Bak arkadasim benim anlamadigim suydu cocugun 6 yasinda demistin 2.5 senedir evliyim diyosun agustosta 3 sene olacak coxugun kucukmus kucuk yada buyuk fark etmez ailen arkanda olmadigi icin sen bisey yapamiyorsun o cocukta kucuk ve yaninda yoksun neyse gercekten anlamadigim bisey yasiyosun ben sefami anlatarak seni uzmek istemiyorum yada hava atmiyorum yanlis anlama sakin sende yapabilirsin yani demek istiyorum kaderden anlamazsin diyosun oylede degil ben neyin ne oldugunu biliyorum ben sadece olan bitene boyun egecek biri degilim
Esim beni param icin almadi ikimizinde ailesi varlikli hatta onun ailesi benim ailemden daha ustun okumus etmis insanlar boyle dusunme cunku ben o yuzden yazmadim heo dedimki yaziyorum bu aksam aglar sizlar kocasina ozledim oglumu der o yuzden ustune geliyorum ama olmuyor
Birde ilk seninle konustugumuzda esinin izin vermedigini soylemistin
Ilk esinin davranislarini cezbedici bulmadim onuda nerden cikariyorsun
Birde sunu soyliyim ben gercekteb mucadele verdim hayatimda neye sahipsem hep ugrastim cocugum icin ugrastim
tup bebek tedavisiyle oldu bu evliligim icin ugrastim ben hic yipranmadimmi ben terk edildigimde yeni dogum yapmistim ve 35 gun gibi surede muhtis kilo kaybederek hastaneye yattim uzuntuden mide rahatsixligim cikti goz damarim catladi
Ama ben hayati hic birakmadim hep dedim iyi olcak daha iyi olcak
Daha yeni ve ikinci evliligin demissin dogru kimse bilmez ne olacagini ama beni cocugumla ayrim yapmak zorunda birakirsa cocugumu secerim
Kocam benle evlenmeyi karsilikli olarak secti beraber karar verdik ama cocugum dunyaya gelmeyi kendi secmedi cok istedim cok mucadele ettim yazmazlar okumazlar ama doktorarim bu siteden ve beni tanirlar bilirler nasil sahip oldugumu ne kadar sevdigimi
Esimde bilir yuz ifadesine gelince orasi beni baglamaz ama boyle birset dusubdugunu sanmiyorum
Bir kere hatirlamiyorum bir mevzu olmuatu dediki eger xxx biraksaydin evlenirken seninle evlenmeyecektim cocugunu benim icin birakan benide baskasi icin birakir ben olsem cocuklara sahip cikmazsin diye dusunurdum
Neyse ben bunlari,sana gercekten hava atmak icin soylemiyorum buda benim yasamim ve gercekten gecmiste neler yasadigimi bilmiyorsun
Seninde cocuguna ihtiyacin var inan gorsen konussan icine nur dogacak seninde ki onunda sana ihtiyaci var
Iyi geceler