Meğer ne kadar tekinsiz bir adamla evlenmişim...
(ne kadınlar var yahu!!! vallahi şaşırdım)
Ayrıca düşündüm ki boşanmak bu adamın ekmeğine yağ sürmek olacak.
Zira çevremde kumayla yaşayan kadınlar var ve ya kocalarının kuma getirmesini çok normal karşılayan kadınlar var. Onları görünce iyice kafam karışıyor.
ıçimi dökmek iyi gelir sandım... ama galiba gelmedi...
dediğim gibi psikolojiniz bozulmuş olmalı bilinçli birinin yazacağı şeyler değil bunlar heleki üniversite mezunu bir yetişkinin
Hangisi daha kolay sineye çekmek mi yoksa milletin ağzıyla mücadele etmek mi...
Hangisi mi daha kolay?
Elbette ki milletin ağzıyla mücadele etmek... bunun tartışması bile olmaz.
Bu arada ben de sizin deyiminizle "dul"um.
Ama kimsenin beni damgalamasına izin vermedim bugüne kadar çok şükür.
Ayrıca mutsuz bir evlilik yaşayıp, her günümü kendime zindan edip, kişiliğimi, kendimi ayaklar altına aldırmaktansa o damga her neyse gururla da yerim gerekirse. Ben kendimi bildikten sonra elalemin lafı arşa değsin isterse. Umurumda olmaz. Sizin de olmamalı.
İnsansınız siz, bir mal değil... bunu unutmayın.
isterseniz ben eyüp camisinde bu cuma dilenip size en az bir şilte alıcak kadar para topliyim ne dersiniz?
zira 30u geçkin üniversite mezunu bir bayan olarak o kadar çaresiz konuştunuzki ben acıdım halinize..
aslında elinde hiçbir mesleği olmayan ya çok yaşlı ya çok genç belki engelli belki hasta nice bayanlar tanıyorumki 3 kuruş ekmek parası kazanabilmek kendi ayakları üstünde durabilmek için saat mekan gözetmeden alnının teriyle çalışıp hayata tutunanlar ama sizin durumunuz onlardanda beter sanırım, öyle bir yazmışsınızki.. o yüzden düşünüp size yardım toplamaya karar verdim. karar verdim çünkü inanın ben hazmedemedim düşüncelerinizi, kumanız olmasını dahi aklınızdan geçirmenizi..
kaderinizi kendiniz belirliyorsunuz şu an ve sonra NEDEN BEN bunları yaşadım diye kaderden şikayetçi olmayın..
[/COLOR][/I][/B]
ya ne diyorsunuz sizin gibi insanı dinden imandan çıkartan kadınlarda var,,,, vallahi ya
yazdıklarınızı okuyunca insan kadınlığından utanıyor nasıl bir mideniz var vallaha helal olsun pesss... :
Allah hiçbirinize bu yaşadığımı yaşatmasın inşallah...
benim gibi kimbilir kaç kadın var...
Bu yorumları okuyupta dehşete düşmemek elde değil, tamam konuyu açan arkadaşın düşünceleri çoğumuza göre yanlış ama yol göstermek adına kurduğunuz şu cümleler ne kadar kötü. Senin adına dileneyim bir şilte parası toplayayım, yada kadınlığımdan utanıyorum lafları ne demek oluyor açıklarmısınız.
Burada yapacağımız şey, eşi tarafından aldatılan yada aldatılmaya aday bir kadına yol göstermektir, yerden yere vurmak değil. Arkadaş zaten çelişkide kalmış ne yapacağını bilemeden yanlış çözümler üretmiş kendi kendine, ama tutupta bu kadar aşağılayıcı laflara gerek yok. Daha düzgün cümlelerle çözüm sunabiliriz değil mi?
boşanıp ne yapacağım nereye gideceğim.. bu sefer dul damgasi yiyeceğim, iş bulamayacağım...zaten gidecek yerim yok ailem dağıldı herkes bir tarafta.
sanıyorum eşim o mektuba cevap vermemiş, eşimi tanırım öyle postayla mektupla uğraşacak bir tip değildir kaldı ki çoktan unutmuştur o her kim idiyse.. benim önemsediğim kısım yani yüzüğü çıkarıyor olması kendini bekar olarak gösterme çabası sizce önemli değil mi hiç bu açıdan bakmamıştım, haklı olabilirsiniz...
beni asıl korkutan gelecek olan eski kız arkadaşı...
Evlilikler böyle sarsıldığı zaman yerine oturur mu dersiniz?
Evliliğin sarsılması böyle birşey mi?..
çok acemice sorular soruyorum farkındayım ama kafam çok karışık...
bendende size kocaman bi pess..nasıl bı ruh halıyle yazdınız şu cümlelerı cok uzuldum okuyunca,çaresız bi insan var ortada derdını sıkıntısını bizlerle paylaşan ki kımın bu topige ne zaman ne konu acacagı bellı olmaz yarınımız hiç belli degıl zaten canı yanmış yeterınce birazda bımı yakalım?lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?