Bu adam neden boyle yapiyor bi anlasam:-(

suskunmelek725

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
65
1
13
İstanbul
Slm yni uyeyim size derdimi anlatmak istiyorum 1 senelik evliyim esimle severek evlendik nisanlilik doneminde faceden kizlara msjlarini gordum yuzugu attim bussuru yalanlar aglamalar falan derken afettim bidaha yapmaz sandim dha sonra baska sorunlar oldu gene afettim evlendik dugun gecemizde beni aglatti bussuru hakaret yok snle evlenmezdim de sen bana laik degildin tarzi konsmlar bn aglayarak sabahi ettim sabahin 7 sinde butun sulale evde amca dayi abla ablanin kayinpederi kaynanasi bn gozlerim sismis halde onlara hizmet ettim aksama kdar kaynanam hmen bana o gun igneleyici konusmalar esimin kiskancligi yok balkon yasak yazin ortasinda butun evin perdele
ri kapali bni bgenmezlikleri baskalarinin yanin da ezikmisim gbi dawranmasi bide hamile kaldim hem ailesi hem kendi burnumdan getirdi ne ona karsi ne ailesine karsi saygisizlik yapmadim kimseye bisey diyemedim babam der kizim sen boyle degildin bnim guler yuzlu hayat dolu kizim nerde esim olck insn sabah laf edip cikar kaynanam aksama kadar burnumdan getirir napcam ben nasil dayancam ayrilmak istedigim zamanda birakmam seni diyo kizlar bna sadece biraz akil verin cook uzun olmus okudugunuz icin saolun.

Canım aynı evde mi yaşıyorsunuz kv ile ve ne kadarlık hamilesiniz?
Facede msjlarını görmüşsünüz,tam olarak ne yazıyordu, keşke ozaman ayrılsaydınız :)

Nişanlılık döneminde gördüğün hataları keşke affetmeseydin ama nereden bileceksin ki belli ki güzel ikna etmiş seni birde çocuk olmuş kv ile oturuyorsun sanırım o daha da zor benım kayınvalıdem şehir dışında senede 1 hafta felan gelir bize o zaman bile rahat edemiyorum diken üstündeyim hep sever beni iyi anlaşırız ama yapamıyor insan işte hakkında hayırlısı olsun canım ayrılmak istemişsin ama bırakmam seni felan demiş zor bır durum umarım düzelirsiniz yoksa çekilmez bir hal alır o evde yaşadıkların :26:

Sizin ki bile bile lades olmuş. Hiç kimseyle konuşmadınız mı nişanlılık döneminizde? kimse mi akıl vermedi size? Yazık etmişsiniz kendinize. Eşin çok karaktersiz biri.
Ama bunları çekmek zorunda değilsin. Asla kabullenme. Seni bu şekilde ezmelerine müsade etme.

Ailen sende ki farkı anlamışlar. Hemen konuş onlarla kimse kimsenin kölesi değil. Ortada bebek olabilir ama o bebeğin büyüyeceği ortam çok daha önemli.

Kimseyle konusamadim ne annem ne baskasi babam biraz asabi bi adam soylemeye korkuyorum yoksa bi saniye tutmaz bni burda sesimi cikartamiyorum herkezden korkuyorum bazen diyorum bebegim olmasa kendimi öldüre bilirimde o derece bunalimdayim

Böyle okudum resmen
İlk gece neden hakaret etti sorun neydi?
Düğün gecesinin ertesi sabahı eve misafir mi gelirmiş?
Kaç yaşındasınız. Eğitim durumunuz ne?
Çok üzüldüm gerçekten babanız da baya üzülmüş anlaşılan.
Dayak filan da var mı.
Madem beğenmiyormuş yalvarıp niye ikna etmiş sizi?
Adam filan değilmiş kocanız kusura bakmayın da .
Allah sabır versin size.

Kendi kendinize yazık etmişsiniz. Üstelik bir de masum bir bebek Biz insanlar ne kadar da bencil ve hırslıyız. Hamile halinizle sizi üzmek istemezdim ama kendinize acımadınız anladık ama böyle bir eve çocuk doğurmak neden?

