Bu adam ne ayak?

Dünden beri cevap yazmadım. Aynen öyle valla kesinlikle katılıyorum mesajınıza
Bazı yerlere çok güldüm

Tam olarak öyle yapıyorum kendime görüyorum kafamı
Cevap vermedim dünden beri uzak olsun benden agrimayan başımı agritamam hiç ya
Gerçekten çok doğru hiçbir şey geri gelmiyor. Ona harcayacagim zamanı oturur bir kitap okuyarak değerlendiririm daha iyi

Hemen daha görmeden size aşık olduğundan eminsiniz ya o ne olacak ? :)
Eminim demiyorum ki sadece öyle biri gibi davranıyor. Ama inanılacak bir tarafı yok. Konuşmayı kestim ne hali varsa görsün valla hiç uğraşamam.

Hem evlenmeyi düşünmüyorsunuz hem hayatınıza birini almayı istemiyorsunuz , öyleyse nedir amaç ?

Çalışmayan , iddia oynayan biti hayallarinizde ki biri de değil.

Başınıza dert arıyorsunuz , bana garip geldi haliniz.

Evlenmeyi şuan için düşünmüyorum yalnız hayatım boyunca evlenmeyeceğim diye bir şey söylemedim
Birisini sevip tanıyıp yıllar sonra evlenmeye karar veren insanlarin yaptığı gibi yani
Dert aramıyorum arasam konuşmaya devam eder hatta çoktan sevgili olurdum konuşmayı kestim.

Neresinden tutsam,elimde kaldı bu genç adam.
Üzgünüm ama hiç oluru yok bu işin.
Ne onu oyalayın,ne vaktinizi boşa harcayın.
'Tak sepeti koluna,herkes kendi yoluna'
en iyisi bu durumda.

Bu yaşadığın şey ilişkiye dönüşürse bir süre sonra annesi hastalanır, telefonu kırılır, ne bileyim uzaylı istilası filan olur senden para istemeye başlar. Erkeklerin aşık olabileceğini gerçekten düşünmeyen biri olarak net bir şekilde sadece seni kandırmaya çalışıyor diyebilirim.

Sen zaten konuşmayı kesmişsin. Uzak dur. Tekin bir tip değil.

Anlattigindan boş gezen ve bağlanacak birşey ararken seni bulan biri geldi aklıma herkes İşsiz olabilir ama iddia oynaması çok çok ciddi bir problem iliğini kurutur zaten abartı yaşayan herkes bana sahte gelir

İdda oynaması çok ama çok tehlikeli
Bence görüşmeyi bitirin
İdda oynayıp evini satanlari duydum
Hastalık gibi bir şey sanırım
Ayrica kolay yoldan para kazanmak öyle basit değil
Arkadaşınız tembel yani

Valla sahtekar biri canlandı gözümde anlattıklarından dolayı. Kusura bakma lütfen..

Kizzzzzz yaziyor mu hala o teneke??? Yazarsa engellesene. Ben de cok fenayim dimi butun kkyi gıcık etti cocuk.
Başka aday varmi

Kizzzzzz yaziyor mu hala o teneke??? Yazarsa engellesene. Ben de cok fenayim dimi butun kkyi gıcık etti cocuk.
Başka aday varmi

Dün ne oldu biliyor musun mesaj attı yine cevap vermedim bir süre sonra yine attı
Bu işin sonu yok ben konuşmak istemiyorum dedim. Ay bir ses kayıtları atıyor yok ben seni çok sevdim yok dudağının yanındaki minik gamzeyi sevdim yok bilmem neyini sevdim ay söyledi soyledi söyledi ben uzatmasin diye uğraşırken o daha çok uzatıyor.
Neyse sonra işte ben biraz sert bir şekilde uzatma artık yeter dedim o da agresif bir ses kaydı attı tam kaydı bitirdirip selametle dediği kısımda ses kaydını tamamen kapattığını düşünmüş olacak ki "Gerize.." diye bir kelime duydum ay ben şok
Tam kapattığı sırada söylemiş ama Allah'ın işi işte o araya kaçmış son anda
Güleyim mı ne yapayım gerçekten bilemedim hiçbir şey yazmadan direk engelledim.
Allah'ıma çok şükür gösterdi bana samimiyetsizligini

Baaaaaaak. Ben sana ne dedim ah gulum bu saclari boşuna mi agartttim ben. Ayakci bu sallamasyoncu yok dudaginin yanindaki gamzeymis
Keske sende onun yüzünün ortasında bir gamze acsaydin ama mor bir gamze
Kiz getir onu bana el hareketi çekçem
Bunlar boyle duygusal sapiklar. Bak yüzü çıktı ortaya.
Simdi bende evliyim esim beni sevmiyor mu cok seviyor bende onu sevmiyor muyum hemde nasil en cok dedigim laf cennetiiiiiiim seni cok seviyorumm
Esimin gozunun ustundeki kaşa iltifat mi etcem kaşını yolarim onun
Oh iyi yaptin engelleyerek
Kendini ıssız adam zannediyor haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…