• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam çok mantıklı

Duygularını ifade edememek eksiklik mı bilemedim. Bunu sürekli dillendirip böyle yap şöyle yap diye yönlendirme bu karşı tarafa çok rahatsız edici olur. Vardı benim bi erkek arkadaşım duygusallıktan kırılacaktı o_O bende tam tersi ketun muyum neyşm mantıkla daha çok hareket ederim duygularımla hareket etmeyi de sevmem. Sırf bu senepten adamdan soğudum:halay: yapamazdım da. Boğuluyor gibi hissediyordum mıç mıç ıyy:kusmuk: bence çok üstüne gitme bu konuda o da aynı hissedip kaçmasın ben sırf bu sebepten kaçar gibi ayrılmıştım :KK48:
Benim duygularını ifade etmesini istememin sebebi biraz da uzak olmamızdan yakın olsak sürekli görüşürüz bi bakış bi dokunuş hissettirir insana ama uzak olan biri icin iletişim kurmak sözler cok önemlidir bu yüzden bana daha açık olmasını istiyorum ben o söylemeden onun kafasından geçenleri bilemem bunun içinde uğraşmam

Karakterlerinizi bize çok benzettim. Mantıklı biri olması yüzünden veya duygusal zekası pek gelişmediğinden böyle olabilir. Belki de sadece darlanmayı sevmiyordur, birinin peşinde koşmayı daha çok seviyordur. Ne kadar mantıklı olursan ol bazen sana ters olsa da sevdiğin insanı mutlu edecek şeyi yapmaya çalışırsın. Sevgiliniz beklediğinizden az da olsa kendi yöntemiyle sevdiğini belli ediyorsa sorun yok. Ama isteklerinize karşı tamamen tepkisiz ve umursamazsa sorun var. Ona bu konuda sürekli talepte bulunmayın veya abartılı sevgi gösterilerine girişmeyin bence. O an içinden gelmeyen bir şeyi yapmak, söylemek hoşna gitmiyordur.
Size şöyle söyleyim benim duygularını açıkça ifade et daha açık ol dememin sebebi uzak olmamız yakın olsak istediğimiz an buluşup görüşme imkanımız olsa bi bakış bi dokunuşla hissedersin zaten uzak olduğumuz icin iletişim konuşma sözler cok önemli. Ben onun kafasından geçenleri o söylemeden anlayamam müneccim değilim ki. Haksız miyim. Uzak olunca üstüne cok düşme de olmuyor zaten istesen de düşemiyorsun

Benim duygularını ifade etmesini istememin sebebi biraz da uzak olmamızdan yakın olsak sürekli görüşürüz bi bakış bi dokunuş hissettirir insana ama uzak olan biri icin iletişim kurmak sözler cok önemlidir bu yüzden bana daha açık olmasını istiyorum ben o söylemeden onun kafasından geçenleri bilemem bunun içinde uğraşmam

Tamam işte sen duygusaldın o yüzden bunları bekliyorsun. karşı taraf da söyleyerek değil yaşayarak hissettirerek sevgisini belli eder. bence bu konuda evlenirseniz çok sorun yaşarsınız.

Size şöyle söyleyim benim duygularını açıkça ifade et daha açık ol dememin sebebi uzak olmamız yakın olsak istediğimiz an buluşup görüşme imkanımız olsa bi bakış bi dokunuşla hissedersin zaten uzak olduğumuz icin iletişim konuşma sözler cok önemli. Ben onun kafasından geçenleri o söylemeden anlayamam müneccim değilim ki. Haksız miyim. Uzak olunca üstüne cok düşme de olmuyor zaten istesen de düşemiyorsun

Zaten duygularını belli edemeyen birinin uzaktan iletişim kururak bunu yapmaya çalışması daha zordur. Burada sizi hakli gorsem de adami anlayabiliyorum. Kendisi buna ihtiyaç duymuyor ya da eksikligini hissetmiyor diye kendi de sevdiğini soylemeyi düşünemiyor. Sizin uyarılarınızdan sonra bunu yapmaya başlasa bile içinden gelmediğini, normalde böyle bir insan olmadığını bilmek sizin için sorun olur mu? Bence adamın çabaladığını görmek size yeterdi ama onu bile yapmıyor demek ki. Bu konuda sizi haklı buldum. Bu kadarcık çabayı göstermesi için illa sizi kaybetme korkusu yaşamak zorunda mı kalması lazım.

