boşanıp ne yapacağım nereye gideceğim.. bu sefer dul damgasi yiyeceğim, iş bulamayacağım...zaten gidecek yerim yok ailem dağıldı herkes bir tarafta.
sanıyorum eşim o mektuba cevap vermemiş, eşimi tanırım öyle postayla mektupla uğraşacak bir tip değildir kaldı ki çoktan unutmuştur o her kim idiyse.. benim önemsediğim kısım yani yüzüğü çıkarıyor olması kendini bekar olarak gösterme çabası sizce önemli değil mi hiç bu açıdan bakmamıştım, haklı olabilirsiniz...
beni asıl korkutan gelecek olan eski kız arkadaşı...
Evlilikler böyle sarsıldığı zaman yerine oturur mu dersiniz?
Evliliğin sarsılması böyle birşey mi?..
çok acemice sorular soruyorum farkındayım ama kafam çok karışık...
özellikle kırmızı yaptıgım yazına çok üzüldüm canım eşine bu kadar çaresiz oldugunu hıcbı zaman bellı etme o zaman sana herseyi yapar nasıl olsa boşanamaz gidecek yeri yok diye dozu daha da arttırabılır cvp vermedıgı ınsanlar varsa bıle cvp verebılır... onun gozunde cantada keklık olma sakın..mafoldumbenboşanıp ne yapacağım nereye gideceğim.. bu sefer dul damgasi yiyeceğim, iş bulamayacağım...zaten gidecek yerim yok ailem dağıldı herkes bir tarafta.
sanıyorum eşim o mektuba cevap vermemiş, eşimi tanırım öyle postayla mektupla uğraşacak bir tip değildir kaldı ki çoktan unutmuştur o her kim idiyse.. benim önemsediğim kısım yani yüzüğü çıkarıyor olması kendini bekar olarak gösterme çabası sizce önemli değil mi hiç bu açıdan bakmamıştım, haklı olabilirsiniz...
beni asıl korkutan gelecek olan eski kız arkadaşı...
çok acemice sorular soruyorum farkındayım ama kafam çok karışık...
burda yine yanlışsın arkadaşımmm sanane millet ne der diye bir ömür geçer mi bu senin hayatın senin mutsuzlugun o ınsanlar once konusur sonra susarlar ınan baskasının ne dıyecegını dusunmem kendı mutluluguma bakarım... aıle de tabııkı basta hemen kabul etmeyecekler barıstırmaya ugrasıcaklar belkı dagıtma yuvanı dıcekler ama senın gercekten mutsuz oldugunu gorduklerınde aldatıldıgını hele kı ogrendıklerınde emınım kı senın arkanda duracaklardır.............kavgacı bir tip değilim. herşeyi içime atıyorum bunlar nedir diye sormaya da açıkçası korkuyorum. Her evlilikte olur mu böyle şeyler?
Sanırım beni sevmiyor ama evdeki işlerinin yapılmasından memnun. Dışarıya evli barklı adam şeklinde görünmekten memnun kimbilir.
düzgün bir adam olsaydı ne o mektup yazan kadın ne de diğeri cesaret alabilirdi. demekki bu evlilik sağlam zeminlere oturmuyor bitmeye mahkum ama bende sinir içindeyim, benim canım acıyor onun da canı acısın istiyorum bu yüzden boşanmamak ondan alacağım intikam gibi görünüyor gözüme. Anne olmak istiyorum, bu hayalim yıkılacak...
Bu kadınları öne sürerek boşanmak istemem demek, ailelerin karışması demek olacak. Annesi iki gün oğluna kızacak 48 saat sonra diyecek ki eh "oğluım ne yapsa haklıdır" bu benim canımı bir kez daha acıtacak çünkü beni zaten pek bağırlarına basmadılar şimdiye kadar. Ailem diyecek ki kimbilir "doğru düzgün karılık yapmadın da adamın gözü dışarıya kaydı" diyecek.. diyecekte diyecek kolay şeyler mi bunlar kendinizi düşünün bir...
Hangisi daha kolay sineye çekmek mi yoksa milletin ağzıyla mücadele etmek mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?