Bu adam cimri mi ?

Yol yakınken ayrılın bence. Kendi çalışıyor ve sizin henüz bi geliriniz yokken neden hesabı size odetiyor ki. Size dogum gununde 20 30 liraya bi kitap alıp 500 liralık ayakkabı istemesine ne demeli? Hoş 500 liralık ayakkabıyı eşim olsa ondan bile istemem de. Kendi ihtiyaçlarınzdan kısıp onun için harcamayın lütfen. Maaşlı adam her istediğini alabilir kendine. Yolacak kaz arıyo bence o

Hic hos davranislar degil size deger veren biri olsa siz ogrenxisinz kendisi.maasli calisan elinizi cebinize bile attirmaz.bircok seyi kendi karsilardi.

Ona her seyi soylemeli miyim yarin
Siz ne yaptiniz?ona ders veremem degil mi
Anlamaz sanmiyorum ama sessizce cikmak da istemiyorum
Nasıl biri olduğunu bilmiyorum başınıza bela almayın
Belli etmeden ayrılın
Ben etmiştim gerçi
Sevdiğim için hep hesap ödedim ama olmadı yani
Olmuyo öyle
İlla para harcatıp ayrılmaya da gerek yok allahtan bulsun

Cok itici ben olsam dakka dusunmem ayrilirim olay maddiyat boyutunu gecmis calismayan bi kadini kullanmaya gelmis hem calisan bi erkek calismayan kiz arkadasindan nasil kart ve pahali hediye ister ya... Calisiyorum maasim yuksek ama asla sevgilime 500tlye ayakkabi almam... es olsa nisanli olsa tamam da... cimri degil sark kurnazi kurtul gitsin

Evet resmen kullaniyor.
Hayir gercekten demek ki para kazansam her seyi benden isteyecek. Asiri itici.
Peki sizce nasil ayrilmaliyim? Bu yaptiklarini yuzune vurmali miyim?

Öylecene ayrilma. Süründürerek ayril.

Önce avm'ye gidin. 200-300 liralik birsey begen ve kasaya gelince "ay ben kredi kartimi evde unutmusum, senden alabilirmiyim" diye konus. Bunu onun ödeyecegi günü yapin. Sonra cok iyi bir restoranda menüdeki en pahali seyi siparis et. Tatliyi felan unutma.

Gecenin sonunda "insanlari öyle degil, böyle kullanirsin. Bir daha görüsmememek üzeri!" deyip ayril ondan.

Ayrica bi erkekten bi anda sogumam ve ayrilmam icin tek sebep olabilir yazdiklariniz acayip sinir oldum hediye siparisi ne ya ben 30 yillik babama ayrildigim esimle yillarca beraberdik ona bile hediye siparis edemem ya

Evet resmen kullaniyor.
Ben olsam senin gibi çıkarcı biri ile birlikte olmayı bırak yanyana bile gelmek istemiyorum derdim.. kendimi kullandırtmak istemiyorum daha fazla de ve ayrıl..

Son düzenleme:
Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var.
Sevgilimle 6 aydir birlikteyiz. Ben egitim fakultesi mezunuyum sinava hazirlaniyorum. Erkek arkadasim calisiyor kendi muhendis aylik geliri oldukca iyi. Bi kac sey var yani artik garibime gidiyor ben mi yanlis dusunuyorum acaba?

1) ben hesabi ona odetmeyi hic sevmedim.
Her firsatta hesaba destek oldum bolustuk ya da bazen bi o bi ben yaptik.
Son zamanlarda bi o bi ben yapiyoruz bulusunca.
Onun odeyecegi gunler bir simit, cig kofte, durum vs aliyoruz ki asla sikayetci degilim. Ben ogrencilik yollarindn gectim aliskinim.
Onemli olan birlikte olmak.
Ama benim odeyecegim gunlerde benim butceme uygun olmayan cafelere goturuyor beni.
Hani bi kez olsa tesaduf dicem ama son zamanlarda bulusmada benim odeyecegim zamanlar hep boyle yerlere gidiyoruz. Basta denk gelmistir dedim bir kez bile dusunmedim. Son seferinde Soyledim yani usulunce kirmadan artik. Resmen surati dustu.
2) Dogum gunu haftaya.
Bana begendigi spor ayakkabiyi gosterip bu bana dogumgunumde alinsa cok mutlu olurumm diyor
Iyi guzel hos da 500 lira arkadaslar.
Ben kendime kiyafet alamiyorum parasizliktan.
Benim dogumgunumde de bana cok guzel bir siir kitabi almisti, cok sevinmistim. Benim icin onemli olan maddi degeri degil asla. Ama nedense o boyle seyler diyor acaba ben mi fesatlik yapiyorum.
3)Kredi kartindan bisey alacakti. Limitim doldu diyerek benim kartimdan almak istedi hic tereddut etmedim ne olacak,nasilsa oder diye.Ama soyledigi meblagdan daha buyuk bir harcama yapinca benim de kartim doldu o ay ve ben limitim asildigi icin zor durumda kaldim. Kendime soru bankasi siparisi veremedim. O da o hesabi 1 ay sonra kapatti.
Sonra bi iki kez daha aldi.
Ama son seferde yuksek bi meblag olunca yanlis anlama ama benin ihtiyacim oluyor dedim diye soguk davrandi.
Sonra kendi kendine duzeldi.

