• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adam hiç düzelmeyecekmi:(

kaedeşim hesap yapmak aklına düştü galiba ben şu an 25 yaşındayım ilk evliliğim yaklaşık altıbucuk yıl sürdü oğlum ilk okula ben ayrıldıktan sonra başladı kışın ayrıldım eylülde okula başladı bende yazın evlendim o yaz yani şubatta boşandım ağustosda evlendim eylülde oğlum ilk okula başladı ve şimdi iki bucuık yıllık evliyim tam olarak yaz gelcek 3 yıl olcak bu da ince hesabı anlatabildimmi benim yaptığım yazarken kaba hesaptı neye taklıdınız yaaa
wallahi şaşıyorum şimdide hesaba mı düştünüzyaa a

ve ewet küçük yaşta evlendim neyin yalanı bu yaaa neden yaşlans öyleyeym yaaa neden neden
ince hesaplara düştünüz ve oğlumla okula gidene kadar ilgilendim rahat olun siz okadar anneyimm yani sizin dilinizde

yeter artık hıkaye anlatıp durma ya
gıt otur sımdı agla oturdugun yerde
ne bıcım bır ınsansın sen ya
senın karsında cocukmu var ben anneyım tamammı bıldıgın anne yanı ben ınanmıyorum soyledıklerıne asla ama asla
hala eskı esım olmasa sımdıkı esımı bılmem ne yapar gorurum dıyorsun

yanıma alırım bıle dıyemıyorsun 25 yasında kazık kadar ınsansın cocugunu bır yere sıgdıramamıssın

hala kalkıp cocugun babasından bahsetme neden aramadıgından bahsedeceksın

neden eski eşimin hal ve haraketleri sizi cezbetti galiba o kadar siniz bozucuki yorumuznuz diyecek bişey bulamayınca benim haklı yanımı görünce nasılda hakarete başladınız
çünkü evvelki yorumlarınıza eş değer olmayacak
işte böyleisniz siz böyle düşünürsünüz siz güclüüsnüz ama malesef sizin gibi sefada olmadım ben ailem vs
ama daha fazla inanmayan ve anlamayan biri icin yorum yapmayacağım

cocugunu gormeme sebebı 1 esı degıl sımdıkı kocası bu bır
o konu sahıbının suanda bızı baglamaya calısması

bu bır kader degıl arkadasım kader nedır kader cocugunu bırak gıt baska adamla evlen bırde cocuk yap
bu haramdır haram ,gunahtır

bu kadar bu konu sahıbı arkadas uzuntuden hasta olmalı beynınde sımsekler cakmalı bunları okudukca unuttuysa nefsı ön plana gectıyse durup dusunecek
ya Allahım benım cocugum nerede?

bı yerde oldugunu b ılıyor o kadar , senede 2 kere gormek yetermı yetermı sen annenı senede 2 keremı goruyorsun bosanmıs annelerın cocukları dıye bır konu var orada bır suru kısı yazmıs kucukken baba dıye aglardım ancak suanda babama karsı hıcbısey hıssetmıyorum diye yazmıslar tabıkı bu hanımın cocugu buyuyunce onu ıstemeyecek ne caresızlıgı annesı orada evlı kalabılsın dıye cocuk anne sevgısını bılmıyor bebekkten bakmıs cocuk hatırlamıyor ..

paylasamadan sevgı olmaz fedakarlık olmadan sevgı olmaz kımse kımseyı karsılıksız sevemez anneler haric.
bak babalar bıle demıyorum
anneler evlatlarını her zaman cok sever ben oyleyım Allahın gucune gıtmesın Cocugumu cok sevıyorum ondan ayrı kalamam dunyaları dar ederım olmadı yasamam ıntıharı dusunuyorum degıl dırek oldruurum kıyarım canımada bu acıyı yasayamam

