- 31 Mart 2018
- 55
- 107
- 3
- Konu Sahibi Sarikedicikkk
-
Söylenecek her şeyi söylemişsiniz. İyi ki böyle tepki göstermiş. Tüm kişiliğini görmüş olmuşsunuz. Ayrılmanız çok iyi olmuş, tebrikler.
Kendi salakligima yaniyorum. Nasil inandim goruyodum ama bahaneler uretip kendimi kandirdim resmen( bu uzuntum kalbimin kirikligi kendime kizginligim gecer mi
Merak ettiğim birşey var; 6 aydır sevgilisiniz nasıl duygusal bir bağ kurdun bu erkek cinsiyle? Yani tatlı sözler iltifatlar falan oluyor muydu?Merhaba arkadaslar.
Size olanlari anlatmaya geldim. Cok igrencti. Bugun bulustuk guya bugun o odeyecekti neyse normal gittim, cok acikmis. Cig kofte cekmis cani. Hayret nedense acaba. Neyse tamam dedim. Gittik o yedi ama boyle yiyecek yer bile yok. 2 tabure var ortamda ben bunun artik beni daha fazla aptal yerine koymasina musade etmek istemedigimden dogum gununu beklemek istemedim. O ortamda da konusamayacagmiz icin bi yere gidelim seninle konusacaklarim var dedim. Aa tamam caylar da senden o zaman dedi.
Nevrim dondu artik. Apar topar ciktim o da arkamdan geldi.
Sen benim durumumu bilmiyo musun ya dedim su tavirlarin ne dedim.
Ben turk kiziymisim. Turk kizlari yedigini ictigini erkeklere odetirmis. Oyle olmadi diye zoruma mi gitmis. Igrencti anlayacaginiz.
Sana da Turk erkegi dicem ama erkeklik kismi sende yok dedim.
Sen ne bicim konusuyosun dedi 6 aydir hic bu kadar duzgun konusmamistim dedim.
Ayrildim bitti. Her yerden engelledim.
Cok uzgunuminsanlar nasil bu kadar kotu olabilir
Kendi salakligima yaniyorum. Nasil inandim goruyodum ama bahaneler uretip kendimi kandirdim resmen( bu uzuntum kalbimin kirikligi kendime kizginligim gecer mi
En başından belliydi bu adamın zihniyeti, boşansın da semerini de yesin hayvanMerhaba arkadaslar.
Size olanlari anlatmaya geldim. Cok igrencti. Bugun bulustuk guya bugun o odeyecekti neyse normal gittim, cok acikmis. Cig kofte cekmis cani. Hayret nedense acaba. Neyse tamam dedim. Gittik o yedi ama boyle yiyecek yer bile yok. 2 tabure var ortamda ben bunun artik beni daha fazla aptal yerine koymasina musade etmek istemedigimden dogum gununu beklemek istemedim. O ortamda da konusamayacagmiz icin bi yere gidelim seninle konusacaklarim var dedim. Aa tamam caylar da senden o zaman dedi.
Ben turk kiziymisim. Turk kizlari yedigini ictigini erkeklere odetirmis. Oyle olmadi diye zoruma mi gitmis. Igrencti anlayacaginiz.
Merak ettiğim birşey var; 6 aydır sevgilisiniz nasıl duygusal bir bağ kurdun bu erkek cinsiyle? Yani tatlı sözler iltifatlar falan oluyor muydu?
Cok tesekkur ederim ama suan cok kotuyum. Mutlu olmam gerekiyorsa olamiyorum kendime cok kiziyorum cok
Nasil inandim anlamiyorum bu kizginligim da gecer mi
Benim bildiğim Türk erkeği yanındaki kıza odetmez. Ne güzel yapmışsınız ayrılmakla.Merhaba arkadaslar.
Geçer tabii ki. 2 gün sonra bile şu an hissettiğiniz gibi hissetmeyeceksiniz. Sizin 6 ay boyunca kurduğunuz hayalleriniz yıkıldı. Şu an olay çok yeni, böyle hissetmeniz çok normal. Güzel vakit geçirip, gülüp eğlenip, yeni hayaller kurdukça etkisi tamamen geçecek.
