Alesef o sakın koca bende yokBence arkadasinizin kadinlik gururunu kirmayin. O zaten kocasinin ne mal oldugunu biliyodur. Bence esine anlat ve bekle o oyle mesaj attiginda da ya esin arasin yada ses kaydi atsin mesaj sesi gelince ben baktim ne var diye. sonrada engelle. Bahenen de kocam rahatsiz oldu. Ama bunu yapabilmek icin ise bir adet sakin bir koca lazim :)
Ben hesap vermek bıle zorunda hıssetmemAy yada direk engelle ya. Biz Türkler ne ince ruhluyuz. Ne çok 2. 3. 1569. sanslar vermeye merakliyiz. Engelle arkadasin sorarsada esim gordu teli karistiriken senin esinin mesaj attigini rahatsix oldu dersin ve saglam mesafe alirsin ohhhh misss
Ben hesap vermek bıle zorunda hıssetmem
Bı ınsan yadırgamaz mı kocam arkadasıma mesaj atıyor dıye
Bencede oyleTabiki yadirgar ama kimbilir o kapali kapilar ardinda neler oluyor. Yeni bebehide varmis zaten. Kocan mesaj atti desen de oooo sacma sapan laf soz. Kocasina toz kondurmama.Ben o kadar cok tiksindim ki insalarin boş cenelerinden... Pis adamlar her turlu kilif bulur. kii niyeti kotuyse numarasi ondan vardir baska telden de zize ulasabilir. Pislige bulasmamak en iyisi bence. Ama adim kadar emin oldugum sey herkes kocasinin ne mal oldugunu biliyor iyisiyle kotusuyle:)
Tesekkur ederım cokO mesajları arkadaşına gösterebilirsin. Ama bu işleri sıcağı sıcağına yapmak gerek. Bugün attıysa mesajı yarın göster.
Kıyamam sana ya. Hem genç hem de çok güzelsin. Tüm bunlar bu yüzden başına geliyor. Ama akıllısın allahtan.
Kendisi grurunu düşünmüyorsa senin o kadının geurunu düşünmeme gerek yok. Sorunluluğu alacak kişi niye sen olasın. Niye yükü zorla sana bindiriyorlar.Ben hesap vermek bıle zorunda hıssetmem
Bı ınsan yadırgamaz mı kocam arkadasıma mesaj atıyor dıye
Arkadaşının bu durumdan haberi var mi acaba onu merak ettim bi daha yazarsa sert dille siz yazmayın de bence insallah arkadaşının haberi vardır yazdığını silmiyordur ay ne saçmaMeraba kızlar
Hayırlı bayramlar dılerım
Fesat mıyım yoksa karşımda ki herif mi aşşağılık biri ben anlamadım
Arife günü avm den cıktım o sırada yanımdan gecen bır arabanın tekerleğinden taş fırlayıp gözüme girdi
Şuan sarılı ve zarar vermiş cok agrım var.
Cocukluk arkadasım var bır tane kız
Aynı sekılde gurubumuzda var watsapta.
İki gundur o arkadasımın esı bana yazıyor durup durup watsaptan
Arkadasım oek adımla seslenmez bana
Canım vs konusuruz bız bırbırımizle
İlk gün serap
Serap yazdı durdu
Bende efendım cabım dedım
Sonra ben öznurum eşiyim o çocuk emzırıyor dedı
Tm onemli degıl dedım gectım
Sonra yjne yazdı yok bırswy dedı
Ve yıne kocasıymıs
Ve bıraz pncede gecmıs olsun dedı watsaptan yazıp
Kızkar bu adamla hıcbır tanısıklıgım yok muhabbet gıbı
Sadece 3 5 kere yuzyuze geldık
Normal mi sızce esınızın sızın arkadasınıza ne sebepten olursa olsun mesaj atması
Zıra yanlıs anladım
Esım gorse oda yanlıs anlar
Esım mesajlarımı hayatta kurcalamaz benım
Ne yapmalıyım
Bu arada yazım hataları ıcın ozur dılıuorum gozum sıkıntılı zor yazıyorum
Tesekkurler
Ama neden boyle bırsey yapacak ki deneme falanÖznurun hiç mi haberi yok acaba bundan? Sizi denemek istiyo olabilirler mi belki yazan öznurdur?
Bılmıyorum ama bence haberı varArkadaşının bu durumdan haberi var mi acaba onu merak ettim bi daha yazarsa sert dille siz yazmayın de bence insallah arkadaşının haberi vardır yazdığını silmiyordur ay ne saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?