• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adam hiç düzelmeyecekmi:(

dokunmakalbme

HERŞEY TERS GİDİYOR :((
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
745
1
16
Çorum
slm arkadaşlar konu acmamak için elimden geleni yapıyorum ama şu an sinirden ölmek üzereyim aklıma sacma sapan şeyler geliyo neyse uzatmadan anlatayım
eşim olacak insan bana söz vermişti benden izin almadan rızam olmadan içmeyecekti ve son bi kaç akşamda tek tük izin istedi verdim
bu akşam da iş cıkışı arkadaşlaro ile mangal yapcaklarmış sordu güdebilirmiyim diye git dedim sıkılmasıun diye
neyse bi geldi aynen şöle
:: ş.r.f.s.z oğlanlar bana votka içirmiş
böle söledi :( o kadar aptal hissettim ki kendimi benim tepkimde
.sen 18 19 yaşındasınya zorla içirirler
dedim sinirden kudurdum resmen
her seferind eevliliğimi kurtarmaya calışıyorum ama yarın kardeşimin yanına gitmeyi düşünüyorum göz dağı vermek için başka care varmı yaaa aptal yerine koydu beni
ee bana güvenmiyosun güven diyo her seferindede ben bu adama nasıl güvenirm yardım edin yaa
:(( çok üzgünüm

slm arkadaşlar konu acmamak için elimden geleni yapıyorum ama şu an sinirden ölmek üzereyim aklıma sacma sapan şeyler geliyo neyse uzatmadan anlatayım
eşim olacak insan bana söz vermişti benden izin almadan rızam olmadan içmeyecekti ve son bi kaç akşamda tek tük izin istedi verdim
bu akşam da iş cıkışı arkadaşlaro ile mangal yapcaklarmış sordu güdebilirmiyim diye git dedim sıkılmasıun diye
her seferind eevliliğimi kurtarmaya calışıyorum ama yarın kardeşimin yanına gitmeyi düşünüyorum göz dağı vermek için başka care varmı yaaa aptal yerine koydu beni
ee bana güvenmiyosun güven diyo her seferindede ben bu adama nasıl güvenirm yardım edin yaa

İçki içmesine tepkin neden canım?dinen mi yoksa kendini mi bilmiyor içince ?kötü mü oluyor?

İçki içmesine tepkin neden canım?dinen mi yoksa kendini mi bilmiyor içince ?kötü mü oluyor?

ikiside değil bana haber vermemesi ve farkında olmadan içirdiler demesi aptal yerine koyması yani
bide bağımlı olur diye korkuyorum henüz 25 yaşında içinçe bana daha sevgi dolu davranıyor aslında

İçince sevgi dolu olmasının sebebi ya kızmayın diye ya da hormonal..
Votka bu ya, kokulu mokulu ağır bişey.. Bir insan bunu nasıl zorla ya da ne bileyim farketmeden içebilir yahu?

Arkadaşlarıyla çıktığında neye uğradığını bilmiyorsa , alsın alkolünü çerezini evinde otursun içsin..

Ne etraftakilere bir zararı olabilir , ne kendisine bir zararı olabilir , ne de size..

Gözünüzün önünde olması önemli olan..

Fazla aşırıya kaçtığını görürseniz, müdahalede edebilme imkanınız var evdeyken..

Öyle içince ona buna saran , kavgacı bir insan değil anlaşılan..

sık sık içmiyorsa ayarını sınırını biliyorsa kimseye zararı olmuyorsa kimi zaman içmesine müsaade etsen

çok üstüne gidiyorsan yalan söylemeye yeltenmiş ama başaramamış

olayın dini boyutunu da kendisinin düşünmesi laızm , zorla olucak işler değil

benim korktuğum abartması eğer şimdi rahat davranırsam abart5ır diye korkuyorum
sabah uyanınca özür üstüne özür yapmıycm bidaha diye
bende bidaha artkadaşlarınla gece gece takılmak yok dedim tamm dedi
bide sabah o geceki arkadaşlarından biri arıyor nerdesin diye hadi ben dolanıyorum tepeye sende gel diyo
bizim kide yok abi ne gelmesi dükkanı acmam gerek dedi
yani sabahda devam etmek istiyo yanındaki keş
ama bakalım söz verdi yemezse sözünü yapmayacak
benimki pek öle dargınlığa gelmez küslüğe falan özürünü diler affettirmek için ne gerekirse yapar

İçince sevgi dolu olmasının sebebi ya kızmayın diye ya da hormonal..
Votka bu ya, kokulu mokulu ağır bişey.. Bir insan bunu nasıl zorla ya da ne bileyim farketmeden içebilir yahu?

