Bu adam ne yapmaya çalışıyor?

Maxilas

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
16
7
16
27
Merhaba arkadaşlar, benim sevgilimden ayrılalı 4-5 ay kadar oldu. Ara ara o mesaj attı ara ara ben hep kavga ettik uzlaşamadık bi türlü :(
Neyse geçen bu bana gene yazdı dışarı çıkıyordum yeni sevgilinlemi dedi. Bende hıhı dedim geçiştirdim.
Dün gece gene yazdı agzına geleni saydı o gün biriyle oldum şuandada sevgilim var. Senin gibi de degil namuslu karakterli vs.
Bende dedimki umarım beni unutturmayı başarır. Bu adamın derdi ne

Kıskanmadığın için sinirlenmiş 😂😂😂
Ayrıca madem sen namussuzsun (!) o daha çok namussuz. 🤷‍♀️

Dengesiz galiba
Kıskanmıs kıskanmanı istemiş kıskanmayıncada hakaret etmiş
Sorunlu bir tip amacı herkes beni sevsin ama ben gel gitler yasayayım umrumda olmasın kimse
Uzak dur derim

Bana diyorki 3 gündür beraberim elimi bile tutmadı keşke sende öle olsaydın. Bende ne güzel bulmuşsun işte aradıgını diyince saydırmaya başladı cins
Bu erkekler böyle işte.
"Ben el tutarken sen neredeydin?"
Zorla mı tuttun kız yoksa ?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

İyi de ne yaşadıysak birlikte yaşadık. Ortada bir namussuzluk varsa, buna eşit düzeyde sahibiz niye demediniz yav? (buradan namusunuzla ilgili bir yorum yaptığımı düşünmezsiniz umarım=) Hem madem o kadar kötüsünüz, niye hala ışığa gelen sinek gibi etrafınızda dönüyor, uçsun gitsin cehennemin dibine. Gitmiyorsa, egosu zedelenmiş ondan. İstiyor ki mutlu olmayın, acı çekin, onun adını sayıklayın. Tam tersi, hayatınıza devam edin, en büyük ceza bu o hödüğe.

normal bir bireyde ergenliğin maksimum 7 yıl sürmesi bekleniyor. bunu sonsuzluğa taşıyanlarla mesafeyi korumak lazım.

İyi de ne yaşadıysak birlikte yaşadık. Ortada bir namussuzluk varsa, buna eşit düzeyde sahibiz niye demediniz yav? (buradan namusunuzla ilgili bir yorum yaptığımı düşünmezsiniz umarım=) Hem madem o kadar kötüsünüz, niye hala ışığa gelen sinek gibi etrafınızda dönüyor, uçsun gitsin cehennemin dibine. Gitmiyorsa, egosu zedelenmiş ondan. İstiyor ki mutlu olmayın, acı çekin, onun adını sayıklayın. Tam tersi, hayatınıza devam edin, en büyük ceza bu o hödüğe.
[/QUOTEbeni ne güzel kurtulmuşsun benim gibi birinden
Ne güzel benim gibi birinden kurtulmuşsun,namusluyuda bulmuşsun daha ne dedim
Mutluluklar size diyincede iyice çıldırdı

Back
X