Bu adam cimri mi ?

Ya yolunacak kaz da degilim cunku calismiyorum. Muhendis maasi da cok iyi ve kendisine her seyi aliyor. Surekli marka giyiyor teli en son model vs
Haklisiniz :KK43:
Olsun senin 2 kuruş harçlığına göz dikmiş. Böyle erkekleri de anlamıyorum. Yerinde olsam Doğum günü falan beklemezdim. Basardım tekmeyi çıkarcı pislik sinirlerimi tepeme çıkardı.

Içinden gelmiyorsa ayrıl canım biran önce peki yarin kimde hesap ödeme sirasi

Neden biliyor musun cunku surekli bi para muhabbeti. Iste bana sunu al vs o kadar itici geliyo ki. Simdi sizler de dediniz seni kullaniyor diye.
Yarin boyle bisey derse o an hemen yuzune mi carpmaliyim. Bu yaptiklarini bilsin istiyorum

Neden biliyor musun cunku surekli bi para muhabbeti. Iste bana sunu al vs o kadar itici geliyo ki. Simdi sizler de dediniz seni kullaniyor diye.
Yarin boyle bisey derse o an hemen yuzune mi carpmaliyim. Bu yaptiklarini bilsin istiyorum
Valla surekli bana sunu al bunu al diyen erkekten hayir gelmez
Seni sevse zaten boyle davranmaz
Sen de askindan ölmüyorsun
Sogumussun da.
Istersen yarin bulus
Soyle yuzune
Kalk masadan
Aptal olmadigini bilsin

Çarp bence yeter ayol kendini kullandirma

Valla surekli bana sunu al bunu al diyen erkekten hayir gelmez
Seni sevse zaten boyle davranmaz
Sen de askindan ölmüyorsun
Sogumussun da.
Istersen yarin bulus
Soyle yuzune
Kalk masadan
Aptal olmadigini bilsin

Evet aptal yerine koymus koyacagi kadar.
Artik bildigimi bilmesini istiyorum. Peki sizce her seyi soylemeliyim dimi

Dogumgunu haftaya. Haftaya kadar beklemeli miyim :KK43:
Ona bir ders verebilir miyim dicem ama anlamaz degil mi
Ona verebileceğin en büyük ders yüz üstü bırakmak bir anda. Ayrıca bende KPSS sürecindeyim zaten yeterince stresli bir süreç . Kitaplar desen pahalı ve çeşitli. Ona mı para yetistireceksin KPSSye mi . Boşver gitsin ya.

Seni sevdiğine inanmıyorum...

Çıkar ilişkisi bu...

Nasıl olsa ayrılıcam,ne koparırsam kârdır diyor...

Ben de inanmiyorum. Insan sevdigi insana sunu yapmaz. Kendisine avmde magaza magaza alisveris yapiyoruz bana da sen niye almiyosun cok guzel seyler var vs diyo ya ve durumumu da bilmesine ragmen.
Keyfimden almiyorum sanki

Ona verebileceğin en büyük ders yüz üstü bırakmak bir anda. Ayrıca bende KPSS sürecindeyim zaten yeterince stresli bir süreç . Kitaplar desen pahalı ve çeşitli. Ona mı para yetistireceksin KPSSye mi . Boşver gitsin ya.

Vallahi ya kitap alamadim. Kitaplar icin biriktirdigim parayi aptal aptal cafelere verdim o kadar uzgunum ki. Kredi kartimi kullandi ortada kaldim. Sahaf sahaf gezdim.
Cok cirkin her sey :(

Ben de inanmiyorum. Insan sevdigi insana sunu yapmaz. Kendisine avmde magaza magaza alisveris yapiyoruz bana da sen niye almiyosun cok guzel seyler var vs diyo ya ve durumumu da bilmesine ragmen.
Keyfimden almiyorum sanki

İşgüç sahibi olan kendisi,sen öğrencisin sonuçta... Sana birşeyler alıp azıcık sevindirse fena olmaz...

Adam resmen yüzsüz,hep kendine istiyor...

Boşver bir cacık olmaz ondan...;)

Vallahi ya kitap alamadim. Kitaplar icin biriktirdigim parayi aptal aptal cafelere verdim o kadar uzgunum ki. Kredi kartimi kullandi ortada kaldim. Sahaf sahaf gezdim.
Cok cirkin her sey :KK43:
Seni çok iyi anlıyorum mezun olmak o kadar zor ki paran olmuyor ailenin eline bakıyorsun. Sevgili demek baştan başa bir maddi zarar ama sizin sevgiliniz bunu bilerek yapıyor. Ve ayıp ya mühendis çalışıyor kazanıyor .kızdan para istemek nedir

İşgüç sahibi olan kendisi,sen öğrencisin sonuçta... Sana birşeyler alıp azıcık sevindirse fena olmaz...

Adam resmen yüzsüz,hep kendine istiyor...

Boşver bir cacık olmaz ondan...:KK66:

Ya cok haklisin. Bana bisey almayi birak 200 liralik elbiseleri gosterip bunlar cok hos almalisin bence taksitle filan diyor.
Alamam butcemi asiyor diyorum aman sen de cok kontrollusun diyor.
O zaman da bisey demiyorum artik ama yetti

Seni çok iyi anlıyorum mezun olmak o kadar zor ki paran olmuyor ailenin eline bakıyorsun. Sevgili demek baştan başa bir maddi zarar ama sizin sevgiliniz bunu bilerek yapıyor. Ve ayıp ya mühendis çalışıyor kazanıyor .kızdan para istemek nedir

Gercekten inan ki o kadar zor ki. Annem babama da yuk olmak istemiyorum beni zaten zorluklarla okuttular simdi de yazik gunah degil mi. Harcliklarimi koseye atiyorum cok gerekmedikce cikmiyorum ki masraf olmasin. Zaten genelde evde hep calisiyorum. Sadece hafta sonlari sevgilim dedigim insanla bulusuyordum onun da yaptiklari ortada :( cok sagol

Gercekten inan ki o kadar zor ki. Annem babama da yuk olmak istemiyorum beni zaten zorluklarla okuttular simdi de yazik gunah degil mi. Harcliklarimi koseye atiyorum cok gerekmedikce cikmiyorum ki masraf olmasin. Zaten genelde evde hep calisiyorum. Sadece hafta sonlari sevgilim dedigim insanla bulusuyordum onun da yaptiklari ortada :KK43: cok sagol
Yapman gerekeni biliyorsun .bu hayat zaten zor bide seni iyice zora sokan adamı yanında taşımaya gerek yok .İyi günler dilerim canım.

Biriktirdigim haftalik param yemege gitti cafelerde. Her seferinde ordaki en pahali seylerden soyledi. Tatlisina kadar.
Artik sinir oldum son seferinde asiyor benim butcemi gitmeyelim dedim diye surati dustu. Sonra noldu diyince bisey olmadi vs dedi.
Benin de başıma gelmişti
Çok uzun hikaye
Şükür ki yolun başında anladınız

Back
X