Votkanın kokusu çok belli olmaz.
Kola yada meyve suyuna katmışlarsa sadece tadında acılık olur o kadar. :34:

Sen niye çekiyorsun bu adamı arkadşım??

ne kolay ayrıl demek dimi, yapıcı olun lütfen biraz..

aptallığımdan olabilir mi ? korkumdan ayrılmak kolay ama ya sonra dul olmak ... korkuyorum işte

adam aldattımı? küfürmü etti? dövdümü ? seni sevmiyorum defol gitmi dedi? evine bakmıyormu? sana saygılı değil mi?

sevgisinimi göstemiyor?

YAHU BIRAKIN SIKMAYIN İNSANI BEN OKURKEN BUNALDIM ADAM NE YAPSIN?

neyin gözdağı arkadaşım, o adam o anlık üzerine düşsede sonraradan GERÇEKTEN DAĞLAR KADAR ARA AÇARSIN FARKINA VARMADAN.

bırak içsin ya, ne yalanı ne dolanı?

biraz ılımlı olun onu yalana siz itiyorsunuz. kendiniz sofra hazırlayın süprizler yapın.

vallahi anlamıyorum sizi, bu dert değil, senin kuruntuların.

eşine sıkıca sarıl sorunlarını konuş, onlar çocuk gibi, 1 dersin 2 ,3,4 kafalarına anca sokarsın. eğer gidersen evden senden uzaklaşır yapma arkadaşım. bak ne güzel adam izin alıyor, neleri var biliyormusun biraz kıymetini bil, kendi kıymetinide bildir.

çünkü saygı kazanılır kolay verilmez insanlara.

mutluluklar.

diğer konularını okudum şimdi. şaka gibi vallahi, bence destek alın eşininde sorunları olabilir içinde.

korkma dul olmaktan ayrıca, ayıp olsaydı bunca ayrılıklar olmazdı.

şu saatten sonra sana kim ne derse desin sen yinede bildiğini okuyacaksın.

ayrıca ayrılmak istesen dünyada önünde duramazdı, amacın bu adamı yola getirmek...

AYRILMAK DEĞİL.... bahalere sığınma kendi içinde

hakkında hayırlısı olsun

diğer konularını okudum şimdi. şaka gibi vallahi, bence destek alın eşininde sorunları olabilir içinde.

korkma dul olmaktan ayrıca, ayıp olsaydı bunca ayrılıklar olmazdı.

şu saatten sonra sana kim ne derse desin sen yinede bildiğini okuyacaksın.

ayrıca ayrılmak istesen dünyada önünde duramazdı, amacın bu adamı yola getirmek...

AYRILMAK DEĞİL.... bahalere sığınma kendi içinde

hakkında hayırlısı olsun

bakın yorumlarınız için tşk ederim öncelikle
okumuşsunuz okadar çok şeye sabır ediyorum ki ama olaylar olaylar anlatabildiğim bu kadar bide anlatamadıklarım var
ailem in durumu çokda iiy değil
psikolojim bozuldu sanırım nolur bana kızmayın önce kabul edemiyorum daha sonra dayanamıyorum affediyorum çözemedim kendimi yardım edin aptalmıyım ben resmen esir hayatı yaşıyorum oysa karşımdaki gününü gün ediyor çok üzgünüm :(

bakın yorumlarınız için tşk ederim öncelikle
okumuşsunuz okadar çok şeye sabır ediyorum ki ama olaylar olaylar anlatabildiğim bu kadar bide anlatamadıklarım var
ailem in durumu çokda iiy değil
psikolojim bozuldu sanırım nolur bana kızmayın önce kabul edemiyorum daha sonra dayanamıyorum affediyorum çözemedim kendimi yardım edin aptalmıyım ben resmen esir hayatı yaşıyorum oysa karşımdaki gününü gün ediyor çok üzgünüm :(

onu seviyormusunuz yada onsuz yaşayabilirim diyormusunuz?
ona göre yorum yapacağım...

