bu adam kafayımı yedi?

beyazhayaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
33
18
3
Arkadaşlar, Sevgilimle iyi giden bir ilişkim var. Ama bir sorun var. Mesajlaştığımız zaman iyi konuşuyor ariyor soruyor gayet iyi ama son 3 gündür bazen mesajlarıma cevap vermiyor görüldüde birakıyor. Kaç kere uyardım kavga ettim bitti diye bağırdım çağırdım yine aradı barıştık ettik felan. Hayatında biri mi var diyorum büyük yeminler ediyor yok diyor. En son akşam mesajda sohbet ediyoruz ortasında mesajı görüldüde bırakıp yazmadı ama hala aktifti. Bekledim bekledim yok yazan yok. Deli oldum aradım dedim ki bitirmekmi istiyorsun geri çekim kendimi dedim oda sen mi bitermek istiyon dedi bende bu huyunu düzelt o zamana kadar konuşmucam bu huyunu düzelt öyle gel yanıma dedim suratına kapattım. Sonrasında aramadı. Bende aramadım. Sabah aradı konuştuk işte bende hatalarımı dedim gereksiz kıskançlıklarımı felan kapattık sonra daha sonra ben mesaj attım senden ricam bir gülücük dahi olsa at beni görüldüde bırakma diye ama adama dememiş gibi yine aysını yaptı ben ne için kavga ettim ya adam bildiğini yapıyor sizce ben gereksizmi kuruntu yapıyorum.

Sevgilimle iyi giden bir ilişkim var.
Hikayede bahsedilen iyi kelimesini bulunuz. :KK53:

Kimi mesajlasmayi sever , kimi sevmez. Ben sevmem mesela. Bazen aninda donerim arkadasimlara bazen de donmem. O anki yogunluk ve ruh durumuma bagli. Onemli olan erkek arkadasinin samimiyeti. Seni yedekte biraktigini dusunuyorsan ayril ama mesajlasmayi sevmiyor olma durumu da var.

Hikayede bahsedilen iyi kelimesini bulunuz. :KK53:

Kimi mesajlasmayi sever , kimi sevmez. Ben sevmem mesela. Bazen aninda donerim arkadasimlara bazen de donmem. O anki yogunluk ve ruh durumuma bagli. Onemli olan erkek arkadasinin samimiyeti. Seni yedekte biraktigini dusunuyorsan ayril ama mesajlasmayi sevmiyor olma durumu da var.
tatlım bu adam gütmeyle gidiyor hep mesaj atardı benim ara demelerimle aramalar başladı şimdi de bu huyu çıktu bununla ilgili 3 gündür kavga ediyorum

tatlım bu adam gütmeyle gidiyor hep mesaj atardı benim ara demelerimle aramalar başladı şimdi de bu huyu çıktu bununla ilgili 3 gündür kavga ediyorum
Sevmiyor ise sevmiyordur. Istedigin kadar kontrol etmeye calis. Bir yerden kopar . Nitekim kopmus da farkinda degilsin.

Belki baska sorunları vardır kavga etmek yerine BİTTİ diye bagırmak yerine alttan alın sakin kalın ve karsınızdakinin degistigini göreceksiniz. Hemen herseyi 3.kisiye baglamayın. İnsanların bir ton derdi olabilir, gecici depresyon olabilir vs.

Belki baska sorunları vardır kavga etmek yerine BİTTİ diye bagırmak yerine alttan alın sakin kalın ve karsınızdakinin degistigini göreceksiniz. Hemen herseyi 3.kisiye baglamayın. İnsanların bir ton derdi olabilir, gecici depresyon olabilir vs.
aslında anne vefat baba vefat tek yaşıyor ve aynı apartmandayız sürekli çalışan biri ama işte biraz geçmişi parlak değil

aslında anne vefat baba vefat tek yaşıyor ve aynı apartmandayız sürekli çalışan biri ama işte biraz geçmişi parlak değil
gecmisi unutun öncelikle. Böyle zor bir hayatı olan birine bence daha ılımlı yaklasmalısınız görüldü atıyorsa sürekli yazmayın gün icinde arayın konusun her dakika mesajlasmak zaten sıkar erkekleri. Konustugunuz zamanda sürekli problem cıkarmamanızı öneririm..

gecmisi unutun öncelikle. Böyle zor bir hayatı olan birine bence daha ılımlı yaklasmalısınız görüldü atıyorsa sürekli yazmayın gün icinde arayın konusun her dakika mesajlasmak zaten sıkar erkekleri. Konustugunuz zamanda sürekli problem cıkarmamanızı öneririm..
zamana bırakım kendimi frenlim dimi sakin kalım yoksa normalde nereye giderse gitsin haber eder bazen cidden çok ilgili ama şu 3 gündür ne oldu anlamadım dediğin gibi sabırlı olacam

Bende zirt pirt mesaja cevap veren her telefonu acan surekli arayan soran bi tip degilim. Bazen elimde olsa da su telefondan kurtulsam diyorum. Bence gereksiz tavir yapiyorsun. Brlki bisey izliyor oyun oynuyor.

Liseli gibi davranma
Ne var bunda
Belki soru sormadın diye yazmadı
Görev mi bu ya?gülücük koy falan biraz rahat ol
Ha dersin adam yazmadı bütün gün anlarım da
Var zaten iletişim
Başka biri var falan paranoya yapma
Beni bu kadar sıksa biri bitiririm o ilişkiyi bu ne ya

Liseli gibi davranma
Ne var bunda
Belki soru sormadın diye yazmadı
Görev mi bu ya?gülücük koy falan biraz rahat ol
Ha dersin adam yazmadı bütün gün anlarım da
Var zaten iletişim
Başka biri var falan paranoya yapma
Beni bu kadar sıksa biri bitiririm o ilişkiyi bu ne ya

bundan sonra frenlicem kendimi

seni yedekte tutuyor olabilir..
belki başka biriyle tam kesinleştiremedi, seni de tam kaybetmek istemiyor..
ilgilenmeyin, bu kadar üstüne düşmeyin..

Back
X