Canım ılk kocası watsaptan onun hesabından yazdıgında ıyı aE o zaman duzeltin mesajinizi mesaji koymak zorunda degilsiniz ama yazi ile anlatabilirsiniz ben hala arkadasinizin bilmesi gerektigini dusunuyorum arayip onunla konusmaniz lazim
Cabım kıza yazdım ben bunuSinirle hareket etmeyin. Belki arkadaşınızın bir derdi vardır, onu söyleyecektir vs. Gözlerin güzel vs demediyse hepsinin mantıklı bir açıklaması olabilir. Sonra siz kötü olursunuz. Arkadaşınızı arayın sorun. "Eşin bana mesaj atıp duruyor, bir sorun mu var, bilmem gereken bir şey mi var?" diye sorun.
Engelleyin ? Bir daha olursa da esinize anlatin.Canım ılk kocası watsaptan onun hesabından yazdıgında ıyı a
Cabım kıza yazdım ben bunu
Bana kusura bakma bı daha yapmaz tarzında konustu
Sımdı aksamdan berı bu ne lahana tursusu bu ne perhız
Bu ne ya. Öznur da bir tuhaf kocası zaten sorunlu. Bence ikisiyle de görüşmeyin, çocuk mu bu yapmaz bir daha diyor. Bu olanların açıklamasını yapan yok...Buyrun kızlar bu normal mi
Canım ben bu kadına soruyorum dıyorum teşıme srn mı mesaj attın kocam bıdaha atmaz dıyorBu ne ya. Öznur da bir tuhaf kocası zaten sorunlu. Bence ikisiyle de görüşmeyin, çocuk mu bu yapmaz bir daha diyor. Bu olanların açıklamasını yapan yok...
Gordun degıl mı o sohbettekı sacmalıgıSoylemeden gecemeyecegim,
Siz 'efendim öznur' demişsiniz, iki mesaj sonra 'Öznur muş' demiş. Heralde adamın ismini söylemenizi falan bekledi, öznur muşmuş gibi ne saçma sapan mesajlar.
Eşim bir daha yazmaz diyen Öznur' un rahatligi da cok garip. Ama bu mesaji eşi de yollamis olabilir söylemeyin diye.
Canım sordum kusura bakma dıyor kadınÖznur'a sorun belki bir yanlış anlama da olabilir..
Canım adam yetmemiş nomu alıp ordan rahatsuz edıyorYerinizde olsam arkadasim dedigim onoznuru arar konuyu ogrenir agzima geleni sayar sonrada rahatsiz ederse savciloga gidecegimi soylerdim baktim devam ediyor esimi o zaman devreye sokardim cunku erkekleerin bu konuda ne yapacagi belli olmaz korkuyorum diyorsunuz madem oyle arkadasiniza hesap sorun zor degil bunu yapmak
E anlatin madem esinize kararinizi vermissiniz zatenCanım adam yetmemiş nomu alıp ordan rahatsuz edıyor
Ilk yaptıgındada sordum korksa o zaman korkardı
Yarın pburgun ddvam ederse benım evlılıgım sıkıntıya gırer cunku kadın cok rahat
Gordun degıl mı o sohbettekı sacmalıgı
Yok bısey
Oznurmus
Hım
Tuhaf tuhaf mesajlar
Koxam bıdaha yapmaz dıye bısey varmı
Hadı esın telını kurcalıyor ne alaka arkadasjna mesaj atıyor
O yetmemıs adam telımıde almıs kndı telınden tacız edıyor
Canım adam yetmemiş nomu alıp ordan rahatsuz edıyor
Ilk yaptıgındada sordum korksa o zaman korkardı
Yarın pburgun ddvam ederse benım evlılıgım sıkıntıya gırer cunku kadın cok rahat
Anlatmam ben olsam esimeCanım mesaj atıyor bu sefer telıme baska numaradan
Napıcam ben
Esıme anlatıcam ama kalkıp gıder bısey yspar dıye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?