Tesekkur ederımÖznur ve eşinden uzak durmanı tavsiye ederim
Belki art niyetli değiller ama değerler toplumsal gerçekler göz önünde bulundurulduğunda pekte normal değil
Bu arada geçmiş olsun serap
Tesekkur ederım
Rahatsz oldum fazlasıyla engellıcem dırek
arkettım gecen bırsey soylıcektı yok bırsey yazdıAcaba o günaydın filan yazanda mı o ? Ya evli olmasan engelleme derdi neyse bikaç güne belli eder dicem de şu durumda düşünme bile engelle ağzının tadı kaçmasın
Abazaa heraldeManyak mı ne?
Daha sert tepki versene. Ha bi de geçmiş olsjn. Nazar değmiştir. Güzelmiş göz rengin falan. Kem gözlü kim var?Abazaa heralde
Şahsıyetsız
F
arkettım gecen bırsey soylıcektı yok bırsey yazdı
Belkıde o
Karısıda cok rahat
Bırakta eşin iletsın gecöıs olsun dıleklerını
Bu saatte evlı bı kadına karınjn telefonundan yazıykrsun
Ayıp
Tesekkur ederımDaha sert tepki versene. Ha bi de geçmiş olsjn. Nazar değmiştir. Güzelmiş göz rengin falan. Kem gözlü kim var?
İşte bende bana kkm yazıyor anlayamadımAman uzak durun diyim. Benim de benzer birsey geldi başıma. En yakın arkadaşımın eşi gece Naber diye mesaj atti ki biz arkadaş gibiydi eşiyle de. HeP grup halinde takılırdik. Sonra arkadaşımla kanlı bıçaklı olduk. Neymiş ben niye cevap vermisim. Verdiğim cevap ta iyiyim sen nasılsın. Sonra uyuyakalmisim zaten. Kocasına Hesap soracagina suçlu ben oldum .ve sonuç 3 yıl oldu konuşmuyoruz. Sen de dikkat et.kimse kocasına toz kondurmuyor. Kocasını ayartmaya çalışan kadın konumuna dusuruyorlar insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?