konu sahıbı sanada bu ramazan gununde allah akıl fıkır versın sen cocugunu gormuyorsun bızım ıcımız kan aglıyor
kardeşim sen hayatında mutlu ol güclü ol rabbim vermesin dert sıkıntı tamamaı
gercekten cıkmazda olmasma yazmazdım inanın
yerden yere vuruyosun tşk ama dünya bu ne getireceği belli olmaz sende ikinci evliliğini yaptın ve daha yeni evliydin senin gibiyken bende prenses gibiydim oğlumda bak şimdi halime bilirmiydişm böle olacağını
ama neyse beni en iyi senin anlaman gerekirken sen seafnı aanlatıyosun
herkesi kendin gibi görüyosun ama herke senin gibi değil bunu unutma

bu bır kader degıl arkadasım kader nedır kader cocugunu bırak gıt baska adamla evlen bırde cocuk yap

bu kadar bu konu sahıbı arkadas uzuntuden hasta olmalı beynınde sımsekler cakmalı bunları okudukca unuttuysa nefsı ön plana gectıyse durup dusunecek

bı yerde oldugunu b ılıyor o kadar , senede 2 kere gormek yetermı yetermı sen annenı senede 2 keremı goruyorsun bosanmıs annelerın cocukları dıye bır konu var orada bır suru kısı yazmıs kucukken baba dıye aglardım ancak suanda babama karsı hıcbısey hıssetmıyorum diye yazmıslar tabıkı bu hanımın cocugu buyuyunce onu ıstemeyecek ne caresızlıgı annesı orada evlı kalabılsın dıye cocuk anne sevgısını bılmıyor bebekkten bakmıs cocuk hatırlamıyor ..

paylasamadan sevgı olmaz fedakarlık olmadan sevgı olmaz kımse kımseyı karsılıksız sevemez anneler haric.
anneler evlatlarını her zaman cok sever ben oyleyım Allahın gucune gıtmesın Cocugumu cok sevıyorum ondan ayrı kalamam dunyaları dar ederım olmadı yasamam ıntıharı dusunuyorum degıl dırek oldruurum kıyarım canımada bu acıyı yasayamam

konu sahıbı sanada bu ramazan gununde allah akıl fıkır versın sen cocugunu gormuyorsun bızım ıcımız kan aglıyor
bir oğlumu görmeme neden nim tek şimdiki eşim değil sevgili arkadaşım
iki oğlum gayette iyi biliyor ona ansıl baktığımı ve caresiliğimi
katışlıyorum senin durumunda rahat biri kaderden aanlamaz ama var bu da gercek
ewet psikolojim bozuldu hastayım ruhem 50 kg bile değilim yediğimden içtiğimden bişey anlamıyorum
daha en olsun sölesene
ama ebnde hata kadere inanmayan ve annaeliğime laf söyleyen bi kadına laf bile anlatmama gerek
7 yaşındaki oğlum bile daha iyi anlıyor beni
yanımda destek olacağınıza hakaretlerle dalgalarla bana yaşam hikayenizi vs lereninizi anlatıyorsunuz
bende hata paylaşıyorum sizle
sen hani diyosunya oğluna onu herkesden çokı sevdiğimi söylüyorum diye eşinin yanındada diyomusun bunu ve surat ifadesi nasıl oluyor sölermisin bana
umarım düşündüğümün aksi ise sonsuza kadar böle devame der
ama korkar eşin bişey diyemez kızsada köpürsede
neden mi hem çalışıyorsun hemde evin var anlatabiliyormuyum

ve bu formda o kadar güzel oynuyorsunki daha ben ömrü hayatımda yavrumdan ayrıldımda intihar ettim şeklind ebişey duymadım o daha da günah unutma

yeter artık hıkaye anlatıp durma ya
gıt otur sımdı agla oturdugun yerde
ne bıcım bır ınsansın sen ya
senın karsında cocukmu var ben anneyım tamammı bıldıgın anne yanı ben ınanmıyorum soyledıklerıne asla ama asla
hala eskı esım olmasa sımdıkı esımı bılmem ne yapar gorurum dıyorsun

yanıma alırım bıle dıyemıyorsun 25 yasında kazık kadar ınsansın cocugunu bır yere sıgdıramamıssın

hala kalkıp cocugun babasından bahsetme neden aramadıgından bahsedeceksın

hepsindne bahsettim ama sen anlamak istediğin yerden anlıyosun daha en diyeyim o kadar sinir ediciki yorumlarınız inanmamak ve eleştirmek için neler neler arıyorsunuz