Tamam işte sen duygusaldın o yüzden bunları bekliyorsun. karşı taraf da söyleyerek değil yaşayarak hissettirerek sevgisini belli eder. bence bu konuda evlenirseniz çok sorun yaşarsınız.
Evlilik kısmını bilemem zaten kolay kolay evlenmem de ilis
Zaten duygularını belli edemeyen birinin uzaktan iletişim kururak bunu yapmaya çalışması daha zordur. Burada sizi hakli gorsem de adami anlayabiliyorum. Kendisi buna ihtiyaç duymuyor ya da eksikligini hissetmiyor diye kendi de sevdiğini soylemeyi düşünemiyor. Sizin uyarılarınızdan sonra bunu yapmaya başlasa bile içinden gelmediğini, normalde böyle bir insan olmadığını bilmek sizin için sorun olur mu? Bence adamın çabaladığını görmek size yeterdi ama onu bile yapmıyor demek ki. Bu konuda sizi haklı buldum. Bu kadarcık çabayı göstermesi için illa sizi kaybetme korkusu yaşamak zorunda mı kalması lazım.
Sizce naapmalıyım

Mesela bazen baska olaylardan ötürü kötü hissettiğimde seni cok özlüyorum sana sarılmaya ihtiyacım var diyorum ben onu derken duygu patlamaları yaşayarak diyorum eğer ozleme mevzusunu biraz daha uzatırsam niye bu kadar uzatıyorsun zaten ortada özlem var sen daha çok zora sokuyosun birbirimize destek olmamız gerek diyor. Ama onun desteği ortada yok. Ben özlediğimle kalıyorum ve susuyorum. İnce planlar dediğiniz nedir

Eğer ciddi düşünmüyorsa böyle seviyorum, özlüyorum vurgusu yapmamasının nedeni, size umut vermek istemeyişinden, fazla bağlanmanızdan çekinmesinden olabilir.

bu davranışın altında yatan bir neden olmalı acaba sevgisini tam olarak hissettiremiyor mu?

Seni seviyorum diyor ama onu bile demesi kendisi icin çok zormuş. Mesela size şöyle söyleyim ben de sizin gibi benimle ilgilen biraz desem onun cevabı ben bir iste çalışıyorum sorumluluklarım var seninle her fırsatta ilgilenmeye çalışıyorum sen de bunu biliyorsun ve çocuk gibi seyler istiyorsun daha olgun ol
Yani belki de gerçekten öyle bir insandır. Mesela ben eşimin eski sevgilisiyle olan o gece 4lere kadar mesajlaşmasını bilmesem. "ergen gibi yazışalım mı" dediğinde, demek ki mesajlaşmayı sevmiyor derdim.
Eski sevgilisi dediğime bakma o zamanlar ben varken beni bir kenara itip onla görüşmeye başlamıştı. Her sabah deli gibi ikisinin de msn son görülmesine bakardım. ordan biliyorum. Hala içimde yaradır yani atlatamadım ama dediğim gibi benim durum bu.
Ama sende adamın öncesini bilmiyoruz. Belki de gerçekten onun için çocukçadır. Ayrıca evet herkes çok rahat seni seviyorum diyemez ona takılma. Zamana bırak, onu tanımaya başladıkça anlarsın. Bir de senin ne kadar ilgi beklediğin durumu var. Gerçekten adamı bunaltmıyorsun inşallah :KK48:

Başak burcu bi erkek arkadaşım vardı oda asla sevgisini belli etmezdi , gerçekten seviyor mu sevmiyor mu anlamazdım . Başak burcları biraz kendi içinde yaşıyor bence bazı şeyleri ama sürekli mantıklı şeyler mantıklı şeyler konuşuyorsa ve ilerde evlilik planı varsa biraz daha fazla vakit geçirmenizi tavsiye ederim .çünkü başak burcu erkekleri gerçekten biraz problem :) Hayatınızın odak noktasına siz sevgilinzi yerleştirmisiniz o ise bence normal olanı kendisini yerleştirmiş . Bakın yarın bir gün o giderse geriye siz kalacaksınız ve hayatınızın odak noktasında kendiniz olmalısınız ..Siz mutlu olursanız çevrenizdekilerde mutlu olur ama siz içinizde mutsuz olursanız çevrenizi de mutsuz edeceksiniz . O yüzden su ara dikkatinizi baska yönlere toplamaya çalışın . Yabancı dil öğrenin , satranç öğrenin , arkadaşlarla kültürel gezilere çıkın . Kendinizi mutlu edin . Sonra etrafınıza bakın :)

Back
X