Bu adamdan nasıl boşanacağım .

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Merhabalar.sanırım çoğu kişi biliyor sorunlarımı.eşimle olan hamile iken bana yaşattıkları. Hamile kalınca bana mı sordun bu çocuğu yaparken kendi kendine yaptın demesi. Böyle bi adamla evliyim işte. Kapı kıran . Hamile iken arabadan in diyen . Çocuk bakımında bN hiç yardımcı olmuyor eşim. Alt değiştmez midem bulanıyor diyor. Yemeğini ben yediriyorum. Ben uyutuyorum. Neden yardımcı olmuyorsun dediğim de devlet sana bunun için ücretsiz izin vermiş bakmak Zorundasın diyor . Akşamları bulaşıkları yıkıyor onu da çocuk bakmak İsmedği için. Dün işten geldi ben de çpk yorgundum dedim bi saat bak çocuğa oda sen beni iyice Light yaptın . Neden bakıyor muşum . Ben böyle görmedim ailemden dedi. Birinci tartışma sebebi bu. İkincisi de işten gelmeden beni aradı açtım teli ses gelmiyor. Ben de ikinci defa aradım meşgule attı. Ben de eve gelince niye meşgule attın ki dedim kim vRdı yanında bu kdr önemli dedim. İşten arkadaşlar dedi. Ben de iki dakika açsa idin müsait değilim demek çok zor değil dedim .işte eve geldi bana güvenmiyorsun ver kararını dedi ben de zemin mi hazırlıyorsun ayrılmak için dedim ben ayrılmak istesem zemin hazırlamam direkt derim dedi. Sonra yemeğe dışarı gitmeye kalktı falan . Ben de lanet olsun kendime yine yanına gidip niye gidiyorsun ben ne yaptım ki dedim işte bu yüZden kendime çok kıZdım. Ayrılmak istiyorum artık bu adamdan beni sevmediğini hissediyorum resmen sevgi dileniyorum bu adamdan . Bana çiçek almıyorsun derim sana neden çiçek alayım ki aramız çok iyi sanki de ondan mı alayım dedi. Hiç bir özel güne değer vermez süpriz falan hiç yapmadı . Fazla uzatmayacağım ailem arkamda durmuyor boşanma diyor iyi insan diyor bunun gibisini zor olur ailesi iyi ikinci kere evlensen iyi mi olacak . Çocuğum var ayrı eve çıkınca çocuğuma kim bakacak . Bu korkular yüzünden neden karar veremiyorum.

Merhabalar.sanırım çoğu kişi biliyor sorunlarımı.eşimle olan hamile iken bana yaşattıkları. Hamile kalınca bana mı sordun bu çocuğu yaparken kendi kendine yaptın demesi. Böyle bi adamla evliyim işte. Kapı kıran . Hamile iken arabadan in diyen . Çocuk bakımında bN hiç yardımcı olmuyor eşim. Alt değiştmez midem bulanıyor diyor. Yemeğini ben yediriyorum. Ben uyutuyorum. Neden yardımcı olmuyorsun dediğim de devlet sana bunun için ücretsiz izin vermiş bakmak Zorundasın diyor . Akşamları bulaşıkları yıkıyor onu da çocuk bakmak İsmedği için. Dün işten geldi ben de çpk yorgundum dedim bi saat bak çocuğa oda sen beni iyice Light yaptın . Neden bakıyor muşum . Ben böyle görmedim ailemden dedi. Birinci tartışma sebebi bu. İkincisi de işten gelmeden beni aradı açtım teli ses gelmiyor. Ben de ikinci defa aradım meşgule attı. Ben de eve gelince niye meşgule attın ki dedim kim vRdı yanında bu kdr önemli dedim. İşten arkadaşlar dedi. Ben de iki dakika açsa idin müsait değilim demek çok zor değil dedim .işte eve geldi bana güvenmiyorsun ver kararını dedi ben de zemin mi hazırlıyorsun ayrılmak için dedim ben ayrılmak istesem zemin hazırlamam direkt derim dedi. Sonra yemeğe dışarı gitmeye kalktı falan . Ben de lanet olsun kendime yine yanına gidip niye gidiyorsun ben ne yaptım ki dedim işte bu yüZden kendime çok kıZdım. Ayrılmak istiyorum artık bu adamdan beni sevmediğini hissediyorum resmen sevgi dileniyorum bu adamdan . Bana çiçek almıyorsun derim sana neden çiçek alayım ki aramız çok iyi sanki de ondan mı alayım dedi. Hiç bir özel güne değer vermez süpriz falan hiç yapmadı . Fazla uzatmayacağım ailem arkamda durmuyor boşanma diyor iyi insan diyor bunun gibisini zor olur ailesi iyi ikinci kere evlensen iyi mi olacak . Çocuğum var ayrı eve çıkınca çocuğuma kim bakacak . Bu korkular yüzünden neden karar veremiyorum.
1. Sizi eşinizin ailesi eşinizi nasıl yetiştirmiş azıcık kadına sevgi saygı yok mu ne biçim yetiştirme bu bellki eşinizin kendini gösterme şekli ben light degilim taş fırınım ben ne dersem o eşimin de çocugumunda hakkı yok ne salak ça bir kafa siz ona dünya güzeli bir melek doguruyorsunuz neden biraz olsun iyi davranamaz mı

