- 31 Mart 2018
- 55
- 107
- 3
- Konu Sahibi Sarikedicikkk
böyle erkeklerle evleneceğinize evde kalın daha iyi kızlar yeminle midem bulandı karektersizliğinden
Cok haklisin omur boyu evlenmem boyle biriyle evlencegime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle erkeklerle evleneceğinize evde kalın daha iyi kızlar yeminle midem bulandı karektersizliğinden
+100000000Dedim sen adam bile degilsin dedim. Yani o kadar gozum dondu. O da zoruna gitti tabi her seyi ben alcaktim dmi vs dedi yani hic odemedin diye inkar edemedi. Igrenc
Eşime anlattım öyle bir erkek olamaz dedi ö igrendi resmen anlatırken; ıyyyyyyy filan yaptı .Dedim sen adam bile degilsin dedim. Yani o kadar gozum dondu. O da zoruna gitti tabi her seyi ben alcaktim dmi vs dedi yani hic odemedin diye inkar edemedi. Igrenc
Dedim her seyi dedim.
Eşime anlattım öyle bir erkek olamaz dedi ö igrendi resmen anlatırken; ıyyyyyyy filan yaptı .
Doğum günümde bana kitap alıp, kendi doğum gününde 500 TL’lik ayakkabı istediğini ima ediyorsun. Hem de durumumun sıkışık olduğunu bildiğin halde vs. de dediniz mi?
Ne aptallığı?Kendimi aptal gibi hissediyorum cok uzgunum.gecer mi bu
Yayma ağzını çarpacağım o olacak da deseydin:)) tutmayın beni :)))şiddete karşıyım ama karşımda böyle adamlara bir tane çarpacaksınki beyindeki bozuk yerleri düzelir belki ayy neyse evlerden ırak Allah böyle adamları ne çocuk ne koca ne arkadaş hatta kapıya dilenci olarak bile düzgün kadınlara göstermesin çok amin Allahım
Ayrılmak çoooook doğru bir karar olmuş. Adam seni enayi yerine koyuyor bildiğin. Ne seviyor ne saygı duyuyor, Allah bilir arkanda "nasıl sömürdüm ama" filan diyordur uyanık. Bir de bahanesini hazırlamış iğrenç bir şekilde " sen Türk kızısın, paramı yiyecektin sana para yedirtmemmm" moduna geçmiş. Bu ilişkide kurtarılacak bir şey yokmuş zaten. Sakın geri adım atma. Zar zor biriktirdiğin paranı yiyip bir de üste çıkıp nasıl rahat uyudu acaba?
İyi bari uzamamış, hemen bitirmişsiniz.
Acaba mı denilecek bir durum yok. Apaçık ortadaymış zaten adamın durumu...
İyi yapmışsınız ayrılmakla. 6 ay da fazla bir zaman değil sonuçta. Atlatırsınız çabucak...
Hic uzulme. İnsanda azicik yüz kizarmasi olur. En iyisini yapmissin bosver.Merhaba arkadaslar.
Size olanlari anlatmaya geldim. Cok igrencti. Bugun bulustuk guya bugun o odeyecekti neyse normal gittim, cok acikmis. Cig kofte cekmis cani. Hayret nedense acaba. Neyse tamam dedim. Gittik o yedi ama boyle yiyecek yer bile yok. 2 tabure var ortamda ben bunun artik beni daha fazla aptal yerine koymasina musade etmek istemedigimden dogum gununu beklemek istemedim. O ortamda da konusamayacagmiz icin bi yere gidelim seninle konusacaklarim var dedim. Aa tamam caylar da senden o zaman dedi.
Nevrim dondu artik. Apar topar ciktim o da arkamdan geldi.
Sen benim durumumu bilmiyo musun ya dedim su tavirlarin ne dedim.
Ben turk kiziymisim. Turk kizlari yedigini ictigini erkeklere odetirmis. Oyle olmadi diye zoruma mi gitmis. Igrencti anlayacaginiz.
Sana da Turk erkegi dicem ama erkeklik kismi sende yok dedim.
Sen ne bicim konusuyosun dedi 6 aydir hic bu kadar duzgun konusmamistim dedim.
Ayrildim bitti. Her yerden engelledim.
Cok uzgunuminsanlar nasil bu kadar kotu olabilir
![]()
Onu da dedim bana spor ayakkabi gosteriyodun sana mi al dedim ben onu dedi. Icim fesatmis sadece gostermis. Igrencti ya gercekten igrenc biriymis bugunku konusmasiyla her seyi acikladi resmen. O yaya yaya konusup zoruna mi gitti diyisini hatirladikca cildiriyorum aptalligima yaniyorum