Ya korkmak yerine arasaniza arkadasinizin basi belki dertte ? Isin aslini ogrenin mesaj atiyosun garip deyin.hattini falan degistirmis olmasin ? Dolandiricilik vs. ? Arayarak ogrenin olmadi faceden iletisim kurunCanım mesaj atıyor bu sefer telıme baska numaradan
Napıcam ben
Esıme anlatıcam ama kalkıp gıder bısey yspar dıye korkuyorum
Canım benım ınstagramda watsapta durum paylasıyor kendısıYa korkmak yerine arasaniza arkadasinizin basi belki dertte ? Isin aslini ogrenin mesaj atiyosun garip deyin.hattini falan degistirmis olmasin ? Dolandiricilik vs. ? Arayarak ogrenin olmadi faceden iletisim kurun
Ama esi olduguna emin degilsiniz suanda ? Neden aramaktan cekiniyorsunuz ki ? Oznur ne oluyor diye soracaksiniz alt tarafi bunda korkacak bir sey yokCanım benım ınstagramda watsapta durum paylasıyor kendısı
Oyle olsa boyle mı olur
Ben esıme aratıcam naparsa yspsın
Kızlar bana fıkır verın lutfen
Esıme bu adam bana mesaj atıyor mu dıyecegım
Valla kafayı yıcem 4 kere aramış benı
Ne yazmis bir sey anlamadm vallahiBen cevap veremiyorum. Sadece ilk mesajınızın ilk halini okuyanlar sağlıklı cevap verebilir. Veya ilk mesajınıza o kaldırdığınız fotoğraftaki konuşmaları yazın, hepimiz yorum yapalım.
Ne yazmis bir sey anlamadm vallahi
Konuyu tam anlayamadım aslında, arkadaşınızı arayıp net bir dille kaç seferdir serap diye mesaj geliyor sen sanıp cevap veriyorum eşin çıkıyor, rahat olamadım böyle artık telefondan araşalım vs. diyin ya da diyemezseniz hiç cevap vermeyin isminizle hitap ettiğinde. Adamın bir derdi varmış gibi, evlerden ırak!
Canım sacmalayıp durdu kendınce ı yuzden yazsamda saglıklı bırsey yazamam ondan fotograf koyma ıhtıyacı hıssetmıstımBen cevap veremiyorum. Sadece ilk mesajınızın ilk halini okuyanlar sağlıklı cevap verebilir. Veya ilk mesajınıza o kaldırdığınız fotoğraftaki konuşmaları yazın, hepimiz yorum yapalım.
Cok gereksiz evham yapiyor suanda.belki arkadasi yazdi sonra yazinca esi cocuk emziriyor cevap veremez gibi yazmistir (var boyle dangozlar) yani arayip oznur nedir bu olay demek yerine kocayi karistirmak sacma geldi bosu bosuna adami huzursuz ve kucukte dusurebilir once ne oldugunu anlayip soylemesi lazimkonu sahibi mesajını düzenlemiş ama ilk halini bilemediğimiz için sağlıklı yorum yapamayız tam anlaşılmıyor çünkü
Ders versin derken basiniz belaya girmesin dikkat edin yangina korukle gidiyorsunuz. Bence sakinlesmeniz lazim yerinizde olsam esimi gazlamam.Allah korusun istenmeyen seyler yasanabilirCanım sacmalayıp durdu kendınce ı yuzden yazsamda saglıklı bırsey yazamam ondan fotograf koyma ıhtıyacı hıssetmıstım
Kısaca kocası kızın telındsn benımle sureklı dıyolog kurmaya calıstı
Ust uste adımı yazdı efendım dıyıncede yok bırsey ben esıyım gecmıs olsun vs vs seyler
Bugunde baska nodan telımı arayıp mesaj atmaya basladı
Artık zaten kocası olduguna emın oldum
Cekınmıcem esıme verıcem telefonunu ekran kayıtlarını alsın halletsın
Iyı bı derse ıhtıyavı var
Hangınızın kocası karınızın telınden arkadasına durmadan mesaj atar
Varmı boyle bırsey
Canım sacmalayıp durdu kendınce ı yuzden yazsamda saglıklı bırsey yazamam ondan fotograf koyma ıhtıyacı hıssetmıstım
Kısaca kocası kızın telındsn benımle sureklı dıyolog kurmaya calıstı
Ust uste adımı yazdı efendım dıyıncede yok bırsey ben esıyım gecmıs olsun vs vs seyler
Bugunde baska nodan telımı arayıp mesaj atmaya basladı
Artık zaten kocası olduguna emın oldum
Cekınmıcem esıme verıcem telefonunu ekran kayıtlarını alsın halletsın
Iyı bı derse ıhtıyavı var
Hangınızın kocası karınızın telınden arkadasına durmadan mesaj atar
Varmı boyle bırsey
Fotolatı kaldırdıgım ıcın konuyu bılmememe verdım bu yorumunuCok gereksiz evham yapiyor suanda.belki arkadasi yazdi sonra yazinca esi cocuk emziriyor cevap veremez gibi yazmistir (var boyle dangozlar) yani arayip oznur nedir bu olay demek yerine kocayi karistirmak sacma geldi bosu bosuna adami huzursuz ve kucukte dusurebilir once ne oldugunu anlayip soylemesi lazim
Galiba "gözlerin güzel" vs de yazmış. Ama konu sahibi o kısımları ilk sayfadaki mesajından çıkarmış. Öyle olunca konu kopuk kopuk. Kim kime ne demiş belli değil.
Noyu kaydedıp watsaptan baktım kocasının rexmı varBaşka no.dan mesaj atanın o olduğundan nasıl emin oldunuz? Kendi mi söyledi?
E o zaman duzeltin mesajinizi mesaji koymak zorunda degilsiniz ama yazi ile anlatabilirsiniz ben hala arkadasinizin bilmesi gerektigini dusunuyorum arayip onunla konusmaniz lazimFotolatı kaldırdıgım ıcın konuyu bılmememe verdım bu yorumunu
Gereksız evham yapıyorum
Pekı neden bu serefszzz benım telıme mesaj atıp arıyor hala
Canım gozlerın guzel demedıGözlerin güzel ne demek ya, ne münasebet! Evet konu kopuk olmuş
Noyu kaydedıp watsaptan baktım kocasının rexmı var
Ya arkadasim mesajda ne yaziyor ??? Bir adinizi yazmissa yine konuyu bilmeden anlamadan kurdunuz kismina geliyor he bize deyin ki bana sunlari sunlari yazdi biz de yorum yapalim.evhamdan ne yapacagini sasirmissin ve saglikli dusunmuyorsun suanFotolatı kaldırdıgım ıcın konuyu bılmememe verdım bu yorumunu
Gereksız evham yapıyorum
Pekı neden bu serefszzz benım telıme mesaj atıp arıyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?