ama dili tatlıdır canım cicimden aşşağı konuşmaz
ama sölediklerimide umursamz mesela dükkan actık dükkana bakmamaya başladı hergün dükkanı bırakıp çarşıya gidiyor bende dayanmaya calışıyorum 1 göz eski fareli odada sırf bana s s dediği için çoçuk gibi kandırıyor
ama ben düzeltmek istiyorum hemen ayrılmak istemiyorum etrafımda dertleşcek komşularım bile nasıl dayanıyosun bunlara diyo
anlayışsız ailesi ve sorumsuz kendi akşamları gec gelir direk yatar o kadar benimle oturmak istemez konuşmak istemez hep ben dert yanarım oda hiç umursamz tatm der ama nıktım artık

ya aslında şöyle bakınca ne güzel izin almış gidebilirmiyim falan diye gidicez buluşcaz etcez dememiş izin alması güzel içmesini istemediğin halde içmesi kötü ama hani erkek sonuçta arkadaş ortamı 1 kaç duble alsın tamam küs kız ama çekip ablanın annenin evine gitme düşüncen çok kötü bence al karşına konuş eşinle bırakıp gidersen daha çok içer herşey kötü olur ve çok bunaltma derim ayyaş değil bişey değil sonuçta

seviyorum evet yalan söleyemem nefret etmiyorum ama uğrunada ölemem ve onsuzda gayet yaşayabilirim

o zaman kendi ayaklarınızın üzerinde duracaksın, bir işe girecek maddi gücünü eline alıp, bu adamı hayatından çıkaracaksın...

bir ömür geçmez bunlarla, birine kolay kolay ayrıl demem ama sen zaten meyillenmişsin iyice.

çalışırsan kendine olan inancını daha kolay kazanırsın.

yapacağın tek şey aileni yada başkasını değil kendini ve evladını düşünmek, herkesin başına gelebilir bunlar...

gayet iyi kendi hayatını kurmuş çok kadın var bu hayatta kimseye muhtaç olmadan.

sende değilsin kimseye muhtaç, yeter ki bir şeyi gerçekten iste...

ya aslında şöyle bakınca ne güzel izin almış gidebilirmiyim falan diye gidicez buluşcaz etcez dememiş izin alması güzel içmesini istemediğin halde içmesi kötü ama hani erkek sonuçta arkadaş ortamı 1 kaç duble alsın tamam küs kız ama çekip ablanın annenin evine gitme düşüncen çok kötü bence al karşına konuş eşinle bırakıp gidersen daha çok içer herşey kötü olur ve çok bunaltma derim ayyaş değil bişey değil sonuçta

bende böyle düşünmüştüm ama geçmiş konuları parlak değil ve konu sahibi ayrılmayı istiyor...

o zaman kendi ayaklarınızın üzerinde duracaksın, bir işe girecek maddi gücünü eline alıp, bu adamı hayatından çıkaracaksın...

bir ömür geçmez bunlarla, birine kolay kolay ayrıl demem ama sen zaten meyillenmişsin iyice.

çalışırsan kendine olan inancını daha kolay kazanırsın.

yapacağın tek şey aileni yada başkasını değil kendini ve evladını düşünmek, herkesin başına gelebilir bunlar...

gayet iyi kendi hayatını kurmuş çok kadın var bu hayatta kimseye muhtaç olmadan.

sende değilsin kimseye muhtaç, yeter ki bir şeyi gerçekten iste...

tşk ederim tek daynağım eşimin tavırları davranışları bu evde tutuan yoksa köpek bile yaşamaz inanın
çok iyi çalışma hayatım vardı buralara geldim çalışırım bakarım kendime çoçuğumada ama utanıyorum cekiniyorum tepkilerden ikincidende ayrıldı derler kötü olan ben olurum diye rabbim kimseye vermesin

Back
X