Bu adama şans vermeli miyim?

niye vermedin o adama sırlarını henüz tanımıyorsun bile:110:bide gözü dışarıda olduğunu nasıl anladın sahi merak ettim bende o_O

yüzyüze görüşmediğiniz birine ne diye sırlarınızı verdiniz ki? hata etmişsiniz bence.

ama bu gözü dışarıda olma meselesi sizin hissettiğiniz bişey. çocuğun bi vukuatı yok anladığım kadarıyla, siz kuruntu yapıyosunuz. devam edin bence ama temkinli olun.

Sir derken gecmiste yasadigim üzücü bir durumu anlattim. Kimseye anlatamadigim bir seyi anlattim, tanimadigim için bir cesaret geldi icimi dökmek istedim. Simdi de utaniyorum onunla konusurken. Kendimi kotu hissediyorum. Sanirim yanlış yaptim.Yuz yuze gorusemedik farkli sehirlerdeyiz. Evet vukiatı yok sadece onceden kizlardan bahsediyordu surekli, bi kiz gördüm fizigi cok guzel falan diye...

niye vermedin o adama sırlarını henüz tanımıyorsun bile:110:bide gözü dışarıda olduğunu nasıl anladın sahi merak ettim bende o_O

Sirrimi verdim cunku tanimiyorum anlatinca belki rahatlarim diye anlattim. Suan da ondan utaniyorum pisman oldum. Gozu disarida dememin sebebi bana onceden baska kizlarin fiziginden falan bahsediyordu.

Sir derken gecmiste yasadigim üzücü bir durumu anlattim. Kimseye anlatamadigim bir seyi anlattim, tanimadigim için bir cesaret geldi icimi dökmek istedim. Simdi de utaniyorum onunla konusurken. Kendimi kotu hissediyorum. Sanirim yanlış yaptim.Yuz yuze gorusemedik farkli sehirlerdeyiz. Evet vukiatı yok sadece onceden kizlardan bahsediyordu surekli, bi kiz gördüm fizigi cok guzel falan diye...

biraz kuruntulusunuz sanki. anlattıysanız anlattınız ne diye utanıyosunuz. biraz rahat olun bence.

Back
X