Bu adama asık olursam ? Ne yapacagımı bılemedım

Bu özgüven eksikliği ile zaten kimi bulsan kaçar senden.
Ayrıca tiple ne alakası var elde tutma olayının? En tipsiziyle de olsan gayet terk edebilir seni, bağlanmaz vs.
Önemli olan sevgi, saygı duyuyor mu?
Ön yargılısın oldukça ve acilen kaybettiğin güveni kazanmaya ihtiyacın var.
Hemen inanıp güvenme kimseye.
Başkalarını suçlamayı kes. Ben nasıl inandım diye kendini sorgula önce.
Önceki iki ilişkin de aynı şekilde hayal kırıklığı ile bitmişse dönüp kendine bir bak.
Yanlış seçimler yaptın, yanlış kararlar aldın, acele ettin demek ki.
Başkalarını suçlayıp, kurban gibi davranmak kolay tabii. Önemli olan kendi eksiklerinle yüzleşip yeni bir sayfa açmaktır bundan sonra.
İstersen terapi al. Düşüncelerini olumluya çevirmek için de netten araştırma yap.
Birçok teknik var. Araştır, öğren, kendini geliştir biraz.

sen geçende başka nickle konu açtın orda da 50 defa yakısıklı kelimesi kullanmıstın hayırdır bradın kuzeni falan mı o? ayrıca farklı nick almıssın ama bariz belli oluyor kusura bakma.

Neden olmasin senin ondan ne eksigin var yakisikliysa yakisikli annene damat yap onu )

Canim insallah senin icin hayrlisi olsun bir yandan cok sevindim bir yandanda dua ediyrum mutlu ol insallah yaaaa uzulme☺

Asik olurum diye korkuyosun ama görüsmeyi de kesmiyosun o nasil oluyo acaba. Bu yakisiklilari da gözünüzde cok büyütmeyin yahu. Sanki bulunmaz hint kumasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…