şimdi ben tam anlamadım
1) bundan ayrılırsan eski eşin seni tehdit mi edecek?
2) ailen nasıl arkanda değil? kardeşin var ya
3) arkadaşlar sana bir sürü seçenek sundu bunlardan birini neden yapmaya çalışmıyorsun?
bak kardeş benim sana kızgınlığımı anlamadın sen
çok çaresiz olabilirsin kendine güvenin sıfırdır
bilmiyorum ne yazacağımı şaşırdım
ben olsam aileme yalvarır yakarır çocuğumu bi şekilde onların evine getirtir orda görmeye çalışırdım
sonra planlar yapmaya başlardım
sende özgüven sorunu var.. kardeşim valla yapan nasıl yapıyo
ben burda mesela bunları düşünürken.. çocuk meselesini
sen bir anda hooop eşim içti, dövdü heryerim mosmor ama seni seviyorum aşkım der gibi laflar edince elimde değil çok kızıyorum
çocuğunu görmeyi es geçip kocanla nasıl iyi geçinmek derdindesin gibi oluyor.
seninki şu oluyor "eşim tatlı söz söyler beni kandırır, ama psikopattır döver söver çocuğumla görüştürmez, amannn tatlı dil yapsın da gerisi fark etmez" gibi valla kusura bakma
bilemiyorum ben bunu anlıyorum..
bakın eski eşimin beklediği bu zaten benim oğlumu istemem onu görme cabasına gecmem çünkü bölelikle beni yine huzursuz edecek zaten adamda merhamet diye bişey yok kki ailesi söz geciremiyorki o berbat biri ke3ndi aileside biliyor
işin gerceği yaklaşık bir yıldır ben pes ettim herşeyden ondan önce aders aklımdaydı mektup bile yazdım oğluma ama gönderen kısmına kardeşimin evinin adresini yazdım belki geri gelir diye ama gelmedi aldılar kv okudu yada eski eşimde yani onu bırakmadığımı ve tüm caresizliğimi yazdım telefon numarasını bilmiyordum çünkü
kardeşim arkamda ama oda askere gitcek ve oda korkuyo ben askerdeuyken bu adam sna bişey yapar diye gözü arkada aileme sölemiş anneme ve babama onlarda gelsin kalsın yanımızda ölene kadar bakarız demişler ama ben annemle felan tam detaylı görüşmedim
ama annemin çok üzüldüğünü biliyorum
eşimse diyorumya çok değişti her söylediği yalan gibi geliyor oğlumla ilgili en son konuştuğumda bakarız diyor
ve bana yaptığı bir sürü şey ...
arkadaşlar düşünmekten özlemekden ve bu berbat hayattan kurtulmayı kesin koydum kafaya ama fikir değiştirmekden korkuyorum bu elimde değil diyorumya sağlıklı düşünemiyorum
ama dün gece anladımki bu iş yürümeyecek daha fazla çünkü adam kendinden başkasını düşünmeyen bi egoist
kardeşim şu an başka yerde calışmaya gitti bayramdan bir gün önce gelecek gelince beni almaya gelir böylelikle burdan gitmiş olurum ailemin yanına kardeşim askerden gelne kadar
çoçuğumuda alıp oğlum içinde onu yanıma almak içinde elimden geleni yaparım tekrar eski gücüme ve sağlığıma kavuşunca iş zaten bulurum
siz evlilik falan diyorsunuzda büyük konuşmayayım asla ama asla ...
o kadar dilim yandıki inanın benim için cinsellik olmasada daha iyi olur öyle biriyim ben çoçuklarımın sevgisi yeter bana
oğlumun beni ne çok sevdiğinden de hiç şüphem yok çünkü benimle dolu dolu büyüdü ayrılık oluncaya kadar