Bu adamdan bktm galiba...

en azından tepkini belli et.bazı şeylerin farkında olduğunu bilsin.ve kendini zayıf hissetme ve eşininde ona muhtaç olduğun izlenimini verme.sen istersen herşeyi yaparsın.istedin onla evlendin.belkide bazı şeylerden vazgeçtin.
şimdi unutmasınki istersen ondanda vazgeçebilirsin.çünkü hayat senin ne istersen yaparsın.yeterki tepkisiz kalma...

Son düzenleyen: Moderatör:

kesinlikle haklısın.
İkinci bir kadını aynı evde kabullenmek olacak iş değillmaz:

canım öncelikle Allah güç kuvvet versin..
eşinin cebinde mektup bulmadan evvel de herşeyini kontrol ettiğine göre;
her an eşinle alakalı şüpheler içinde yaşıyorsun demektir....
bu bile, psikolojik olarak çok yorucu bir durumdur eminim...

yalnız gidecek yerim yok demene ben çok üzüldüm.....
profilinde lisans mezunu olduğunu görüyorum..
yerinde olsam ; önce bir işe girer, kendi sosyal hayatımı yaşamaya başlardım...
böylelikle eşimiin hayatını daha az sorgular, belki de olmadık şeylere kafa yormazdım ve
gerçekten aldatılma gibi bir olayı yaşıyorsam da, iş güç sahibi bir kadın olarak çeker giderdim...
lütfen aciz gibi gösterme eşin karşısında kendini....lütfen..

canım durumuna üzüldüm ya
şu satırları sen değilde başka biri yazsaydı inan söyleyecek çok sözüm olurdu
belli ki sahipsizsin
boşanınca gidecek yerinin olmayışından ve geri dönmekten korkuyorsun değil mi
tabi kabul edilmemekte var tekrar
canım işin zor ama kocana daha bi ilgimi göstersen bende şaşırdım
aslında onun yeri kapı önü ama daha sonra sen ne yapacaksın değil mi
allah yar ve yardımcın olsun
allah azanlardan eylemesin
canım senin için duadan başka yapacak bişeyim yok

Evet aladatılan kadınların sayısı fena halde kalabalık.
Erkekler bunu fırsatını buldumu(istisnalar kaideyi bozmaz)yapıyorlar.
Kabul edip etmemek size kalmış ama,gidecek yerim yapacak birşeyim yokta ondan oturuyorum kısmına takılıyorum ben.
Bir insan bitirmeye niyet ettimi onu hertürlü bitirir,siz bence korkularınızı bahane ederek şikayet ettiğniz bu adamdan vazgeçemeyeceğinizi düşündüğünüz için bunları kullanıyorsunuz.
Başkalarının kumaları falan bahane yani
Ben seviyorum ve çekicem derseniz inanın daha akla yatkın olur.
En azından sizin sevginiz kürek çeker bu evlilikte
Diğerleri buradan bakınca pek inandırıcı gelmiyor çünkü.

cnm tabikide pusuda olmalısın
elline somut bir delil olmadan harekete geçme
ins sandığın gibi birsey yoktur..

Kadınlarımız, dul olmayı, kuma olmayı aldatılmaya neden tercih ederler anlamadım. Boşanırsam ortada kalırım çalışmıyorum demek bu işten kurtulmanın yolumudur? Namusunuzla ve azminizle her işi yapar kimseyede muhtaç kalmazsınız. Sizi aldatan bir adamla sırf inat uğruna neden evli kalacaksınız ki.

Seviyorum,vazgeçemiyorum,ne yaparsa kabulüm mantığını bir noktaya kadar anlayabiliryorum.
Bazen kalbe söz geçmeyebiliyor çünkü
Gidecek yerim yokta,çekiyorum mantığını ise hiç birşekilde kabul etmiyorum bende.
Dediğiniz gibi insan istedikten sonra hertürlü kendini döndürür.
Önemli olan niyet çünkü
Kolaya kaçmak gibi geliyor bana

eşimin karakteri bozuk çok geç oldu bunu anlamam...evlenilecek insan değilmiş.

niçin böyle söylüyorsunuz?yoksa buna benzer başka vukuatları da mı oldu?sakın kuma falan deme:mymeka:.onun yanında da böyle şeyler söyleme sakın,senden cesaret alır. yaşınız baya küçük galiba.CADIARZU

4 sayfalık mektupta sen de ben de evliyiz dışında başka ne yazıyor ki. ayrıca madem boşanamıyorsun ve sineye çekmeye niyetlisin neden bu kadar kurcalıyorsun ki. hiç araştırma o zaman göz görmeyince gönül katlanır de..

