- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Bu aralar da yakışıklı talipler bastı buraları...Arkadaslar bırıyle tanıştım arkadaş ortamında 28 yasında bende öyle sımdı bu çocuk aşırı yakışıklı cok ısrar etti buluştuk hersey cok güzeldi :) ama arkadaş olarak senı tanımak ıstıyorum dedım ama bu çocuk cok cok cok yakışıklıbirde yüksek makine mühendisi bana cok fazla yani kendime güvenım tam cok şükür ama nişan attım ve nısanlım bu cocugun yanında çok sönük ben onu elimde tutamadım bunu nasıl tutarım sımdı cok güzel seyler yazıyor ama sanki tek birine bağlanmaz gibime geliyor ..
Ya ona asık olursamoldum bile sanki Benim kalbim paramparça cok kırık artık ayrılıklardan yoruldum
Bu çocuk bana arkadaş gözüyle bakmıyor ne yapsam bılemedim nasıl davransam nasılsa ayrılıcaz banamı kalacak bu yakışıklı prens:) Annemde kendi kendine gelin güvey oldu damadım olsun diyo cok begenmıs
Bu işin sonu olmaz dımı arkadaşlar? siz olsanız ne yaparsınız?
Arkadaslar bırıyle tanıştım arkadaş ortamında 28 yasında bende öyle sımdı bu çocuk aşırı yakışıklı cok ısrar etti buluştuk hersey cok güzeldi :) ama arkadaş olarak senı tanımak ıstıyorum dedım ama bu çocuk cok cok cok yakışıklıbirde yüksek makine mühendisi bana cok fazla yani kendime güvenım tam cok şükür ama nişan attım ve nısanlım bu cocugun yanında çok sönük ben onu elimde tutamadım bunu nasıl tutarım sımdı cok güzel seyler yazıyor ama sanki tek birine bağlanmaz gibime geliyor ..
Ya ona asık olursamoldum bile sanki Benim kalbim paramparça cok kırık artık ayrılıklardan yoruldum
Bu çocuk bana arkadaş gözüyle bakmıyor ne yapsam bılemedim nasıl davransam nasılsa ayrılıcaz banamı kalacak bu yakışıklı prens:) Annemde kendi kendine gelin güvey oldu damadım olsun diyo cok begenmıs
Bu işin sonu olmaz dımı arkadaşlar? siz olsanız ne yaparsınız?
Neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun? Şu an her şey yolunda.Tanımaya çalış biraz daha.[/Q
Sanki sevince benı kendıne alıştırınca bırakacak gibi hisedıyorum ben kendiime hıc güvenım kalmadı ;(
hakkaten benzer konuları hatırlıyorum bende. çok ilginç.Bu aralar da yakışıklı talipler bastı buraları...
Siz kendinize bu kadar güzensiz olursanız dünyanın en çirkin adamı da olsa elinizde tutamazsınız....
Bu aralar da yakışıklı talipler bastı buraları...
Siz kendinize bu kadar güzensiz olursanız dünyanın en çirkin adamı da olsa elinizde tutamazsınız....
Vazgeçer diyorsan vazgeçer tabi. Bizden ne gibi bir yardım bekliyorsun?Kendime cok güvenirdim eskiden ama nişanlımdan sonra bütün güvenım yerle bir oldu hiç sevilmemişim aılesının tek sözüyle olayımız bitti ben onu tutamadım elımde buna hıc cesaretım yok kalbim paramparça oldu zaten hep bitiyo 2 kez nısan attım onlar vazgectıyse bu kesin vazgecer
hakkaten benzer konuları hatırlıyorum bende. çok ilginç.
konu sahibi arkadaşım. belkide sandığın kadar yakışıklı değildir. kuzguna yavrusu şahin görünürmüş hesabı sana öyle geliyordur.
Allah allah neymiş bu böyle arkadaş şu yaşıma geldim hiç böylesi çıkmadı karşıma kara bahtımYok öyle herkez söylüyor bunu kendide farkında zaten cok cok degısık bır tıp bred pitin genclıgıne cok benzıyor
Yakışıklı erkekler genelde çirkin kizlarla birlikte zaten.
Yanlış anlama tabi seni burda çirkin yerine falan koymuyorum (öyle biseye de hakkım yok belki de cok güzelsin). Ama bu isler gonul meselesi yani gönül kimi severse güzel odur diye bosa dememisler :) bence kendine güven ve al onu
Allah allah neymiş bu böyle arkadaş şu yaşıma geldim hiç böylesi çıkmadı karşıma kara bahtım
değişik bi tip diyosun bak içine sinmiyo demekki bu adam senin hadi bırak işine baksın en iyisi
güven problemin varsa kesinlikle psikologa başvurmalısın. önce kendi değerini bil. kimse senden değerli değil anacım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?