- Konu Sahibi dokunmakalbme
Ben zamanları biraraya getirdiğimde bu adamı eski eşinle evliyken bulduğunu düşünüyorum.Böyledir diyemem ama eğer bu doğruysa onun için eski eşin seni ve kocanı çocuğun yanına yaklaştırmıyordur. Yoksa ayrılmışsın, sen başkasıyla evlenmişsin.Nikahın var.Kötü yoldan bulduğun adam değil o.Eski eşinle niçin birbirini öldürecek duruma gelip de karakolluk olasınız ki.Yeni boşanmış bir kadının 1 ay içinde biriyle tanışıp evlenmesi hiç mantıklı gelmiyor
çok önyargılı olmuş yazınız!!!! kendim bir eğitmci ve hoca olarak hiç hoş bulmadım.. mantıklı gelen ne size!? kişiyi tanımıyorum evet biri yüzündn yuvayı yıkan çok olsada bu kişinin zaten yeterli sebebi varmış . o neler çekmiş ne bilebilirsin ki? hiç bir anne yavrsndan ayrılamz ama mecbr kalabilir ve sabr tahammüle dönşnce yollar karışır.. ne olursa olsun 2. eşiyle nerde tanışırsa tanşsn bir yuva kimse için yıkılmaz akıllı olalım .. o yuva çok önceden yıkılmış zaten... Rabbmden hayr sabr dilemek varkn bu eleştri hoş değil. neden suizan yerine hüsnüzan etmeyelim ki...????