Bu adama asık olursam ? Ne yapacagımı bılemedım

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
Arkadaslar bırıyle tanıştım arkadaş ortamında 28 yasında bende öyle sımdı bu çocuk aşırı yakışıklı cok ısrar etti buluştuk hersey cok güzeldi :) ama arkadaş olarak senı tanımak ıstıyorum dedım ama bu çocuk cok cok cok yakışıklı birde yüksek makine mühendisi bana cok fazla yani kendime güvenım tam cok şükür ama nişan attım ve nısanlım bu cocugun yanında çok sönük ben onu elimde tutamadım bunu nasıl tutarım sımdı cok güzel seyler yazıyor ama sanki tek birine bağlanmaz gibime geliyor ..
Ya ona asık olursam oldum bile sanki Benim kalbim paramparça cok kırık artık ayrılıklardan yoruldum
Bu çocuk bana arkadaş gözüyle bakmıyor ne yapsam bılemedim nasıl davransam nasılsa ayrılıcaz banamı kalacak bu yakışıklı prens:) Annemde kendi kendine gelin güvey oldu damadım olsun diyo cok begenmıs
Bu işin sonu olmaz dımı arkadaşlar? siz olsanız ne yaparsınız?

Bu aralar da yakışıklı talipler bastı buraları...
Siz kendinize bu kadar güzensiz olursanız dünyanın en çirkin adamı da olsa elinizde tutamazsınız....

neden olmasın ki sev sevıyosun oğlan sana karşı boş değil hayırlı olsun

Neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun? Şu an her şey yolunda.Tanımaya çalış biraz daha.

Siz kendinize bu kadar güzensiz olursanız dünyanın en çirkin adamı da olsa elinizde tutamazsınız....
hakkaten benzer konuları hatırlıyorum bende. çok ilginç.

konu sahibi arkadaşım. belkide sandığın kadar yakışıklı değildir. kuzguna yavrusu şahin görünürmüş hesabı sana öyle geliyordur.

Kendime cok güvenirdim eskiden ama nişanlımdan sonra bütün güvenım yerle bir oldu hiç sevilmemişim aılesının tek sözüyle olayımız bitti ben onu tutamadım elımde buna hıc cesaretım yok kalbim paramparça oldu zaten hep bitiyo 2 kez nısan attım onlar vazgectıyse bu kesin vazgecer

Bence önce kendine güvenmelisin. Bu şekilde ezilip büzülürsen tabii ki karşındakiyle hiçbir şey yaşayamazsın. Önce kendine güven, kendine değer ver sonra karşındakiyle bişeyler zaten olur gözünde bu kadar büyütmene gerek yok

Vazgeçer diyorsan vazgeçer tabi. Bizden ne gibi bir yardım bekliyorsun?

Yok öyle herkez söylüyor bunu kendide farkında zaten cok cok degısık bır tıp bred pitin genclıgıne cok benzıyor

Yakışıklı erkekler genelde çirkin kizlarla birlikte zaten.
Yanlış anlama tabi seni burda çirkin yerine falan koymuyorum (öyle biseye de hakkım yok belki de cok güzelsin). Ama bu isler gonul meselesi yani gönül kimi severse güzel odur diye bosa dememisler :) bence kendine güven ve al onu

Arkadaslar sizdede hıc oldumu kendinize güvensızlık? aslında calısan üniverste mezunu bır bayanım kendımede cok guvenırdım eskıden sımdı öyle degıl sankı herkez benı terk edecek gıbı gelıyo yada arkamdan oyun oynayacak gıbı geliyor yani suan kendıme güvenım sıfır ..Bunu nasıl asabılırım? acaba gecıcımı?

Yok öyle herkez söylüyor bunu kendide farkında zaten cok cok degısık bır tıp bred pitin genclıgıne cok benzıyor
Allah allah neymiş bu böyle arkadaş şu yaşıma geldim hiç böylesi çıkmadı karşıma kara bahtım
değişik bi tip diyosun bak içine sinmiyo demekki bu adam senin hadi bırak işine baksın en iyisi
güven problemin varsa kesinlikle psikologa başvurmalısın. önce kendi değerini bil. kimse senden değerli değil anacım .

Eskiden kendıme cok guvenırdım sonra nısan attım 2 kez böyle oldum ıkısıde arkamdan iş cevırdı ve suan kendıme güvenım sıfır herkez benı terkedecek gibi gelıyo

2 kez nişan atınca böyle oldum ikiside arkamdan iş cevırdı bırı anne kuzusu ötekıde yalancı cıktı önceden kendime cok guvenırdım sımdı herkez benı terk eder gıbı gelıyo

Niye bu kadar gozunde buyutuyorsunkii oda 9aylik sende bizdee...bunu ona hissettirirsen asil elinde tutamazsin..kendinol yeter bence..biri olmadi diye buda olmiycak diye bi kural yok..dene bence madem sana karsi ilgisi varrr

Resmini koysana cocugun cok.merak.ettim valla niye olmasn sevmis.seni demekki

belkı sana brad pitt gelen bize angaralı hüso gelır canım :) yanı sen zaten kaptırmıssın kendını bu kadar buyutme gozunde. emın ol ne kadar buyutursen o kadar ımkansızlasır.. sal gıtsın hersey olacagına varır bır de ben de merak ettım atsana su brad bıttı bıze bır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…