- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
- 303
Merhabalar.sanırım çoğu kişi biliyor sorunlarımı.eşimle olan hamile iken bana yaşattıkları. Hamile kalınca bana mı sordun bu çocuğu yaparken kendi kendine yaptın demesi. Böyle bi adamla evliyim işte. Kapı kıran . Hamile iken arabadan in diyen . Çocuk bakımında bN hiç yardımcı olmuyor eşim. Alt değiştmez midem bulanıyor diyor. Yemeğini ben yediriyorum. Ben uyutuyorum. Neden yardımcı olmuyorsun dediğim de devlet sana bunun için ücretsiz izin vermiş bakmak Zorundasın diyor . Akşamları bulaşıkları yıkıyor onu da çocuk bakmak İsmedği için. Dün işten geldi ben de çpk yorgundum dedim bi saat bak çocuğa oda sen beni iyice Light yaptın . Neden bakıyor muşum . Ben böyle görmedim ailemden dedi. Birinci tartışma sebebi bu. İkincisi de işten gelmeden beni aradı açtım teli ses gelmiyor. Ben de ikinci defa aradım meşgule attı. Ben de eve gelince niye meşgule attın ki dedim kim vRdı yanında bu kdr önemli dedim. İşten arkadaşlar dedi. Ben de iki dakika açsa idin müsait değilim demek çok zor değil dedim .işte eve geldi bana güvenmiyorsun ver kararını dedi ben de zemin mi hazırlıyorsun ayrılmak için dedim ben ayrılmak istesem zemin hazırlamam direkt derim dedi. Sonra yemeğe dışarı gitmeye kalktı falan . Ben de lanet olsun kendime yine yanına gidip niye gidiyorsun ben ne yaptım ki dedim işte bu yüZden kendime çok kıZdım. Ayrılmak istiyorum artık bu adamdan beni sevmediğini hissediyorum resmen sevgi dileniyorum bu adamdan . Bana çiçek almıyorsun derim sana neden çiçek alayım ki aramız çok iyi sanki de ondan mı alayım dedi. Hiç bir özel güne değer vermez süpriz falan hiç yapmadı . Fazla uzatmayacağım ailem arkamda durmuyor boşanma diyor iyi insan diyor bunun gibisini zor olur ailesi iyi ikinci kere evlensen iyi mi olacak . Çocuğum var ayrı eve çıkınca çocuğuma kim bakacak . Bu korkular yüzünden neden karar veremiyorum.