bu adam kafayımı yedi?

Adam mesajlaşmayı sevmiyordur belki. Yada o sırada film izlemeye oyuna falan dalıyordur. Elinde telefonla dolasacak zamanı olmuyordur. Yani her saniye mesajlaşmayı beklemek de çok doğru değil. Arayın konuşun günü değerlendirin kapatın bitsin.

ya kendinizi değiştireceksiniz ya da karşınızdaki kişiyi komple değiştireceksiniz.
karşınızdaki kişinin huylarını değiştirmek değil, başka birini bulacaksınız.
bakın bunlar doğru kişiler değil
hep mesaj beklemeyin falan denmiş siz böylesiniz mesaj bekleyen mesajına cevap verilmek isteyen bir insansınız. Bu beklentiniz de saçma değil ki, gidip beni sırtında taşıyacak bir insan istiyorum demiyosunuz ki? neden ısrarla sizi değiştirmeye ve bu yönünüzü törpülemeye çalıştıklarını anlamıyorum. Neden siz değişeceksiniz ki?? Karşınızdaki adam sizi kaybetmekten korkmuyor, size değer vermiyor daha bir mesajıma mesaj ver isteğinizi bile yerine getirmiyor.
Bakın ilişki evlilik çok zor süreçler, daha bunu yapamayan adamla ev düzen falan kurulmaz inanın.
Siz koştururken adam bi tarafını devirip durur sonra da evlenmeden önce de bu böyleydi neden evlendim dersiniz.

Ee son sayfada yine sevgiliyi aklayıp paklamış konu sahibi
Madem çok iyi madem günahı alınıyor git mutlu ol madem
3 gün yazmamak ne ya
Bir de aynı apartmanda

yalnız bu paranoyayla sizin ilişkinizin durumunu merak ediyorum :))) bu kadar takıntılı olmayın hemen aklınıza 3.kisi gelmesi trajikomik.

Bacim ben de arkadasla hemfikirim bil istedim. Iliski durumumu sorarsan diye cevap vereyim evliyim ve gayet mutluyum :)

Bacim ben de arkadasla hemfikirim bil istedim. Iliski durumumu sorarsan diye cevap vereyim evliyim ve gayet mutluyum :)
demek ki esinizde sizin gibi o yüzden :) ben erkek olsam bu kadar bunaltmaya gelemem insan her dakika yazmak zorunda değil o ne öyle cocuk gibi her dakika konuscaz falan. Bunun 3.Kisiyle bir alakası yok, bunaltıcı.Canım sıkkındır moralim bozuktur hayat sevgiliden ibaret değil.

demek ki esinizde sizin gibi o yüzden :) ben erkek olsam bu kadar bunaltmaya gelemem insan her dakika yazmak zorunda değil o ne öyle cocuk gibi her dakika konuscaz falan. Bunun 3.Kisiyle bir alakası yok, bunaltıcı.Canım sıkkındır moralim bozuktur hayat sevgiliden ibaret değil.

konu her dakika yazması değil! konu bari yaz diye yalvarması. Eşim benim gibi evet ben aramayı unuturum o beni aramayı unutmaz :) oturup kimseye yalvarmam bilmem anlatabildim mi.

konu her dakika yazması değil! konu bari yaz diye yalvarması. Eşim benim gibi evet ben aramayı unuturum o beni aramayı unutmaz :) oturup kimseye yalvarmam bilmem anlatabildim mi.
yalnız çok dar düşünüyosunuz ve büyük konuşuyosunuz. Kız yalvarmamış zaten. Neyse cahile laf anlatılmaz diyip susuyorum:)))

Şunu şunu yap derseniz daha beter havaya girer hiç yapmaz cevap vermeyin,konusmayin birisi olduğu şüphesini o verdiyse bir zahmet olmadığını da kanitlasin

yalnız çok dar düşünüyosunuz ve büyük konuşuyosunuz. Kız yalvarmamış zaten. Neyse cahile laf anlatılmaz diyip susuyorum:)))
Cahil olduğunu nereden çıkardınız? ayrıca kötü birşey dememiş neden adama yalvarıyor havaya sokuyor ki yüz vermeyip konusmasa düzelecek herşey

Çok teşekkür ederim nezaketiniz için bilmukabele. Baya bir cahilim evet çok belli oluyor mu ki yaw :KK53: Anlayışlı olmaya devam yolun sonunda büyük bir ışık var :)))

Arkadaşlar, Sevgilimle iyi giden bir ilişkim var. Ama bir sorun var. Mesajlaştığımız zaman iyi konuşuyor ariyor soruyor gayet iyi ama son 3 gündür bazen mesajlarıma cevap vermiyor görüldüde birakıyor. Kaç kere uyardım kavga ettim bitti diye bağırdım çağırdım yine aradı barıştık ettik felan. Hayatında biri mi var diyorum büyük yeminler ediyor yok diyor. En son akşam mesajda sohbet ediyoruz ortasında mesajı görüldüde bırakıp yazmadı ama hala aktifti. Bekledim bekledim yok yazan yok. Deli oldum aradım dedim ki bitirmekmi istiyorsun geri çekim kendimi dedim oda sen mi bitermek istiyon dedi bende bu huyunu düzelt o zamana kadar konuşmucam bu huyunu düzelt öyle gel yanıma dedim suratına kapattım. Sonrasında aramadı. Bende aramadım. Sabah aradı konuştuk işte bende hatalarımı dedim gereksiz kıskançlıklarımı felan kapattık sonra daha sonra ben mesaj attım senden ricam bir gülücük dahi olsa at beni görüldüde bırakma diye ama adama dememiş gibi yine aysını yaptı ben ne için kavga ettim ya adam bildiğini yapıyor sizce ben gereksizmi kuruntu yapıyorum.
Belki ailesi ya da arkadaşı ile konuşuyor. Cevap vermezse vermesin. Acil mi cevap gerekiyor?

Back
X