- Konu Sahibi dokunmakalbme
slm arkadaşlar konu acmamak için elimden geleni yapıyorum ama şu an sinirden ölmek üzereyim aklıma sacma sapan şeyler geliyo neyse uzatmadan anlatayım
eşim olacak insan bana söz vermişti benden izin almadan rızam olmadan içmeyecekti ve son bi kaç akşamda tek tük izin istedi verdim
bu akşam da iş cıkışı arkadaşlaro ile mangal yapcaklarmış sordu güdebilirmiyim diye git dedim sıkılmasıun diye
neyse bi geldi aynen şöle
:: ş.r.f.s.z oğlanlar bana votka içirmiş
böle söledi
o kadar aptal hissettim ki kendimi benim tepkimde
.sen 18 19 yaşındasınya zorla içirirler
dedim sinirden kudurdum resmen
her seferind eevliliğimi kurtarmaya calışıyorum ama yarın kardeşimin yanına gitmeyi düşünüyorum göz dağı vermek için başka care varmı yaaa aptal yerine koydu beni
ee bana güvenmiyosun güven diyo her seferindede ben bu adama nasıl güvenirm yardım edin yaa
( çok üzgünüm
eşim olacak insan bana söz vermişti benden izin almadan rızam olmadan içmeyecekti ve son bi kaç akşamda tek tük izin istedi verdim
bu akşam da iş cıkışı arkadaşlaro ile mangal yapcaklarmış sordu güdebilirmiyim diye git dedim sıkılmasıun diye
neyse bi geldi aynen şöle
:: ş.r.f.s.z oğlanlar bana votka içirmiş
böle söledi

.sen 18 19 yaşındasınya zorla içirirler
dedim sinirden kudurdum resmen
her seferind eevliliğimi kurtarmaya calışıyorum ama yarın kardeşimin yanına gitmeyi düşünüyorum göz dağı vermek için başka care varmı yaaa aptal yerine koydu beni
ee bana güvenmiyosun güven diyo her seferindede ben bu adama nasıl güvenirm yardım edin yaa