Yanlış yapmışsınız işte. Tanımadan basacaksın nikahı. Sürpriz yumurta gibi bitmek bilmeyen aksiyon beklerdi siziÇok mantıklı
Dün diyordum beyime anlatacak bişey kalmadı tekrara düşüyoruz artık diyetanımadan evlensek ohoooo bissürü hikaye olurdu bilinmeyen
Evlenince tanışılır. Bir ömür evlilikte vakit nasıl geçer yoksa
Çelin sen çoktan yoktun sanki ben bi süre aradım nick ini bulamadım yanlıuır muyum ?Zoru oynayın, bir sıcak bir soğuk yapın. Deli galiba.
Olmamış bu bunu boşayıp ilk randevuyu nikah dairesinde veren biriyle evlenem.Yanlış yapmışsınız işte. Tanımadan basacaksın nikahı. Sürpriz yumurta gibi bitmek bilmeyen aksiyon beklerdi sizi
Anneannelerimiz, dedelerimiz hep evlenecekleri gün tanışmışlar. Ölene kadar da beraber olmuşlar. Evet arada dövme, sövme, aldatma olmuş ama bir yuva sonuçta kolay kurulmuyor. Böyle böyle zamanla öğrenmişler birbirlerini. 80 yaşına geldiklerinde uyumu bulup çok mutlu yaşıyorlardı. İmrenecek evlilik benceOlmamış bu bunu boşayıp ilk randevuyu nikah dairesinde veren biriyle evlenem.
Ama onlar da evliliğin tuzu biberi zaten. Diğer türlü çok sıkıcı olmaz mı?Anneannelerimiz, dedelerimiz hep evlenecekleri gün tanışmışlar. Ölene kadar da beraber olmuşlar. Evet arada dövme, sövme, aldatma olmuş ama bir yuva sonuçta kolay kurulmuyor. Böyle böyle zamanla öğrenmişler birbirlerini. 80 yaşına geldiklerinde uyumu bulup çok mutlu yaşıyorlardı. İmrenecek evlilik bence
Hayır, evlenmeyi planlamiyorum. Ortak arkadaşımız tanıştırdı. Amaç zaten evlilik. Hiç planlamiyorum. Ama onun bu şekilde soylemesi. Ona şans vermek konusunda beni düşündürüyor.Tanımadığınız adamla evlenmeyi mi planlıyordunuz?
Amaç evlilk diye ilişkiye başlarsanız bunları yaşamanız çok normal değil mi ama? Adamın söylediklerinde de anormal bişey yok. Her mantıklı insanın aklından geçenleri dile getirmiş sadece.Hayır, evlenmeyi planlamiyorum. Ortak arkadaşımız tanıştırdı. Amaç zaten evlilik. Hiç planlamiyorum. Ama onun bu şekilde soylemesi. Ona şans vermek konusunda beni düşündürüyor.
Bence de.Bismillah ne evliliği ben 1 kere görüştüğüm insanla arkadaş bile olmamzoru severim diyen değil de seni severim diyen biriyle olun.
Bence deFarklı şehirlerde bir de ilgisizlik varsa sağlıklı yürümez o ilişki. Ben olsam vazgeçerim. Zoru oynamaya kalkıyor kendince stratejist kesilmiş başınıza.
Görüşmeye devam edip etmemek konusunda kararsızımSapik olabilir,evli olabilir ,cinsel sorunları olabilir bir sürü şey olabilir iki ay olmuş tanisali bir kere yüz yüze görüşmüşsunuz konu neden evliliğe gelsin ? Altı yıldır tanıdığım adamla evlenirken bı korktum ben çok cesaretlisiniz
Sinmiyor. AslındaEvlilik için gerçekten çok erken. Zaten çok kısa bir süredir hayatınızda içinize sinmiyorsa vazgeçin.
Ben olsam ben zor severim bilmem diye lakirti yapan adamla uğraşamam aynen canım der görüşmem açıkçasıBenim evlenmek gibi bir takıntım yok. Onunla
Görüşmeye devam edip etmemek konusunda kararsızım
E o zaman. Can sıkmaya hiç gerek yok yol verin gitsin.Sinmiyor. Aslında
Evet bayadır girmemistim siteye döndüm :)Çelin sen çoktan yoktun sanki ben bi süre aradım nick ini bulamadım yanlıuır muyum ?
Hoş geldin özledikEvet bayadır girmemistim siteye döndüm :)
Teşekkür ederim ben de sizleri özledim :)Hoş geldin özledik
Engelleme buttonuBana sürekli ben zor severim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?