Benden yardim istesen sana telefonda.konturde sosyal kurumdan adamda her turlu bilgiyi verirdim istemedin
Istedinmi ? Istemedin unuttunmu defalarca yazdim sana yardim edeyim diye
Hala babasi boyle diyosun soyle diyosun ailesi korkuyo diyosun senin cocugunu nasil koruyorlar o zaman
Iki oda bir salon seklinde rahatsin babaannesi iyi bakiyor diyorsun nerdem biliyosun iki 2 senedir aramiyorsun bilmiyosum gormuyosun cocugun boynunu bukmus birakmissin yazik degilmi ona
Gizli gizlide goremiyorsun buna ne bahanen var simdiki esin istemiyor
Birde kalkip yazdim cixdim bilmeden yazmayin diyorsun ikinci esin sebebin
Ilk esin sonradan hortladi sikistirinca biz seni
Ayrica karnin acsa yemek yapicaksin agzini acip yemegi agziniza kimse koymaz
Ugrasmadiniz ugrasmiyorsunuz ugrasmayacaksiniz

O dinle ilgili yazan arkadasada diyorum hu hu selam olsun ama konu dinle bizim dinimizle alakali degildi konu anne cocuk idi evrensel bi olgu bu

hadi dieylim yardım ettin kabul ettim ortallık karışmayacakmı o söylediklerin o kadarda kolay değil buralarda
ne sıkıştırmasından bahsediyosun ki ben ve neden yalans olsunki herkes in bilfdğini kimden saklayacağım iyi olsaydı ayrılırmıydım
siz bana çareler sunarken olmaz dememin nedenidir bu eş olayı anlatabiliyormuyum
ve oğlumdan haber alıyorum evet ve gizlice konuşabilirim yanlış olmasın yaz geldi evde kims eolmuyor bazen ama tel numarası yok
nasıl bulabilirim bilmiyorum ama bakıcam caresine artık
hala neden inanmak istemiyosunuz bilemiyorum ama gücüm kalmadı artık yazmayacağım yanlış anlamayın kaçmka falan değil sadece size derdimi anlatamıyorum tam yazamıyorum sırf bu yüzden

size sorulmuş, dinen mi istemiyorsunuz yoksa içince davranışları mı bozuluyor diye. siz ikisini de sebep olarak göstermemişsiniz. o halde oturup birlikte için... :7::7::7:

ayrıca her lafa girerken "niye çekiyorsun şu adamı" kafasını esefle kınıyorum.

Bak arkadasim benim anlamadigim suydu cocugun 6 yasinda demistin 2.5 senedir evliyim diyosun agustosta 3 sene olacak coxugun kucukmus kucuk yada buyuk fark etmez ailen arkanda olmadigi icin sen bisey yapamiyorsun o cocukta kucuk ve yaninda yoksun neyse gercekten anlamadigim bisey yasiyosun ben sefami anlatarak seni uzmek istemiyorum yada hava atmiyorum yanlis anlama sakin sende yapabilirsin yani demek istiyorum kaderden anlamazsin diyosun oylede degil ben neyin ne oldugunu biliyorum ben sadece olan bitene boyun egecek biri degilim
Esim beni param icin almadi ikimizinde ailesi varlikli hatta onun ailesi benim ailemden daha ustun okumus etmis insanlar boyle dusunme cunku ben o yuzden yazmadim heo dedimki yaziyorum bu aksam aglar sizlar kocasina ozledim oglumu der o yuzden ustune geliyorum ama olmuyor
Birde ilk seninle konustugumuzda esinin izin vermedigini soylemistin
Ilk esinin davranislarini cezbedici bulmadim onuda nerden cikariyorsun
Birde sunu soyliyim ben gercekteb mucadele verdim hayatimda neye sahipsem hep ugrastim cocugum icin ugrastim tup bebek tedavisiyle oldu bu evliligim icin ugrastim ben hic yipranmadimmi ben terk edildigimde yeni dogum yapmistim ve 35 gun gibi surede muhtis kilo kaybederek hastaneye yattim uzuntuden mide rahatsixligim cikti goz damarim catladi
Ama ben hayati hic birakmadim hep dedim iyi olcak daha iyi olcak
Daha yeni ve ikinci evliligin demissin dogru kimse bilmez ne olacagini ama beni cocugumla ayrim yapmak zorunda birakirsa cocugumu secerim
Kocam benle evlenmeyi karsilikli olarak secti beraber karar verdik ama cocugum dunyaya gelmeyi kendi secmedi cok istedim cok mucadele ettim yazmazlar okumazlar ama doktorarim bu siteden ve beni tanirlar bilirler nasil sahip oldugumu ne kadar sevdigimi
Esimde bilir yuz ifadesine gelince orasi beni baglamaz ama boyle birset dusubdugunu sanmiyorum
Bir kere hatirlamiyorum bir mevzu olmuatu dediki eger xxx biraksaydin evlenirken seninle evlenmeyecektim cocugunu benim icin birakan benide baskasi icin birakir ben olsem cocuklara sahip cikmazsin diye dusunurdum
Neyse ben bunlari,sana gercekten hava atmak icin soylemiyorum buda benim yasamim ve gercekten gecmiste neler yasadigimi bilmiyorsun
Seninde cocuguna ihtiyacin var inan gorsen konussan icine nur dogacak seninde ki onunda sana ihtiyaci var
Iyi geceler

