Merhaba arkadaslar benim bir derdim var baskasina gore dert degildir belki ama dert.. bir abimiz var hatta baba gibi gordugumuz bir agbimiz 48 yasinda hayatta siginacak tek insani ben ve esim cok temiz kalpli cok sevecen bir insan hayatinda hic evlenmemis colugu cocugu hic birseyi yok
bir cok arkadasi birileriyle tanistirmis ama hristiyan oldugunu soyleyince herkez geri cekilmis resmen irkcilik yapilmis yani... simdi diyeceksiniz ki yazdin yazdin derdin ne.. derdim şu bu adam bu hayatta yanliz mi olecek hic sicacik yuvasi hos geldin diye evinin kapisini acan bir sevdigi bir esi olmayacak mi.. hatta dertlesirken hep der kor olsun topal olsun colugu olsun ama bana guler yuzle kapimi acsin evin ici mis gibi bi yemek koksun oturalim aksam karsilikli cay icelim kahve icelim herkezin yasadigi seyler onda sadece bir hayal o anlatinca ben uzuluyorum bir insanin hayatta bunlari yasamamasi icin cok kotu bir insan olmasi lazim ama adam hayatinda bir insana el kaldirmamis bir insan sadece derdimi anlatmak istedim tesekkur ederim okudugunuz icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.