Aynen boyle yazıyorDegisik.bir sey diyecek diyemiyor gibi.
Bide arkadasiniz yarim saatte bir yada hergun bole serap serap naber kiz falan mi yaziyor size
Böyle kadınlara bayılıyorum hiçte kızamıyorum onlara bana eksik gibi geliyorlarAman uzak durun diyim. Benim de benzer birsey geldi başıma. En yakın arkadaşımın eşi gece Naber diye mesaj atti ki biz arkadaş gibiydi eşiyle de. HeP grup halinde takılırdik. Sonra arkadaşımla kanlı bıçaklı olduk. Neymiş ben niye cevap vermisim. Verdiğim cevap ta iyiyim sen nasılsın. Sonra uyuyakalmisim zaten. Kocasına Hesap soracagina suçlu ben oldum .ve sonuç 3 yıl oldu konuşmuyoruz. Sen de dikkat et.kimse kocasına toz kondurmuyor. Kocasını ayartmaya çalışan kadın konumuna dusuruyorlar insanı.
Ben ilk yazdıgında adamı onemlı degıl dıyerek pıstoladım lakin o anlamamışGeçmiş olsun.Büyük bir olay atlatmışsınız. Gözleriniz çok güzelmiş. Bence adamda sorun var.Hatta eşinde de.Sen benim arkadaşıma niye yazıyorsun falan demiyor mu?Yine olursa engelleyin bence.
Nasıl kaldırıcamAy bu ne ya tövbe sapık gibi .
Bu arada arkadaşınızın adı ve profil fotoğrafı göZüküyor kaldırın derim.
Malesef derdımı anlatabılmek için koyfumTelefona nefesini veren sapıklar gibi durup durup Serap demiş. Adam sarhoş mudur nedir.
Arkadaşınıza güveniniz tam mı? O da bir garip geldi, bu konuşmaları okuyup da bir şey demiyorsa.
Bu arada geçmiş olsun. Konu anlaşılsın diye fotoğrafları koymuşsunuz ama herkes görebiliyor, sizi tanıyan da çıkabilir.
Fotoları kaldırıp o kısımları kesip tekrar koyabilirsiniz.Nasıl kaldırıcam
AmınSerap adam sapık , dikkat et
Geçmiş olsun, güzel gözlerine nazar değmiş:)
Canım onuda yaparımda sımdı esıme gostefmeddn yaoarsam olay alevlenebılırNe tuhaf mesajlar bunlar
Ben sizin yerinizde olsam coktan oznuru arayip hayirdir kocan neden bana yaziyor derdim
Bide sanki 6 yasindaki cocuk gibi yazmis sacma sapan
Gerizekali midir nedir
Karısı da normal karşılamış bana garip bi evlilik gibi geldi. En azından "ben eşiyim" dediğinde güzelce haddini bildirseydin. Kadınlayken de mesajları gösterirsin eşin böyle saçma saçma yazıp duruyor bu yüzden engelliyorum seni telefonda desen belki ciddi olduğunu anlar kadın.Tesekkur ederım
Canım ben olayı tam anlayamadım kım yazıyor edıyor
Dırek konusmayalım arkadasım esını adam et dıcem engellıcem
Esım sınırlı bırıKarısı da normal karşılamış bana garip bi evlilik gibi geldi. En azından "ben eşiyim" dediğinde güzelce haddini bildirseydin. Kadınlayken de mesajları gösterirsin eşin böyle saçma saçma yazıp duruyor bu yüzden engelliyorum seni telefonda desen belki ciddi olduğunu anlar kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?