Bu adam cimri mi ?

Sen bu adamla evlenseydin senden harçlık alır kendi yer içer sana ev baktırırdı ay hiç bu kadar kasılmadım..ben olsam parayı ödemiyorum diye sen türk kızısın gibi yorumlar yaptığında bağıra bağıra buradaki herkese soralım öğrenci sevgilisinden 500 liralık ayakkabı isterken bir kitap hediye eden adam öğrenci sevgilisine her buluşmanın birini ödeyen adam kendi ödeyeceği zaman çigköfteciye ben ödeyecegim zaman klas yere götüren adam hangi ırktan oluyormuş derdim

Eşime anlattım öyle bir erkek olamaz dedi ö igrendi resmen anlatırken; ıyyyyyyy filan yaptı .

Size anlattiklarim sadece bazilari. Avmlerde bana pahali elbiseler gosterirdi niye almiyosun kendine bakmiyosun vs demisligi de vardir. Durumum olmadigini bile bile. Yine bi gun yaninda bir kitap alacaktim 10 liram eksik cikti onu versem yol param kalmayacakti 10 lirasini da ben vereyim demedi. Neyse sonra alirsin vs dedi.
O zaman akil edemedi heralde falan dedim ama yok dupeduz igrenc bir bedavaciymis.
Adam degilsin dedim erkek misin sen dedim bagira bagira. Ben ki cok sessiz bir insanimdir. Pislk

Adamnim bu yuzunu gormen cok iyi oldu. Yat kalk sukret.
Ben 2 ay kadar biri ile gorustum adam caydan baska bisi ismarlamadi. Sinemaya gidelim.dedim. salon evine yakin sen onden git biletleri al sonra yer kalmaz bilet biter dedi. Gidecegimiz yer oyle kalabalik yer degil ki niye bilet bitsin hem olmadi baska filme gideriz dedim. Bulusmamiza 1 saat kala cok onemli isim.cikti dedi iptal etti..
Sonra esimle tanistim. Surekli yemege goturmeler hediyeler almalarrr. Cok sukur kendi param vardi hic bir zaman kimsenin bir kurusuna tenezzul etmedim ama evlenecegim adamin benim.icin neler yapabilecegini gormek istedim.
Bu adamdan kurtuldugun icin mutlu ol. Bu saatten sonra dq uyanik ol. Kimseye parani yedirtme. Allah iyilerle karsilastirsin.

Doğum günümde bana kitap alıp, kendi doğum gününde 500 TL’lik ayakkabı istediğini ima ediyorsun. Hem de durumumun sıkışık olduğunu bildiğin halde vs. de dediniz mi?

Onu da dedim bana spor ayakkabi gosteriyodun sana mi al dedim ben onu dedi. Icim fesatmis sadece gostermis. Igrencti ya gercekten igrenc biriymis bugunku konusmasiyla her seyi acikladi resmen. O yaya yaya konusup zoruna mi gitti diyisini hatirladikca cildiriyorum aptalligima yaniyorum

Yayma ağzını çarpacağım o olacak da deseydin:)) tutmayın beni :)))şiddete karşıyım ama karşımda böyle adamlara bir tane çarpacaksınki beyindeki bozuk yerleri düzelir belki ayy neyse evlerden ırak Allah böyle adamları ne çocuk ne koca ne arkadaş hatta kapıya dilenci olarak bile düzgün kadınlara göstermesin çok amin Allahım

Ayrılmak çoooook doğru bir karar olmuş. Adam seni enayi yerine koyuyor bildiğin. Ne seviyor ne saygı duyuyor, Allah bilir arkanda "nasıl sömürdüm ama" filan diyordur uyanık. Bir de bahanesini hazırlamış iğrenç bir şekilde " sen Türk kızısın, paramı yiyecektin sana para yedirtmemmm" moduna geçmiş. Bu ilişkide kurtarılacak bir şey yokmuş zaten. Sakın geri adım atma. Zar zor biriktirdiğin paranı yiyip bir de üste çıkıp nasıl rahat uyudu acaba?

