• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adamdan olur mu sizce?

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
eski esime cok benziyor aslinda eski esim benimle anlasamadi ama yeni esiyle mutlu.o nedenle benimle mi olur mu demeliydim bilmiyorum ki..
sevilmeyi cok seven deger verdifinde cok deger veren biri aslinda.surekli seninle ilgilenen her anini seninle gecirwn biri..ama degisik..yani ruh hastasi gibi.her gordugu kadinla flortlesiyor.herkese olta atiyor kim duserse.ama bunu sevgilisi varken yapar mi bilmiyorum.kirilgan hemen kiriliyor konusmuyor..napsam bilmiyorum.denegsiz de bi gun sinirli bi gun guler yuzlu..
ya anlatamadim tam ama capkin bi adam sonra gece uyumayan gunde 3 saat uyuyan bi adam.surekli bi isler pesinde bi adam.ama bi yandan cok cocuksu cok naif cok dusunceli gibi ama bi yandan bunlarin hepsi numara gibi..eski esimi cozemedim ki bunu cozeyim ben..offd

Macera aksiyon istiyorsanız olur
Tecrübe ile sabittir olursa sizi burda sık sık göreceğe benzer
Hayat ve tercih sizin

eski esime cok benziyor aslinda eski esim benimle anlasamadi ama yeni esiyle mutlu.o nedenle benimle mi olur mu demeliydim bilmiyorum ki..
sevilmeyi cok seven deger verdifinde cok deger veren biri aslinda.surekli seninle ilgilenen her anini seninle gecirwn biri..ama degisik..yani ruh hastasi gibi.her gordugu kadinla flortlesiyor.herkese olta atiyor kim duserse.ama bunu sevgilisi varken yapar mi bilmiyorum.kirilgan hemen kiriliyor konusmuyor..napsam bilmiyorum.denegsiz de bi gun sinirli bi gun guler yuzlu..
ya anlatamadim tam ama capkin bi adam sonra gece uyumayan gunde 3 saat uyuyan bi adam.surekli bi isler pesinde bi adam.ama bi yandan cok cocuksu cok naif cok dusunceli gibi ama bi yandan bunlarin hepsi numara gibi..eski esimi cozemedim ki bunu cozeyim ben..offd
Capkın adamdan uzak dur derim, huylu huyundan vazgeçmez
Zaten 1 kez boşanmak zorunda kalmışsınız, tekrar aynı acıları yaşamak istemezsiniz sanırım

2. eski eş adayınızı anlatmışsınız. bu bir mucize aslında. hersey gözünüze sokulmuş.

ya benim eski esimde buna benzerdi ama esiyle mutlular.sanirim duzeldi.benden kaynakliydi belki diyorum ama sizce ya bisi diyin

Kandırma kendini ,sen de farkındasın ,hepsi numara ...sütten ağzın yanmış ,yoğurdu neden üflemiyorsun?

ya benim eski esimde buna benzerdi ama esiyle mutlular.sanirim duzeldi.benden kaynakliydi belki diyorum ama sizce ya bisi diyin
Sizden kaynaklıysa eski eşinizede benziyorsa bir başka sen olmadığı için aynı sorunları yeniden yaşarsın
Yani bunu söylemeye gerek varmı

Ben iyi bir yonunu goremedim.dertsiz basiniza dertmi acmak istyorsunuz. Adam iflah okurmu saniyorsunuz. Yani ikinci evliligi dusunuyorsunuz sanirim.her zamn su fikirdeyim birinci evliligini ask yapan bayan ikinci evliligini mutlaka mantik yapmalidir. Peki bu adamin mantik neresinde? Kadinlar kulubune uye olduktan sonra kendimi 60 yasinda tecrubeli bir bayan olarak hissediyorum artik cunku evlenince degismeyecegini cocuk yapunca degismeyecegini artik adim kadar biliyorum.

Ben iyi bir yonunu goremedim.dertsiz basiniza dertmi acmak istyorsunuz. Adam iflah okurmu saniyorsunuz. Yani ikinci evliligi dusunuyorsunuz sanirim.her zamn su fikirdeyim birinci evliligini ask yapan bayan ikinci evliligini mutlaka mantik yapmalidir. Peki bu adamin mantik neresinde? Kadinlar kulubune uye olduktan sonra kendimi 60 yasinda tecrubeli bir bayan olarak hissediyorum artik cunku evlenince degismeyecegini cocuk yapunca degismeyecegini artik adim kadar biliyorum.
adam sevgilisi olursa yapar mi bilmiyrum su an kimse yok hayatinda diye boyle olabilir.ya gorseniz butun kadinlarin pesinde..hepsinin gozunun icine baka baka konusmalar bi flortlesmeler..supersinler havada ucusuyo.etkilenen olursa da yuruyo ama sevgili varken boyle midir bilmiyprum

Sizden kaynaklıysa eski eşinizede benziyorsa bir başka sen olmadığı için aynı sorunları yeniden yaşarsın
Yani bunu söylemeye gerek varmı
iste ben degismeliyim belki de cok kurcalamamaloyim diyorum.adam kadinlarla kknusuyo vs diye bilemiyorum.kendime guvenip adama guvenip yola ciksam mi kafam.karisik

Olur mu derken ne olur mu?
Koca olur mu diyosan olmaz, baba olur mu diyorsan olmaz,takılmalık olur mu diyosan olur, hayatına aksiyon gelir entrika gelir, ne istediğinle alakalı bu, eski eşinle de boşanma sebebinizi iyice analiz etmelisin bence, sanki hala anlamıyo gibisin, doğrusu şu sebepten boşandık diyebilmektir, sebebi bil ki bir daha aynı hataları tapma

kocada olmaz babada bence..ama iyi takilabilirsin, guzel sevisirler bence cunku en cok tecrube onlarda..yemedikleri nane kalmadigi icin.

iste ben degismeliyim belki de cok kurcalamamaloyim diyorum.adam kadinlarla kknusuyo vs diye bilemiyorum.kendime guvenip adama guvenip yola ciksam mi kafam.karisik
Bana kalırsa siz bir müddet aşk meşk işlerini bir kenara bırakın
Klasik müzik dinleyin spor yapın yoga yapın
Eski eşiniz evlendi diye bir rekabete girmeyin
Biraz kendinize zaman verin

Back
X