Bu adam niye böyle dengesiz davranıyor anlamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Kızlar işyerimizde biri var. Ben çok seviyorum onu ama o bana çok dengesiz davranıyor. Bir gün o kadar yakın davranıyor ki, kesin diyorum benden hoşlanıyor. Bana espriler yapıyor, benimle uğraşıyor. Flört ediyor benimle. Eve mutlu mesut dönüyorum. Ertesi gün ise yüzüme bakmıyor. Aslında herkes onun dengesiz biri olduğunu söylüyor ama kendi mi öyle yoksa bana mı öyle anlayamıyorum. Onu gerçekten çok seviyorum ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Kızlar bana akıl verin lütfen.

senin ondan hoşlandığının farkında mı?
Bilmiyorum ki. Yani öyle çok belli etmiyorum ama çok da ilgisiz değilim. Belki bişiler anlamış olabilir. Ama sonuçta eğer benden hoşlanmıyorsa ve benim ona ilgimi anladıysa bana soğuk davranması gerekmez mi? Yani bir çok ilgili davranıyor bir çok soğuk davranıyor. Anlamıyorum gerçekten.

atalarımızın boyle durumlar için harika bir sözü vardır;
s....r et

Yazmissiniz basliga iste dengesizz ondan dolayi oyle davraniyor..

Nasil cok sevebildiniz
Herkes dengesiz diyorsa onlara karsi da oyle tutarsiz davraniyor demekki.
Yoksa sadece size karsi davranisindan mi bu yorumu yapiyorlar?

Nasil cok sevebildiniz
Herkes dengesiz diyorsa onlara karsi da oyle tutarsiz davraniyor demekki.
Yoksa sadece size karsi davranisindan mi bu yorumu yapiyorlar?
Bilmiyorum onu neden sevdiğimi, sadece seviyorum işte. Sanırım depresyonda ondan öyle ama bana bir adım atmasını nasıl sağlarım bilmiyorum

Siz bu adamı takıntı yapmışsınız.
Adam istemiyor işte neden bu ısrar bende bunu anlamış değilim...

Siz bu adamı takıntı yapmışsınız.
Adam istemiyor işte neden bu ısrar bende bunu anlamış değilim...
İstemeyen adam sürekli kötü davranmaz mı, sürekli terslemez mi? Bu öyle değil. Bir gün çok iyi şakalar yapıyor, benimle uğraşıyor. Benimle flört ediyor. Bir diğer gün çok soğuk davranıyor. Aklımı karıştıran da bu durum zaten

Valla aklı başında bi adamsa neden kötü davransın neden terslesin
Sonuçta orası bir işyeri adam şaka da yapar güler de
Neden üstünüze alınıyorsunuz??

Peki bana karşı hislerinin oluşmasını nasıl sağlayabilirim.
Flort derken ? Herkes dengesiz diyormus zaten size ozel bir caba gostermiyor. Ben dengesiz olayim diye boyle insanlar nasil dir karsi cinse cok bir bilgim yok ama ciddi bir iliski den kaciniyordr sadece flort anlaminda degil insan iliskilerin dede bence yapilmasi gereken sizin tarafiniz dan acikca beyan edilmesidir ben senden hoslaniyorum..denilmesidir seninle olmak istiyorum gibi..ancak oyle ogrenwbilirsin aranizdaki iliskiyi cok anlamasam da yazdim biseyler..hem flort edip adinimi koymadiniz?

Bilmiyorum onu neden sevdiğimi, sadece seviyorum işte. Sanırım depresyonda ondan öyle ama bana bir adım atmasını nasıl sağlarım bilmiyorum
Depresyondaysa duzelmesini bekle bari biraz ilac kullaniyorsa belki ondan ruh hali degisiyordur umursamaz tavirlari vs..
Sonra seni de depresyona sokar mazallah

Yani şöyle tüm arkadaşlarımız işte seninle flört ediyor, senden hoşlanıyor gibi şeyler söylüyor. Tabi onun bunun demesiyle böyle şeyler olmaz ama benimle uğraşıyor, şakalar yapıyor, beni kızdırıyor olması aklımı karıştırıyor. Bir de tabi ben ondan hoşlandığım için öyle bir beklentiye girme ihtimalim de yüksek. Bilmiyorum yani benim de kafam karışık.

Depresyondaysa duzelmesini bekle bari biraz ilac kullaniyorsa belki ondan ruh hali degisiyordur umursamaz tavirlari vs..
Daha önceleri çok ilişki yaşamış ve hep terkedilmiş. Yani öyle duymuştum. Bu konuda çok kalp kırıklığı yaşıyor ve kendini tamamen işe vermiş durumda. Akşamları bile mesaiye kalıyor. Yani ondan mıdır bilmiyorum.

Daha önceleri çok ilişki yaşamış ve hep terkedilmiş. Yani öyle duymuştum. Bu konuda çok kalp kırıklığı yaşıyor ve kendini tamamen işe vermiş durumda. Akşamları bile mesaiye kalıyor. Yani ondan mıdır bilmiyorum.

Valla aklı başında bi adamsa neden kötü davransın neden terslesin
Sonuçta orası bir işyeri adam şaka da yapar güler de
Neden üstünüze alınıyorsunuz??
Yani tabi ben ondan hoşlandığım için üstüme alınma ihtimalim yüksek ama tüm arkadaşlarımız da aynı şeyi söylüyor. Senden hoşlanıyor, seninle flört ediyor, birbirinize çok yakışıyorsunuz filan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…