Ya ben para kazanmiyorum. Koseye harcliklarimdan kalani atiyorum o da zaten gidiyor hemen.

Bu tavirlari cok itici geliyor bana artik ya.
Ben mi yanlis anliyorum siz bana bisey diyin nolur.
Cimri değil seni kullanıyor
Sana şiir kitabi alıp senden 500 tl lik ayakkabı beklıyor

Bisw akıl mu veriyo taksit yaparsın diye :)) cnm istersem alırdım tabi ama değecek biri değilsin de...

Adam çakal, sizi yoluyor, siz de safsınız kusura bakmayın. Siz de çalışıyor olsanız hesap konusunda eşit davranın derdim ama hem çalışmayıp birde üstüne üstlük ona masraf yapıyor olmanız çok fazla iyi niyet değil mi sizce de? Adam sadece cimri değil sizi de apaçık sömürmeye çalışıyor. Ben böyle erkeklerin kesinlikle ve kesinlikle en ufak bir sevgi beslediğini de düşünmüyorum.

Evet resmen kullaniyor.
Ya bunlar bana birini hatırlattı, ben de yeni mezun olunca daha işim gücüm yokken benle hesap bölüşen ya da hesap ödeten, euro üzerinden maaş alan mühendis eski sevgilimi :110: çok bile dayanmıştım, kaçarak uzaklaş, yüzüne de vur, iyice salak bellemesin.

Adam çakal, sizi yoluyor, siz de safsınız kusura bakmayın. Siz de çalışıyor olsanız hesap konusunda eşit davranın derdim ama hem çalışmayıp birde üstüne üstlük ona masraf yapıyor olmanız çok fazla iyi niyet değil mi sizce de? Adam sadece cimri değil sizi de apaçık sömürmeye çalışıyor. Ben böyle erkeklerin kesinlikle ve kesinlikle en ufak bir sevgi beslediğini de düşünmüyorum.

haklisin cok uzgunum cok safim :(
O kendi keyfine benim kartimi doldururken ben alamadigim kitaplarin 2. Ellerini ariyodum :(

Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var.
Sevgilimle 6 aydir birlikteyiz. Ben egitim fakultesi mezunuyum sinava hazirlaniyorum. Erkek arkadasim calisiyor kendi muhendis aylik geliri oldukca iyi. Bi kac sey var yani artik garibime gidiyor ben mi yanlis dusunuyorum acaba?

1) ben hesabi ona odetmeyi hic sevmedim.
Her firsatta hesaba destek oldum bolustuk ya da bazen bi o bi ben yaptik.
Son zamanlarda bi o bi ben yapiyoruz bulusunca.
Onun odeyecegi gunler bir simit, cig kofte, durum vs aliyoruz ki asla sikayetci degilim. Ben ogrencilik yollarindn gectim aliskinim.
Onemli olan birlikte olmak.
Ama benim odeyecegim gunlerde benim butceme uygun olmayan cafelere goturuyor beni.
Hani bi kez olsa tesaduf dicem ama son zamanlarda bulusmada benim odeyecegim zamanlar hep boyle yerlere gidiyoruz. Basta denk gelmistir dedim bir kez bile dusunmedim. Son seferinde Soyledim yani usulunce kirmadan artik. Resmen surati dustu.
2) Dogum gunu haftaya.
Bana begendigi spor ayakkabiyi gosterip bu bana dogumgunumde alinsa cok mutlu olurumm diyor
Iyi guzel hos da 500 lira arkadaslar.
Ben kendime kiyafet alamiyorum parasizliktan.
Benim dogumgunumde de bana cok guzel bir siir kitabi almisti, cok sevinmistim. Benim icin onemli olan maddi degeri degil asla. Ama nedense o boyle seyler diyor acaba ben mi fesatlik yapiyorum.
3)Kredi kartindan bisey alacakti. Limitim doldu diyerek benim kartimdan almak istedi hic tereddut etmedim ne olacak,nasilsa oder diye.Ama soyledigi meblagdan daha buyuk bir harcama yapinca benim de kartim doldu o ay ve ben limitim asildigi icin zor durumda kaldim. Kendime soru bankasi siparisi veremedim. O da o hesabi 1 ay sonra kapatti.
Sonra bi iki kez daha aldi.
Ama son seferde yuksek bi meblag olunca yanlis anlama ama benin ihtiyacim oluyor dedim diye soguk davrandi.
Sonra kendi kendine duzeldi.

Ya ben para kazanmiyorum. Koseye harcliklarimdan kalani atiyorum o da zaten gidiyor hemen.

Bu tavirlari cok itici geliyor bana artik ya.
Ben mi yanlis anliyorum siz bana bisey diyin nolur.

Sen yanlış ya da fesat düşünmüyorsun. Sevgilin seni kullanıyor, ayrıca senin uzerinden pahalı cafelerde yemek yemesi de çok iğrenç bence, para kazanmasa öğrenci olsa falan neyse. Sevgilin gayet icten pazarlıklı bir şahıs. Bir iki kez hesap odeme ya da ona ucuz seyler yeme teklif et senin odeme siran gelince, ve onun ödeyeceği zamanlar kendini pahalı restoranlara gotur, hemen yuzu çıkar ortaya. Sana resmen bana 500 liralık ayakkabıyı hediye al demesi de gayet mide bulandirici. Ustelik o sana kitap almış!!! Sakiiiiiiiiinnn alma hadiye falan, yol ver gitsin hatta asap.

Back
X