meğer ne kadar tekinsiz bir adamla evlenmişim... Resmen beni paranoyak etti. Sürekli maillerini kontrol ediyorum. O farketmeden msn inin ayarlarını değiştireceğim bu mesajıj yazdıktan sonra. ıleti geçmişini kaydet diyeceğim umarım farkına varmaz...Çünkü farkına varırsa herşeyin şifresini değiştirir bende hiçbirşeyini takip edemem.
Dün pantolonlarını yıkayacaktım. Ceplerinde mendil para vb kalmışmı diye bakarken bir zarfa rastladım. Önemli bir faturadır vs dir diye açtım. Baktım bir mektup. Önce okumamayı düşündüm ama kalınca birşey 4 sayfa.. Arkadaki sayfaya şöyle bir bakıp katlayacaktım ki arka sayfa "sen de ben de evliyiz" şeklindeki cümleye takıldı gözüm. Oturdum baştan sona okudum mektubu. Benim eşim turizmci ve turistlerle iş yapıyorlar haliyle. Mektupta yurtdışından geliyor...kadın ilan-ı aşk etmiş eşime hem de diyor ki "ben de evliyim bunun bozulmasını istemiyorum"... "seni aklımdan çıkaramıyorum" bir yandan bu mektupta birşey yok aslında yani kadın kocamı beğenmiş ve taaa bilmemnerelerden üşenmemiş mektup yollamış olabilir (ne kadınlar var yahu!!! Vallahi şaşırdım) ama mektubundaki şu ibare beni çileden çıkardı: "senin evli olduğunu bilmiyordum çünkü yüzük takmıyordun" işte buna çok sinirlendim. Ben evliliğim süresince eşimi hiç yüzüksüz görmedim. Göreceğim de aklıma gelmezdi ama demekki o ben yokken yüzüğünü çıkarıp evliliği ile birlikte cebine ve ya çantasına koyuyor.
Bu yetmezmiş gibi yazın eski kız arkadaşı (bu da yabancı) türkiyeye geliyor. 1 hafta boyunca iş münasebeti dolayısıyla topluca görüşeceğiz bundan kaçar yok. Aralarında tam olarak ne olduğunu ise allah bilir...görüntüde hiçbirşey yok tabi.
Bütün bunlar bir yana boşanmak istiyorum desem elimde %100 somut bir kanıt yok hem de gidecek yerim yok iyi mi...
Ayrıca düşündüm ki boşanmak bu adamın ekmeğine yağ sürmek olacak. O istese bile boşanmamak gibi bir hakkım var sanırım bunu sonuna kadar kullanmayı düşünüyorum kalıp sineye çeksem... Aslında olmayacak birşey değil gibi. Zira çevremde kumayla yaşayan kadınlar var ve ya kocalarının kuma getirmesini çok normal karşılayan kadınlar var. Onları görünce iyice kafam karışıyor.
ıçimi dökmek iyi gelir sandım... Ama galiba gelmedi...
o mektubu görmüş olmak bile evliliğin maneviyatının bitmiş oldugu anlamına gelir...
niçin cevrenizdeki yanlış hayatlar size referans oluyor anlamadım
ne demek kumayı normal görmek?
dogunun ücra bir köyünde mi yaşiyorsunuz???
töreler elinizi kolunuzu mu bağlıyor??
gidecek yerim yok ne demek??
evlere temizliğe git, restorana bulaşıkçı olarak gir ama gene de o adama el açma!
neden bu kadar aciz hissediyorsunuz anlamış değilim!
Kadınlarımız, dul olmayı, kuma olmayı aldatılmaya neden tercih ederler anlamadım. Boşanırsam ortada kalırım çalışmıyorum demek bu işten kurtulmanın yolumudur? Namusunuzla ve azminizle her işi yapar kimseyede muhtaç kalmazsınız. Sizi aldatan bir adamla sırf inat uğruna neden evli kalacaksınız ki.
eşimin karakteri bozuk çok geç oldu bunu anlamam...evlenilecek insan değilmiş.
ya bu erkeklere bazen anlam veremiyorum kendi eşimede güvenemiyorum sonuçta erkek ama bana bunu düşünmeme için birşey yapmadı ama burada okuduklarım bile yeterli geliyor artık bana of yaaa. aslında kadınlarda suçlu KADININ EN BÜYÜK DÜŞMANI YİNE KADINDIR. canı sende kendi hayatına bir yön ver aileni çevreni en iyi se tanıyosun
Yazmadığın şeyler var mı bilmiyorum ama yazdığın kadarıyla burada boşanmayı düşündürecek bir konu göremedim. Bilmem ben mi kaçırdım.CADIARZU
Kadın mektup yazmış, eşin de belli ki ben evliyim demiş.
Eski kız arkadaşı ile bir bağlantısı yok diyorsun. Henüz gelmemiş gelince bir şeyler olur mu diye kuruntuya başlamışsın.
Arada yüzük sıkabilir ve çıkarılabilir. Bunda bir kötülük düşünmenin gereği yok.
Yeter ki kalbinden çıkarmasın.
Diyelim dava açtın ne diyeceksin? Hakim bey yüzüğünü takmıyor. Eee başka... bildiğim, gördüğüm bir şey yok sadece evhamlanıyorum mu diyeceksin?:1rolleyes:
aynı şeyleri yazacaktım ki yazınızı gördüm..
kesinlikle katılıyorum..
bende boşanacak ne var anlamadım..
kadın yazmış mektubu.. mektupta olan burda yazmadığınız birşeyler mi var?
biraz daha açsanız daha iyi yardımcı olabilirdik...
ayrıca o turist hanımefendi!!! eşinize resmen metreslik teklif etmiş..
eşinizin o kadına yüz vermesi gibi birşeyle kesin bir ithamda bulunmak yanlış.. ne kadınlar var, erkek yüz vermediği için daha da bir elde etme çabasına giren..belkide böyle birşeydir olamazmı?
ama bir yandan da eşinizin mektubu yırtıp atmak yerine cebinde saklaması düşündürücü..
eşim arka cebine koymuş orada unutmuş gitmiş belli ki okudu sonra da ne yapacağını bilemedi öylece sokuşturdu arka cebine sonra da unuttu gitti...
diyorum ya işte somut bir kanıtım yok diye siz de diyorsunuz işte evet şu anda gerçekten yok hepsi açıklanabilecek şeyler gibi duruyor o yüzden iyice değerlendirmek için zamana ihtiyacım var. belki o eski kız arkadaşıyla da arasında birşey yok şu anda bilemiyorum ki... ama çok büyük bir güvensizlik duymaya başladım ona karşı.
[/COLOR][/I][/B]
ya ne diyorsunuz sizin gibi insanı dinden imandan çıkartan kadınlarda var,,,, vallahi ya
yazdıklarınızı okuyunca insan kadınlığından utanıyor nasıl bir mideniz var vallaha helal olsun pesss... :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?