Son düzenleme:
İlk gece neden oyle yaptigini anlamadim birden bire ben tabi yikilmis bi durumda 19 yasindayim bir anda hamile kaldim aldirmak istedim onun ne gunahi var dedim belki bu hayatta sabrim olur dedim yok dayak yok hakaret kufur var sadece ama dovmege kalkistigi zman zor tutuyor kndni bazen

Misafir geldi uzaktan gln gorumcelerim coluk cocuk onlarin kayinpederleri kaynanalari yok esimin aile tarafi derken ewliligimin iki ayi hergun hizmetci gbi gecti

Aynı yaştayız şuan.
Ve ben daha kendime yemek hazırlamıyorum.
Siz maşallah sülaleye bakmışsın.
Neden erken evlendiniz ki?
Aileniz karşı çıksaymış keşke.
Kocanız kaç yaşında?
Hamile olduğunuz için dayak yok ama şimdilik o bebek doğsun dayak ta başlar yani eminim.
Babanıza anlatın ve boşanın. Daha gençsiniz.
Çalışırsınız. Bakarsınız bebeğinize

Çok küçüksün.
Çok yanlış bir karar vermişsin.
Çok genç anne olacaksın.
Ve inan sana verecek tavsiye bulamıyorum.
Bile bile lades olmuş seninki bebeğin olduktan sonra da çocuğum var diye affettim diyeceksin.
Dövmeye kalkıyor tutuyor kendini demişsin. İleride dövecekte bu adam seni.
Kendinin ve bebeğinin hayatını kurtarmak zorundasın.
Böyle bir evlilikte bebek sana sabır olmazdı sadece daha çok acı olacak.Ama artık çok geç tabi.
Allah kurtarsın.

Düğün gecesi kocam olan insan bana hakaret edecek , sabaha kadar ağlatacak , saçma sapan yasaklar koyup , bir de ailesinin afra tafrasını çekip sonrasın da ''acaba mutlu olur muyuz ne yapacağım '' diye düşünmek olmaz..Cidden olmaz..

Bu adamla aynı yatak aynı oda aynı ev paylaşılmaz..
Bu adamla bir ömür paylaşılmaz..

Ailenle bu durumu konuş, sana destek çıkacaklardır.Çıkmaları gerekir..
Baban, ailen kıyabilir mi göz göre göre bunları çekmene razı kalır mı ? Hangi baba kızının bu şekilde bir evlilik sürmesini ister..

Konuşun , boşanın derim..
Değişmesini beklemek, sizi yıpratır..

nisanlilik dönemi tanima anlama donemidir siz bu donemi mantikli degerlendirmemissiniz. uzgunum ama cocukta yapmissiniz siz birde bu adami odullendirmissiniz bence ah vah etmeye gerek yok ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah allah ya severek evlenmişsiniz bir de neden erkekler bu kadar değişiyor evlenince.
öncelikle beraber mi yaşıyosunuz ve yaşlar kaç

Kimseyle konusamadim ne annem ne baskasi babam biraz asabi bi adam soylemeye korkuyorum yoksa bi saniye tutmaz bni burda sesimi cikartamiyorum herkezden korkuyorum bazen diyorum bebegim olmasa kendimi öldüre bilirimde o derece bunalimdayim

İyi de babanın eşine ve ailesine karşı göstereceği tepki senin kurtuluşun olur. Ne güzel işte ezdirmez seni. Burada ne pasif anne babalar duyuyoruz. Keşke biraz tepki gösterseler çok daha farklı olurdu diye dert yanıyor kadınlar.
Onlar seni sahipsiz gördükleri için bu şekilde eziyorlar. Babanla konuş onlarla konuşsun ayrı eve çıkma şartı koşmalısın. Tabi bu sırf son bir şans için. Yoksa hayat böyle geçmez.

Seni annen baban onlara hizmetçilik yap diye büyütmedi.
Şimdi 19 yaşındasın anlamıyorsun ama bir kaç sene sonra keşke o zaman ailemi arkama alsaymışım diyeceksin.
Hayat küstürür bu tipler insanı. Kendi değerini bil hakkını ara korkma.

Hakaret var dayak yok diyorsun da o tokatın yüzüne patlaması yakındır. Sen her isteneni yaptığın için hor görülüyorsun zaten.

Son düzenleme:
Bence canım biraz sabret . Bende senle yasit sayılırim bende hamileyim . Yuva kurmak kolay değil yıkmak da . Bence biraz sabret eşinle güzelce konuş yer yapmaya çalış eşine . Eşin senin arkanda olduktan sonra gerisi boş . Karnında ki bebek ne kadar babası kötü olsa da anneyle babanın bir olduğu yer de yaşamak ister. Bence biraz sabret . Sabır derken Susma eşinin aklına gir . Bu arada baya yaş farkı var arada onun yaşına değil onu kendi yaşına uydurmaya çalış .

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…