Ben ilk esin iyiydi durup dururken ayrildin demiyorum sebeb simdiki esindi
Sonra ya neden kabul ediyosun o kimki seni buna mecbur birakiyor diyr ustune cok gelinince ilk esini anlatmaya basladin
Ben,sana telefon nunarasini bulurum istersen eger yardim ederim bakariz buluruz

Foruma oynamiyorum allah korusun allah yaxdiysa bozsun oglumun istegi disinda benden alinir ve goremiyorsam alamiyorsam her turlu kanun hak hukuk adelet tv herseyi denedim ve basaramiyorum
Oldururum kendimi
Hayat bu forumdan ibaret degil buarada oyle genis ve uzundu evladim olmadan devam edemem oldurmesemde kendimi zaten olurum hastalanirim
Allah yazdiysa bozsun onun buyudugunu evlendigini baba oldugunu gornek istiyorum evlatlarini gormek canimin parcasinin parcasi diye sevmek istiyorum
Allah kimseyi evladindan ayirmasin ve evladiysa sinamasin sizide birbirinize kavustursun

Amma yazdim
Sebeb simdiki esindi derken
Coxugunu gorememe sebebin simdiki esindi diyecektim yanlis yazmisim

size sorulmuş, dinen mi istemiyorsunuz yoksa içince davranışları mı bozuluyor diye. siz ikisini de sebep olarak göstermemişsiniz. o halde oturup birlikte için... :7::7::7:

ayrıca her lafa girerken "niye çekiyorsun şu adamı" kafasını esefle kınıyorum.

aslında yazmıştım ben dinen içmesien zaten karşıyım ama o kadarda karışmam yani günahı kendine zaten ramazan ayındada asla içmez
korktuğum sadece alkolik olması ve maddi olarak toparlanmaya calıştığımız şu dönemde içmesini istemedim bu yüzden yani
neden cektiğime gelince iyi günlerimde oldu herkes hata yapabilir
maddi durum bozulunca herşey değişti yani

Foruma oynamiyorum allah korusun allah yaxdiysa bozsun oglumun istegi disinda benden alinir ve goremiyorsam alamiyorsam her turlu kanun hak hukuk adelet tv herseyi denedim ve basaramiyorum
Oldururum kendimi
Hayat bu forumdan ibaret degil buarada oyle genis ve uzundu evladim olmadan devam edemem oldurmesemde kendimi zaten olurum hastalanirim
Allah yazdiysa bozsun onun buyudugunu evlendigini baba oldugunu gornek istiyorum evlatlarini gormek canimin parcasinin parcasi diye sevmek istiyorum
Allah kimseyi evladindan ayirmasin ve evladiysa sinamasin sizide birbirinize kavustursun

amin tek dileğim bu zaten bu umutla yaşıyorum bende bi gün oğluma kavuşma hevesiyle
hayattan zevk almıyorum zatenbeni zor gülen olarak bilirler atlatamıyorum ama kzıım doğdu azda olsa dindi ama doğmasaydı şimdi bende tımarhanelik olmuştum
bu arda evliliği içinde mücadele etmeme gerekti çünkü kzıım var benimd eannem var anlatabiliyomuyum
tşk ederim

