- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
Gitmeyeceğini, gitmeyeceklerini bile bile diyorum. Evlilik terapisti.Zaten hastalık olmuş biriktirmek. Allah yardımcınız olsun.İyi geceler herkese
Derdim eşim biriktirme hastası Bi eşim var temizliğe başladım yardım talep ettim yatakları beraber çekelim VS. Hep erteledi dayanamadım kendim yaptm
Balkonum ıvır zıvır kitapları kutuladığı market kağıtları dolu attıramıyorum atınca adam üzerime yürümeye kalkıyor(kağıtçı görünce satacakmış dayısının yanında çalışırken öyle yapıyorlarmış bırakmadı heralde valla şaka gibi)
Güzellikle at diyorum balkonda mı oturuyoruz diyor bağır çağır her seferinde o kadar alışmış ki ben kötü oluyorum boğazıma yumruk gibi oturuyor bişey sana acımıyorum hep aynı gereksiz şeyler için kendini üzüyorsun diyor
Oğlumu bikaç uyarmış koşma terliyorsun VS dediğini yapmamış ona da acımıyorum laf anlamıyor diyor
Kendimi anlatmaya çalışıyorum elinde tel hep aynı şeyler diye dinlemiyor bile bu tarz Bi adamla nasıl anlaşılır?
Şimdi işte msj atayım diyorum koptuk gibi hissediyorum niye böyle desem içimden de gelmiyor
Ne yapayım ben?
Çıldırıyorum etmeyeceğim lafları ediyorum Bi defasında dedim rahatsiz olan sensin dedi bana zatenGitmeyeceğini, gitmeyeceklerini bile bile diyorum. Evlilik terapisti.Zaten hastalık olmuş biriktirmek. Allah yardımcınız olsun.
Bu kadar bencil bir adamla başa çıkmak zordur eminim eşiniz eskiden çok sıkıntılar çekmiş heralde her şeyi ya bir gün işime yararsa mantığı genelde bunlardan çok aşırı etkilenenlerde oluyor bence mektup yazın yanına yada cebine koyun siz yokken okusun birde sizin bakışınızdan görsün
Muhtemelen o da hep onun baskısıyla büyüdü yani yarası derinden bence ondan bu tavırAilesi çekmiş evet eşim ne kadarına şahit bilemiyorum
Sanırım eşinizle aranızdaki en önemli problem onun istifci olması değil. Yazdıklarınıza bakılırsa aranızda iletişim/paylaşım sıfır. Hep mi böyleydi, bir şeyler oldu da o mu tetikledi bilmek, değerlendirmek lazım bence.
Ya eve kağıt atık biriktirmek nedir. Zihniyeti çok değişik.Asıl kendisi rahatsız. Benim eşimde kolay kolay eskisin, yırtılsın bir şey atmaz. Ne varsa gizliden atıyorum çöpe.Keza annemde der. Baban her şeyi biriktiriyor attırmıyor diye. Allah yardımcın, yardımcımız olsun.Çıldırıyorum etmeyeceğim lafları ediyorum Bi defasında dedim rahatsiz olan sensin dedi bana zaten
Muhtemelen o da hep onun baskısıyla büyüdü yani yarası derinden bence ondan bu tavır
Fakat şu da var ki. Eşiniz çok rahat kasmayan birisi ama siz öyle değilsiniz. İletişim kopukluğu da var.Çıldırıyorum etmeyeceğim lafları ediyorum Bi defasında dedim rahatsiz olan sensin dedi bana zaten
Ya eve kağıt atık biriktirmek nedir. Zihniyeti çok değişik.Asıl kendisi rahatsız. Benim eşimde kolay kolay eskisin, yırtılsın bir şey atmaz. Ne varsa gizliden atıyorum çöpe.Keza annemde der. Baban her şeyi biriktiriyor attırmıyor diye. Allah yardımcın, yardımcımız olsun.
Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama 30 dan fazla sanırım düşünün bunca senenin durumu 9 yılda değişir mi yerinizde olsam hiç ellemediklerini yavaş yavaş elden çıkarırım9 sene oldu evleneli ya hiç mi değişmez Bi insan ne yapmalı şaştım kaldım artık aileme söyledim büyük sıkıntı ailesine dedim onlara bile savunmaya geçti diklendi sustum tatsızlık olmasın diye ama yoruldum
Fakat şu da var ki. Eşiniz çok rahat kasmayan birisi ama siz öyle değilsiniz. İletişim kopukluğu da var.
Ben attım bildiğiniz İnt bişey aldık onun kutusu kenarları yırtılmış biraz da market kağıdı çok ciddiyim üstüme yürüdü Bi daha atarsan benden habersiz bişey şöyle böyle eee kendi varken zaten atttırmıyor
O görmeden yavaştan yavaştan atın. Unutturun eşinize atmak istediklerinizi. Yavaş yavaş yok edin ama kavga çıkarmadan sessizce. Fark ettiğini anladığınızda ben bilmiyorum atma demiştin hiç dokunmadım falan dersin.Ben attım bildiğiniz İnt bişey aldık onun kutusu kenarları yırtılmış biraz da market kağıdı çok ciddiyim üstüme yürüdü Bi daha atarsan benden habersiz bişey şöyle böyle eee kendi varken zaten atttırmıyor
Eşim sizinkinden beter ev çöp ev resmen atmıyor. Evde yokken atıyorum bir kısmını,bir kısmını kavga edip atıyorum. Market fişi mi ararsın, kağıt havlu rulosu mu istersin, ne ararsan bizim evde mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?