2.si eşiniz ailenizin dediği gibi iyi biri degil tabi ki burda durum elalem ne der ne derse desin bu insanlad ömür geçer mi sevgi yok saygı yok iletişim desen karşınızda kötü yontulmuş bir nesne demek istiyorum anladınız olmaz sorumluluklarını alamadıgın ailenin babası olmuycaksın ne diye evlendin be adam eşiniz bekar olmak istiyor çok belli keşke çoçuk için biraz daha bekleseydiniz

Hamile iken ben bu çocuğu istemiyordum kendin yaptın diyen adamla

• Şaşırdım
Reactions: 000
Siz boşanmak istemiyorsunuz ki. Adam da bunun farkında. Ne yaparsa yapsın sineye çekip yanında kalacağınızı biliyor.
Boşanmak kolay ama kafamda bir sürü soru yA çocuğumu alırsa falan işe başlayacağım çocuğuma kim bakacak

Böyle diyen adamla kim daha fazla evli kalabilirsiniz kendimi çok gurursuz hissediyorum

Boşanmak kolay ama kafamda bir sürü soru yA çocuğumu alırsa falan işe başlayacağım çocuğuma kim bakacak
O kadar küçük çocuğu hep annesine verirler. İşe başlayınca annenize baktırırsınız. Boşandın diye torununu reddedecek değil ya.
Bu arada anladığım kadarıyla sizin aileniz de eşiniz ve onu yetiştiren ailesi ile aynı kafada ve kadına değer vermeyen insanlar. Ben olsam hepsine resti çeker giderdim uzaklara.

Ben sizin konularınızın hepsini biliyorum.
Bir kere tanımadan yaşım geçiyor diye 30 da evlendiniz. Tanımadan etmeden. Daha 2 aylık evliyken hamile kaldınız. Sizde de düşünülmeden yapılmış hatalar var.
Ama bence asıl hatanız zerre saygı kalmamış bir evliliği devam ettirmeniz. Bu bam teli olmalı. Insan onuruna aykırı bir evlilik. Bu arada daha boşanmadan ailenizin ikinci evlilik çok mu iyi olacak lafları çok çiğ.
Inanılmaz sinirlendim. Aileniz çevreden onlara laf gelmesin de ne olursa olsun kafasında insanlar.

Ayrıca eşiniz sizi üzgünüm ama sevmiyor. Saygısı zaten yok. Bir de çocuğuna karşı merhameti de yok. Sizi cezalandırmak için çocuğu ben istemedim sen yaptin gibi inanılmaz hadsiz bir cümle kurmuş.

Yani size diyeceğim şey şu; saygısız seviyesiz ve merhametsiz birini siz değiştiremezsiniz. Istediği özgürlüğü verin o çiğ cümleler kuran eşinize. Bu arada aylık çocuk anneye verilir. O konuda korkunuz olmasın. Anneniz de siz boşanınca seve seve çocuğunuza bakar. Şimdi öyle konuştuğuna bakmayın. Bakmazsa da bakıcı tutarsınız. Hem maaşınız var hem çocuk için biraz nafaka verilir.

Bu bilişsel kapasitesi gelişmemiş canlıyı kolunuza takıp gezdirmeyin daha fazla. Evinizde barındırmayın. Bu kişi değişmez. Başlangıçtan beri böyleymiş. Cicim aylarında bile yapmadığı hakaret kalmamış. Siz kendinizi ve çocuğunuzu bu seviyesiz ilişkiden çekip alın.

Onu da salın ormanına gitsin..

Son düzenleme:
Aileniz bu adam olamamış herife iyi adam diyor bunun gibisini bidaha bulamazsın diyor öyle mi?? Gerçekten onun gibisini bidaha bulmak zor adam insanlıktan nasibini almamış.Boyle tiplerle ömür çürütmeye değer mi kardeşim yazık ediyorsun hayatına.

Böyle adamın ayağına gittiğiniz için Size üzülmedim de bir saat bile bakmadığı o çocuğa çok üzüldüm. Yazık ilerde kendisini sevmeyen bir babası olacak. Bence boşanıp iki kişilik bir hayat kurun da en azından babam beni göremiyor diye üzülür sevmiyor dşye değil

1. Ucretsiz izin hakki sadece anneye ait degil, babalar da ucretsiz izin alabiliyor.
2. Bu kadar hem esine hem cocuguna tahammulsuz birini cekmek sadece sana zarar verir. Adamin sana hicbir faydasi yok.
Bence sen bosanmayi ciddi ciddi dusunmelisin

Önceki konuları bilmiyorum ama eşinizi çok rahat buldum.
Çok mu yakışıklı , çok mu zengin , elini sallasa ellisi durumda mı ?
Niye sizi kaybetmekten , evladından uzak kalmaktan hiç korkmuyor ?
Merak ettim.

Back
X