler .......birkaçgün biz misafir edelim birkaçgün ucuz bir motel ayarlayalım de....ben evimden gidemem dersin

Cevap vermistim bu sorunuza bir önceki mesajlarımda.Annemlerle anlasamaz benim ki.Bu zamana kadar anca doğum yaparken geldi kaldı annemlerde ben tunceliden gelmiştim o zaman.O yüzden ben arkadaşta kalayım diyor.

Pardon kaçmış gözümden..
Akşam haddini bildirmeden önce sen yine de annenlerde beraber kalmayı teklif et bence.

Ya da ben evimden başka bir yerde kalamam diye net bir dille söyle..Bakalım o misafirler yine gelecek mi

nasıl affettirmiş adam kendini:26:

boşanmadı mı niye basmış o zaman salak kadın. iğrendim. :26:

valla bilmiyorum zenginler bi de
ama kadın çalışmıyodu belki o yüzdendir
lüks hayatını bırakamamış olabilir
gerçi buradaki konu açıp açıp boşanmayan kadınların bahaneleri onun için de geçerlidir muhtemelen

Pardon kaçmış gözümden..
Akşam haddini bildirmeden önce sen yine de annenlerde beraber kalmayı teklif et bence.

Ya da ben evimden başka bir yerde kalamam diye net bir dille söyle..Bakalım o misafirler yine gelecek mi

Evet evet misafirler gelsin tiplerini beğenirsem temizlerse bırakır giderim de diyebilir

bunu gözünle görüp hala o adama nasıl dokunabiliyorlar ya pess .. sözün bittiği yer . o yara nasıl kapanır ki . o evlilik nasıl devam eder ... insan kocasını başka kadınla .. midem kalktı ..allah korusun ..

nasıl affettirmiş adam kendini:26:

o kadar ayrıntıyı bilmiyorum annem söylemişti bana
ama kadının affedeceği varsa iki surat yapıp eski haline dönmüştür
adamın çok uğraştığını sanmam
bi de rus kadınlar diye önemsemeyenler de oluyomuş nasılsa beni bırakıp gitmez eğleniyo diye düşünenler varmış

Son düzenleme:
10 gün nedir ya 10 gün.Bana bunu söylemeye utanmıyor bile.Aldatma gbi bisey olmasa bile benim yavrum hasta.39 derece ateşi vardı.zor düşürdüm.Benim ev pansiyon mu.tamam arkadası gelir, erkektir.yemege davet etsin.ama kadın da varmış.Ve kalacaklar benim evimde.Tvbe yarabbim.6 yıllk evliyim ilk defa bana bu teklifle geldi.yoksa kendisi sevmez misafiri hiç.hele ki 10 gün hiç tahamml etmez.bakalım ne diycek gelince

peki bunun dısında hiç şüpheli hareketi olmadı mı
ne bileyim internet kullanıyorsa geçmişe baktın mı hiç nerelere takılıyor diye.
eğer düşüncesi alem yapmaksa bu birden olmaz bence çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…