Kendinize de kızmayın. İnsansınız. Kimse mükemmel değil. Hata yapmaya hakkınız var. Çok iyi bir ders öğrendiniz. Aynı şeyi bir daha yaparsanız, o zaman kızarsınız :)
Gördün mü sana dedim. Kolay kolay fikir yürütmem ama bak paran da gözü varmışZaten caylari da sen ode dedi
Yani hic gerek kalmadi ne oldugu ortaya cikti. Konusmasini gorseydiniz igrencti ya igrencti.
Erkeklerin parasini yiyen turk kizlarindanmisim. Gerizekalidn nefret ettim.kendi salakligima yaniyorum
Geçer hiç merak etme yeminle geçerAllahim bir daha bu kadar kalbi bozuk insanlarla karsilastirmasin.
Allah korusun ama bir daha tovbe. O kadar uzuluyodum ki bana su elbiseyi alsana diyince. Taksit yaparsin cok abartiyosun cok kontrollusun diyince gercekten icim aciyodu. Kendimi ne kadar ezilmis hissediyordum. Halbuki o kendi pisligi altinda ezilmeliymis. Bugun gercek yuzunu gordum.
Cok tesekkur ederim insallah gecer bu uzuntum.
İlk şoku atlattıktan sonra Allah'ım ben nasıl biri beladan kurtuldum diye yatıp kalkıp dua edersin. Hem nesi varmış Türk kızının senin bir saç teline kurban olsun mendebur. Laflara bak ya. Sanki ismarladigi simitlerle ihya oldun. "Haklısın hayatımda hiç çay simit tuketmemistim hele çiğköfte yasayamayacagim bir deneyimdi" deseydin. Sen üzülme. Vaktinde farkettin ve " dizilir bin ini çok siviyirim" diyip ilişkiye devam etmedin. Kendini takdir et. Her şey gönlünce olsun.
Gördün mü sana dedim. Kolay kolay fikir yürütmem ama bak paran da gözü varmış
Şuna bak bi de suçu sana atmaya çalışmış
O sana öyle dedi die para mı harcıcan Allah’ın belası
Bu sana gelecekteki seçimlerin için bence ucuzundan bir ders olmuş, bunu seni rahatlatmak için değil benzer deneyimleri yasamış olan biri olarak soyluyorum; burda herkes oyle bence; bi de bak buralarda böyle insanlarla yanlışlıkla evlenip buralarda konu açanlar var; ucuz kurtulmuşsun der geçerim.O kadar uzgunum ki kendimi aptal gibi hissediyorum hala arkamdan turk kizi vs biseyler diyodu igrencti
Canım garanti veriyorum geçerCok hakliymissin. Resmen caylari sen ode dedi sok gecirdim ya adamin isi gucu para para para muhabbeti para nefret ettim ya
Ben ogrenciyim adam calisiyor hala paradan konusuyor bu kadar igrenc
Bi de bana turk kizlari erkege odetirmis de 2 odemisim zoruma gitmis ne igrenc laflar etti. Adam zannetme kendini dedim. Icim sogumadi ama hala onagecer mi bu Allah askina ? Oyle uzuluyorum ki gecen zamanima gecer dimi
Ekşi sözlük dezenformasyonu bunlar. Kendi tiplerine bakmazlar Türk kizi aşağı Türk kızı yukarı. Sen üzülmekten ziyade kullanıldığın için kizginsin basının gözünün sadakasi olsun. Bu da bir tecrübe leş bir primat türü öğrenmiş oldun. Tecrübeler biraz pahalı olabiliyor. Önüne bak bundan sonra sınavına asıl güzel bir yere atanırsin inşallah. Bir sonraki ilişkinde bir süre hesaba karışmaYa cok tesekkur ederim. Oyle guzel yazmissin ki.
Nesi var Turk kizinin keske kendi Turk erkegi olabilse de erkek degil. Agzina yapismis sakiz gibi turk kizi turk kizi.
2 sey odemisim. Inan bi haftalik harcligimi cafede yemeklerine veriyodum bunun.
Nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?