- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi tombilibaykus
Eski eşinle yapamamışsın bununla nasıl yapacaksın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bisanma nedenim sorumsuz olmasi ve bencil olmasiydi.beni sevmemesiydi.ondan diyorum zaten bu adam beni severse ..iyi olursa diyeOlur mu derken ne olur mu?
Koca olur mu diyosan olmaz, baba olur mu diyorsan olmaz,takılmalık olur mu diyosan olur, hayatına aksiyon gelir entrika gelir, ne istediğinle alakalı bu, eski eşinle de boşanma sebebinizi iyice analiz etmelisin bence, sanki hala anlamıyo gibisin, doğrusu şu sebepten boşandık diyebilmektir, sebebi bil ki bir daha aynı hataları tapma
benim de hayalarim vardi degisirim diye dusundumEski eşinle yapamamışsın bununla nasıl yapacaksın?
iyi sevismesi de onemli kikocada olmaz babada bence..ama iyi takilabilirsin, guzel sevisirler bence cunku en cok tecrube onlarda..yemedikleri nane kalmadigi icin.
Tuhaf konular açıp tuhaf yorumlar yapan şahısiyi sevismesi de onemli ki
hoc tuhaf konu acip tuhaf yorum yapmadim.yalan mi ama ya onemi alla allaTuhaf konular açıp tuhaf yorumlar yapan şahıshatırladım sizi.. bi de ciddi ciddi yorum yazdım ya :))
Sadece sevişmekle mutlu olcaksanız tam yol ileri devam diyorum o zamanhoc tuhaf konu acip tuhaf yorum yapmadim.yalan mi ama ya onemi alla alla
onemli tabiide, sade sevismek yeterli degil..kotu bi adamsa iste sade sevismeyle takilirsin o kadar. evlilik cocuk dusunemezsin. anladin?iyi sevismesi de onemli ki
ya hu sadece bu mu dedim acaba bu da onemsiz bi konu degil ki..bir irimizi kandirmayalim ayrica ben adamin naifligini de seviyorum.kirilgan kusen ya surati bi gorseniz anlarsiniz.bazen boyle bebek gibi kirilgan savunmasiz falan bazen de seytan gibi valla cozemedim ki ondan yaziyorum bi de sizler de terslemeyin ki yazmaktan da vazgecmeyeyim.zaten anlatamiyorum kimseyeSadece sevişmekle mutlu olcaksanız tam yol ileri devam diyorum o zaman
bu adamla evlilik olamaz zaten hakliskniz yazinca oturuyo bende de .ya ben sucu kendimde aradim acikcasi eski esle olmayinca ama adamin durumu da bu boyle bi adam.onu odare kadin ne fedakarliklar yapiyor kim bilironemli tabiide, sade sevismek yeterli degil..kotu bi adamsa iste sade sevismeyle takilirsin o kadar. evlilik cocuk dusunemezsin. anladin?
o zaman sadece sevis gerisini dusunme ne dersin?
disardan hersey mukemmel gozukebilir ama bi catinin altinda ne sorunlar var kimse bilemez. belki eski esinin esi goz yumuyor capkinligina vs vs vs..bu adamla evlilik olamaz zaten hakliskniz yazinca oturuyo bende de .ya ben sucu kendimde aradim acikcasi eski esle olmayinca ama adamin durumu da bu boyle bi adam.onu odare kadin ne fedakarliklar yapiyor kim bilir
ahaha guldurdun.tesekkurler sag olasin bunu bi dusuneyimdisardan hersey mukemmel gozukebilir ama bi catinin altinda ne sorunlar var kimse bilemez. belki eski esinin esi goz yumuyor capkinligina vs vs vs..
dedim ya sevis gerisini dusunme![]()
Anlatamıycak bi şey yok. Gayet ortada her şey bu adam koca moca olmaz gün gibi ortada.. 2 sevimli görünüyo diye koca koca eksilerini gözardı etmek ahmaklık olur.. yakmayın başınızı 2.defa.. çapkın adamla olllmmmaaazzzzya hu sadece bu mu dedim acaba bu da onemsiz bi konu degil ki..bir irimizi kandirmayalim ayrica ben adamin naifligini de seviyorum.kirilgan kusen ya surati bi gorseniz anlarsiniz.bazen boyle bebek gibi kirilgan savunmasiz falan bazen de seytan gibi valla cozemedim ki ondan yaziyorum bi de sizler de terslemeyin ki yazmaktan da vazgecmeyeyim.zaten anlatamiyorum kimseye
simdi sevimli gorunur bir arada surekli ayni seyleri yasayinca gozune seytan gibi gozukur bu heriflerAnlatamıycak bi şey yok. Gayet ortada her şey bu adam koca moca olmaz gün gibi ortada.. 2 sevimli görünüyo diye koca koca eksilerini gözardı etmek ahmaklık olur.. yakmayın başınızı 2.defa.. çapkın adamla olllmmmaaazzzz