Ben ilk esin iyiydi durup dururken ayrildin demiyorum sebeb simdiki esindi
Sonra ya neden kabul ediyosun o kimki seni buna mecbur birakiyor diyr ustune cok gelinince ilk esini anlatmaya basladin
Ben,sana telefon nunarasini bulurum istersen eger yardim ederim bakariz buluruz

bunu çok isterim yani telefon numarasını bulmanı
sanmayın öyle herşeyi boşaldığımı
bi kaç ay evvel oğlumla aynı okulda okuyan bi akrabanın kzıı vardı
ona dedim ki
ayşe
s... a deki sziizn evin tel enumarası ne diye sor dedim
oda sormuş ama söylememiş ki söylemez zaten yabancılara ee ne yapayım daha
tşk ederim yaşadıklarınız çok zor muş siiznde :( oğlunuza neden düşkün olduğunuzu anladım şimdi daha iyi
ama emin ol:( eşimin boynuna sarılsam oğlumu özledim diye hiçde hoş karşılamaz bi şeyden korkuyo ama neden anlayamadım inanın

Amma yazdim
Sebeb simdiki esindi derken
Coxugunu gorememe sebebin simdiki esindi diyecektim yanlis yazmisim
ikisindede var bendede var ailemdede var
oğlumun oturduğu yer annemlere 5 dk bile değil :( annemde korkuyo özledim diyo ağlıyo sızlıyo benle birllikte ama oda korkuo bişey olcak diye :(((((((( ne olcaksa sanki kapıdan kovmazlrya git demi ama nerde ailem işte boşa demiyorum

dokunmakalbime benim bir öğrencim vardı, babasında kalan annesi gizli gizli okula gelip okulda öper koklardı yavrusunu. sen denedin mi okula gitmeyi. öğretmeni yardım eder. ya da polise gittin mi polis nezaretinde görebilirsin. görmek istesen her türlü görürsün. ama sen kocayı kaybetmemek için görmüyorsun. umarım ilerde oğluna muhtac kalmazsın.

dokunmakalbime benim bir öğrencim vardı, babasında kalan annesi gizli gizli okula gelip okulda öper koklardı yavrusunu. sen denedin mi okula gitmeyi. öğretmeni yardım eder. ya da polise gittin mi polis nezaretinde görebilirsin. görmek istesen her türlü görürsün. ama sen kocayı kaybetmemek için görmüyorsun. umarım ilerde oğluna muhtac kalmazsın.

sieze bişey diyemiycem son cümlenizden ötürü
aynı şehirde değilim anlatamıyorum galiba yoksa durumuydum şimdiye kadar

sieze bişey diyemiycem son cümlenizden ötürü
aynı şehirde değilim anlatamıyorum galiba yoksa durumuydum şimdiye kadar

Peki niye ayri sehire gectin? Simdiki kocandan ötürü mü? Eski esinden ötürü mü?
Bence evladini düsünüp her neolursa olsun onun yaninda olmaliydin.
Ninesi nasil bakiyorsa baksin, anne sefkati bambaska.
Umarim ilerki zamanlarda keske demezsin evladindan dolayi.
Kocayi hep bulursun ama evlat baska!
Burda birsürü dua edip cocuk sahibi olmak isteyen insanlar var.
Okadar evlat sevgisine hasretlerki, kendi canlarini feda ederler cocuk sahibi olmak icin.
Sen ise evladini birakip gitmissin. Sebebi ne olursa olsun bi insan allahin ona emanet ettigi
evladini yavrusunu birakip gitmez yada her neolursa olsun evladini sakli gizlide olsa görür.
Cok üzücü bisey!!

Mesajini dun gece okudum cevap atamiyorum sana pazartesi gunu telefon numarasiyla ilgili ancak biseyler yapabilirim insallah bulucam dokunmakalbime

Back
X