Son düzenleme:
ya bu erkeklere bazen anlam veremiyorum kendi eşimede güvenemiyorum sonuçta erkek ama bana bunu düşünmeme için birşey yapmadı ama burada okuduklarım bile yeterli geliyor artık bana of yaaa. aslında kadınlarda suçlu KADININ EN BÜYÜK DÜŞMANI YİNE KADINDIR. canı sende kendi hayatına bir yön ver aileni çevreni en iyi se tanıyosun

kesinlikle katılmıyorum .adam kendini göstermek için yüzük takmamış kadınların şimdi burda ne suçu var ya .adam aldatıyorsa bekarım diyorsa kadının ne suçu var.bu adamal evli olan arkadaş karakteri bozuk evlenilmez biriymiş dediğin adamdan umarım yuvayı kurtarayım diye bide çocuk yapmazsın.bence hayata hazırla kendini yarın ne olur bilinmez sen dirensende birgün korktuğun başına gelir.o yüzden sen şimdiden önlemini al hayatında bi ucundan tut.peki sana karşı davranışı nasıl ne kadar süredir evlisniz.

CADIARZUsen çevreni fazla önemsiyorsun.neden öyle onlar seni önemsiyormuneden çevreye bakıyorsun şu dünyada en önemlisi sensin.böyle önemseyerek ne oldu mutlu oldunmu şimdi hayır olmadın lütfen aklını başına al ayrıca mektup kuzum un da dediği gibi başlı başına delil daha ne olsun.biraz cesaretlenmen lazım ailen nerde sahip çıkmazlarmı

Yazmadığın şeyler var mı bilmiyorum ama yazdığın kadarıyla burada boşanmayı düşündürecek bir konu göremedim. Bilmem ben mi kaçırdım.CADIARZU
Kadın mektup yazmış, eşin de belli ki ben evliyim demiş.
Eski kız arkadaşı ile bir bağlantısı yok diyorsun. Henüz gelmemiş gelince bir şeyler olur mu diye kuruntuya başlamışsın.
Arada yüzük sıkabilir ve çıkarılabilir. Bunda bir kötülük düşünmenin gereği yok.
Yeter ki kalbinden çıkarmasın.
Diyelim dava açtın ne diyeceksin? Hakim bey yüzüğünü takmıyor. Eee başka... bildiğim, gördüğüm bir şey yok sadece evhamlanıyorum mu diyeceksin?:1rolleyes:

yazdıklarınızı teker teker okuyorum, benim için dua edenlerden Allah'ta razı olsun inşallah.
Evet üniversite bitirdim, evlenmeden önce de çalışıyordum ancak 30 lu yaşlarımdayım ve yeni mezunları tercih ediyorlar, iş tecrübesi istiyorlar evet iş tecrübemde var ama üstünden 5 sene geçti ve bilgisayar odakli bir mesleğim olduğu için teknoloji çok hızlı değişti, ben de takip edemedim dolayısıyla şu anda pek iş bulabileceğimden ümitli değilim iş bulsam bile o kadar az paralar verirler ki anca işe gidip gelmemi sağlar o para Türkiyede yaşıyoruz hayatın gerçekleri bunlar malesef herkes ev geçindirecek kadar para kazanamıyor. Ben üniversiteli olarak çalışırken patronumun ev işlerine yemeğine temizliğine bakan kadın benden daha çok maaş alıyordu...

Ve evet daha önce eşimin bir takım vukuatları oldu ve sular bulandı. o bahsettiğim eski kız arkadaşıyla bundan birkaç ay önce internetten samimiyet sınırını aşan birşeyler yaşadıklarını farkettim. 2009 ocak ayında olmuş sonrasında herhangi birşey yok. Kondurmak istemedim ama o zamandan beri zaten diken üstündeyim.

