Bu adam ne ayak?

Siz zaten doğru olanı biliyorsunuz .
Bu tipler sadece kambur olur insana.

Ay şuan siz bunu yazınca ilk günler benden borç istediği geldi aklıma. Ay bunu nasıl unuturum ben en iyisi kararımdan hiç donmeyeyim agrimayan baş ağrıtmaya gerek yok

Ay şuan siz bunu yazınca ilk günler benden borç istediği geldi aklıma. Ay bunu nasıl unuturum ben en iyisi kararımdan hiç donmeyeyim agrimayan baş ağrıtmaya gerek yok
Ben biriyle buluşmuştum . Böyle hiç görmediğim :)) aklıma onu getirdiniz . O da benden ilk buluşmada çok komik bir para istemişti .üstelik parası varken hemen kaçtım .

Ya evet kesinlikle bazı adamlar manyak oluyor bir de sen konuşursun bu sarar falan sana, hiç gerek yok aslında tabi o toplara girmeye.

Ben hemen hemen bütün erkeklerin yeni tanıştıkları kızlara aynı şeyi söylediklerini anlayana kadar bu yalanlar sayesinde baya bir özel hissettim kendimi tabi

Valla ben de yorumlar sayesinde anladım cidden ben de geçen gün dedim vay be ne kizmisim falan

Aşkından ölse ne yazar bacım evlilikte aşk karın doyurmuyor eğer eve para getiren bir adam yoksa onunla evlilik yürümez...
İşi gücü yok diyorsun o halde bu adamın sırf seni sevdiği için seninle evlenebileceğini düşünüyormusun? Sende farkındasın öyle olmadığının ama emin ol bu aşk sözleriyle bu işler yürümez...her kız illaki ilgiye sevgiye muhtaçtır ama evlilik başka bişey
Eğer sırf bana güzel laflar etsin sevsin diye düşünüyorsan nereye kadar sürecek böyle... Şahsen ben olsam sonu olmayan bir ilişkiye adım atmazdım. Bence bu adam çok pembe hayaller kuruyor hayaller dünyasında yaşıyor yani gerisini sen düşün

Başına hiç dert alma istersen! Hem borç istiyo, iddia oynuyo, iş güç peşinde değil.. Maşallah tartıda hep eksiye basmış...
Nerden tutsan elde kalacak tiplerden...

Altına imzami atarım bu yorumun.
Zaten evlilik konuları falan dusunmem için çok erken daha yanıma bile gelmemişti hiç sözünü de etmiyordu sağolsun. Konuşmayacagim bile bile bu yola girmeye hiç gerek yok
Çok teşekkür ederim

Rica ederim tabi canım daha genceciksin
Daha önüne kimler çıkar... Allah hayırlı olanla karşılaştırsın

24 yasında boş boş oturuyor ve iddaa oynuyor. Cıkkkkss olmaz bundan. Aşkını meşkini geçtim bi kere karakteri hayatı falso baştan aşagıya.

Abaza nedir? Sorusunu sözlük kıvamında cevaplamışsınız.

Boş boş gezsin belki bir gömü küp filan bulur gezerken. Ergenliğini ağır yaşıyor kolay yoldan parayı bulsa varsayalım ki çoluk çocuğun olsada seni kendine layık görmez bu kez hep daha fazlasını ister. İşi gücü yok hem çocuk istiyor o ne özgüven o..

Ne ayak.kirk ayak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…