Yayma ağzını çarpacağım o olacak da deseydin:)) tutmayın beni :)))şiddete karşıyım ama karşımda böyle adamlara bir tane çarpacaksınki beyindeki bozuk yerleri düzelir belki ayy neyse evlerden ırak Allah böyle adamları ne çocuk ne koca ne arkadaş hatta kapıya dilenci olarak bile düzgün kadınlara göstermesin çok amin Allahım

Yemin ederim o an agzina carpmak oyle icimden geldi ki. Anlatamam ya. O yaya yaya noooldu 2 odedin zoruna mi gitti
Adam misin sen dedim beyinsz kendi zamanima parama sevgime aptalligima neye yanayim ben
Allah korusun bunu adam sanip da konusanlara yazik

Ayrılmak çoooook doğru bir karar olmuş. Adam seni enayi yerine koyuyor bildiğin. Ne seviyor ne saygı duyuyor, Allah bilir arkanda "nasıl sömürdüm ama" filan diyordur uyanık. Bir de bahanesini hazırlamış iğrenç bir şekilde " sen Türk kızısın, paramı yiyecektin sana para yedirtmemmm" moduna geçmiş. Bu ilişkide kurtarılacak bir şey yokmuş zaten. Sakın geri adım atma. Zar zor biriktirdiğin paranı yiyip bir de üste çıkıp nasıl rahat uyudu acaba?

Zehir zikkim olsun ya ben onun yuzunden 2. El kitapcilarda kitap arayip karalamari saatlerce sildim.
Telefonuma lira yukleyemedim kredi kartim dolunca ortada kaldim resmen
1 hafta biriktirdigim parayi bir yemege verdim. Zehir zikkim olsun

İyi bari uzamamış, hemen bitirmişsiniz.

Acaba mı denilecek bir durum yok. Apaçık ortadaymış zaten adamın durumu...

İyi yapmışsınız ayrılmakla. 6 ay da fazla bir zaman değil sonuçta. Atlatırsınız çabucak...

İyi bari uzamamış, hemen bitirmişsiniz.

Acaba mı denilecek bir durum yok. Apaçık ortadaymış zaten adamın durumu...

İyi yapmışsınız ayrılmakla. 6 ay da fazla bir zaman değil sonuçta. Atlatırsınız çabucak...

Kendi salakligima yaniyorum. Nasil inandim goruyodum ama bahaneler uretip kendimi kandirdim resmen :(( bu uzuntum kalbimin kirikligi kendime kizginligim gecer mi :(

Merhaba arkadaslar.
Size olanlari anlatmaya geldim. Cok igrencti. Bugun bulustuk guya bugun o odeyecekti neyse normal gittim, cok acikmis. Cig kofte cekmis cani. Hayret nedense acaba. Neyse tamam dedim. Gittik o yedi ama boyle yiyecek yer bile yok. 2 tabure var ortamda ben bunun artik beni daha fazla aptal yerine koymasina musade etmek istemedigimden dogum gununu beklemek istemedim. O ortamda da konusamayacagmiz icin bi yere gidelim seninle konusacaklarim var dedim. Aa tamam caylar da senden o zaman dedi.
Nevrim dondu artik. Apar topar ciktim o da arkamdan geldi.
Sen benim durumumu bilmiyo musun ya dedim su tavirlarin ne dedim.
Ben turk kiziymisim. Turk kizlari yedigini ictigini erkeklere odetirmis. Oyle olmadi diye zoruma mi gitmis. Igrencti anlayacaginiz.
Sana da Turk erkegi dicem ama erkeklik kismi sende yok dedim.
Sen ne bicim konusuyosun dedi 6 aydir hic bu kadar duzgun konusmamistim dedim.
Ayrildim bitti. Her yerden engelledim.
Cok uzgunum :KK43: insanlar nasil bu kadar kotu olabilir :KK43:
Hic uzulme. İnsanda azicik yüz kizarmasi olur. En iyisini yapmissin bosver.

Onu da dedim bana spor ayakkabi gosteriyodun sana mi al dedim ben onu dedi. Icim fesatmis sadece gostermis. Igrencti ya gercekten igrenc biriymis bugunku konusmasiyla her seyi acikladi resmen. O yaya yaya konusup zoruna mi gitti diyisini hatirladikca cildiriyorum aptalligima yaniyorum

Söylenecek her şeyi söylemişsiniz. İyi ki böyle tepki göstermiş. Tüm kişiliğini görmüş olmuşsunuz. Ayrılmanız çok iyi olmuş, tebrikler.

Back
X