Ve ailevi açıdan bana telefon açıp "nasılsın kızım mutlu musun herşey yolunda mı" diyen bir annem yok...hiçbir zamanda olmadı.. annane dede yanlarında büyüdüm. Annem beni her zaman kızı olarak değil yemek hazırlaması gereken bir "iş" olarak gördü. Son derece uzağız aynı mekanda olduğumuzda kısa bir süre sonra hakaret ve aşağılamalarına maruz kalıyorum herhangi bir sebep olması bir kabahat işlemiş olmam gerekmiyor babama fiziksel olarak benziyor olmam bile yetiyor. Annemle babam ayrılar, babam hasta onu üzmemek için mutlu rolu oynuyorum zaten ben boşanıyorum desem onun yanına da gidemem. Hem evlerinde yer yok hem de çok üzülür...sağlığı bozulur.. evlenip düzenimi kurduğumu düşünüyor, annem ise ben evlendikten sonra evindeki bana ait bütün eşyaları attı değil yatak, dolap kalan kıyafetlerimi bile attı tıpkı vefat edenin eşyalarını atar gibi...nasıl döner de giderim oraya.

Keşke biryerlerde bana ait bir oda olsaydı, odayıda geçtim bana ait bir şilte olsaydı.. arkama bile bakmazdım bilirdim ki ailemin yanında herzaman yerim var...derdim ki sığınabileceğim bir limanım var ailem var der hayata güvenle bakabilirdim...ama yok işte.

Kimsenin yapabileceği birşey yok sadece dualarınıza ihtiyacım var. Allah kabul eder de sıkıntılarımı dağıtır hiç değilse gönül ferahlığı verir belki...

Eşimi severek evlenmiştim ama sevgi yetmiyormuş, insanların gerçek yüzleri eninde sonunda ortaya çıkıyormuşta senin gerçek sandığın şeyler birer birer yıkılıp gidiyormuş meğer...

Son düzenleme:

aynı şeyleri yazacaktım ki yazınızı gördüm..

kesinlikle katılıyorum..

bende boşanacak ne var anlamadım..

kadın yazmış mektubu.. mektupta olan burda yazmadığınız birşeyler mi var?

biraz daha açsanız daha iyi yardımcı olabilirdik...

ayrıca o turist hanımefendi!!! eşinize resmen metreslik teklif etmiş..

eşinizin o kadına yüz vermesi gibi birşeyle kesin bir ithamda bulunmak yanlış.. ne kadınlar var, erkek yüz vermediği için daha da bir elde etme çabasına giren..belkide böyle birşeydir olamazmı?

ama bir yandan da eşinizin mektubu yırtıp atmak yerine cebinde saklaması düşündürücü..

eşim arka cebine koymuş orada unutmuş gitmiş belli ki okudu sonra da ne yapacağını bilemedi öylece sokuşturdu arka cebine sonra da unuttu gitti...

diyorum ya işte somut bir kanıtım yok diye siz de diyorsunuz işte evet şu anda gerçekten yok hepsi açıklanabilecek şeyler gibi duruyor o yüzden iyice değerlendirmek için zamana ihtiyacım var. belki o eski kız arkadaşıyla da arasında birşey yok şu anda bilemiyorum ki... ama çok büyük bir güvensizlik duymaya başladım ona karşı.

hemen kestirip atmayın.. bencede zamana bırakın.. ama gözlemci olun..varsayımlarla hareket ederseniz pişman olabilirsiniz..

eski kızarkadaşıyla olurmu bilinmez...

ha olduklarını öğrenirsenizde işte o zaman yolu gösterin eşinize..

ayrıca: eşinize bu mektuptan bahsetmediniz sanırım.. bahsetmediniz ve eşinizde ona ne zaman açılacaksınız diye suçlu suçlu durmuyorsa gerçekten eşiniz için önemli bir mektup değildi demekki..hakikaten adam unuttu gitti..

bendende size kocaman bi pess..nasıl bı ruh halıyle yazdınız şu cümlelerı cok uzuldum okuyunca,çaresız bi insan var ortada derdını sıkıntısını bizlerle paylaşan ki kımın bu topige ne zaman ne konu acacagı bellı olmaz yarınımız hiç belli degıl zaten canı yanmış yeterınce birazda bımı yakalım?lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…