Bu adama ne demeli?

Anası da şaka gibi Çar çöp için daha geniş bir ev tutulcakmışmış hiç konuşayım oğlum vazgeçsin yok

Attım Bi süre sonra fark etti geldi kolumu tutuyor Bi daha atarsam kafamı kıracakmış kendinden çıkıyor adam o an başka biri oluyor

Çok ağır biliyor musunuz ama o öyle düşünmüyor karışma ne var diyor
Hepsi fena da anlaşılmamak daha fena
Çok iyi bir baba hep diyorum ama çok yoruyor beni
Yerinizde olsam o görmeden evde olmadığı bi zaman yok ederdim. Nolcaksa olsun,kağıtların değil ben kalıcıyım derdim.

Yerinizde olsam o görmeden evde olmadığı bi zaman yok ederdim. Nolcaksa olsun,kağıtların değil ben kalıcıyım derdim.

Dedim yine atıcam bir kağıt için 9 senemi hiçe sayıp üstüme yürürsen ararım ailemi sen anlatırsın sonuç ne olursa ki ailem tutmaz beni Bi kağıt için üzerime yürüyen adamı o da biliyor katlanırsın dedim
Sana kolay geliyor boşanmak bıdı bıdı eee sen Bi kağıt için üzerime yürüyorsun o nolacak yok yok yok

12 sene önce sevenhill den aldığı yırtık kazağını attım diye kızdı bana, araba tamir ederken giyecekmis beyefendi. Bu arada evde hurda malzemelerini falan söylemeye gerek bile duymuyorum. Evin içinde atık yağ biriktirip süzüp arabasına koyuyordu bir cinnetle attım evden ama ev hâlâ kızartma yağı kokuyor gitmedi kokusu

Attım Bi süre sonra fark etti geldi kolumu tutuyor Bi daha atarsam kafamı kıracakmış kendinden çıkıyor adam o an başka biri oluyor
Benim eşim bana kızar ama aileme ses etmez saygısından. Ben de annem ve yigenim geldikçe attiriyorum evden. Annem ben attım diyince ses etmez

Denecek çok şey varda bamlanırım

Ayy Allahım bunlar düzelir mi ya da bunun için çözüm ne bizim de atık yağları biriktirip toplama yerlere verecektik yok biri prül veriyor yok öbürü ne veriyor hala bekliyor ya deliricem adamın ihtiyacı da yok
Bana geçenlerde Bi haber attı bunun Bi hastalık olduğu ile alakalı ee biliyor dalga geçiyor kabul etmiyor bişey yapmıyor
Ben artık sinirden mahvoldum

Benim eşim bana kızar ama aileme ses etmez saygısından. Ben de annem ve yigenim geldikçe attiriyorum evden. Annem ben attım diyince ses etmez

Annem bir kere geldi Bi kutu mu ne attı arkasından ne attı diye bakmış geri almış kadın gördü onu hala söyler
Ben karnım burnumda her taraf dolu annem gelecek benim gibi delirecek sorun olacak diye kendi evimi kendim temizledim gerek yok gelme dedim kadına o da biliyor anlıyor
Ama çözüm yok değer bilme de yok kaç sene geçmiş bu zaman a kadar dayandın Allah razı olsun da yok

Düzelmez umudumu yitirdim. Geçen ay buzdolabı aldik kartonunu atmıyor.halının altına koyacakmis soğuk olmasın diye bu arada bozuk dolabıni da atmıyor öylece duruyor odada. Çocuğa oda yapacam boşalt odayı diyorum tamam diye diye oyalıyor bir cinnet daha lazım ona. Ben kolay kolay kavga etmem ettim mi de gözüm döner korkar benden.

Denecek çok şey varda bamlanırım

Öyle laflar ettim ki beni tanıyan herkesi dizsin karşıma böyle dedi desin asla inanmazlar aile felan kalmadı o kadar kendimden geçtim sonuç ben kendime yaptım nefes alamadım o gitti uyudu
İşe gitmeden gebe konu açıldı beni hiç sallamıyor hep aynı konuymuş çıktı gitti çocukla alakalı bişey sordum niye uyumadın daha demiş
Farkında mı değil umurunda mı neyim ben kimim valla şaştım

Ben kendimden geçince de değişmiyor Bi dava açsam ciddiyeti anlar mı diye düşünmüyor değilim

Zor biliyorum ama kendinize bi hayat kurmaya çalışsanız siz herşeyden önce bi kadınsınız mutluluk hakkınız

Zor biliyorum ama kendinize bi hayat kurmaya çalışsanız siz herşeyden önce bi kadınsınız mutluluk hakkınız

Bu kadar umursanmadığını görünce insan yıkılıyor bütün duvarları
Bi yandan okuyorum ilitam o bitince daha özgüvenli olucam inanıyorum iş bulunca farklı Bi ben olacak buna çok inanıyorum

Ben kendimden geçince de değişmiyor Bi dava açsam ciddiyeti anlar mı diye düşünmüyor değilim
Blofle olmaz o iş. Ya bosanacaksiniz ya kavga gürültü devam edeceksiniz. Benim eşim de her lafı söyle asla aldırış etmez bildigini yapar. Ben de atıyorum ben de geri kalmıyorum o inatsa ben de inadım.

Bu kadar umursanmadığını görünce insan yıkılıyor bütün duvarları
Bi yandan okuyorum ilitam o bitince daha özgüvenli olucam inanıyorum iş bulunca farklı Bi ben olacak buna çok inanıyorum
Çok mutlu ol inşallah sabret ve gayret göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…