- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Çanakkale kirada ve diğer konularda en pahali şehirlerden. Benim anlamadigim nokta adam 600 vercekmis cocuk basi toplam 1200 vermicem mi demis. Bir de annesi babası bosanmis biri olarak soyliyim evet cok tepkilive uzgunsunuz ama eski esle aranizin kötü olmasi size değil çocuklarınıza ilerde yansicak. Anlasmaya ve anlasmali bosanmaya calisinAyrıca kirası 1000 tl altı şehir ve ilçeler için tavsiyeye açığım. Çanakkale'yi düşünüyorum, daha önce yaşadım ama şu anki durumunu bilemiyorum.
Bir de hiçbir yerde çocukları göstermeyeceğim yazmadığım halde öyle yazmışım gibi yorumlar yapılmış. Evet ben ona lütfediyordum. Ailemin kirasız evi varken onunla aynı mahallede ev tuttum, aylarca bıkmadan usanmadan çocukları götürdüm, arayıp gel al deyince gidip aldım. Bunları yapmak için hiçbir zaruretim yoktu. Tamamen çocuklarım için yaptım. Karşı taraf ise bunlar için teşekkür edeceği yerde bunları hakkı zannedip beni zor durumlara düşürüyor. Bugüne kadar çocuklar için 10 tl harcamadı. Nafakadan kaçmak için sinsilik yaptı. Şimdi ben bu adamla bu pahalı şehirde bu kısıtlı bütçeyle yaşamaya devam edemeyeceğim için neden kötü oluyorum? Üstelik bu adam çocukları boşanma meselesi için kullanıyor. Kaç defa önlerinde ağlayıp "ben de sizinle aynı evde yaşamak istiyorum, annenize söyleyin baba da gelsin" deyip çocukların psikolojisini mahvetmiş.Adam çocuklarına vermek zorunda olduğu üç kuruşu vermemek için kırk takla atıyor siz hala.konu sahibini sucluyorsunuz bu adam zaten çocukları görmeyi hak etmiyor ki
Canakkalede.kiralar cok yuksek artik.Ayrıca kirası 1000 tl altı şehir ve ilçeler için tavsiyeye açığım. Çanakkale'yi düşünüyorum, daha önce yaşadım ama şu anki durumunu bilemiyorum.
bulmak icin cok uzun ugraslar vermesine gerek yok ki siz bosaniyorsunuz diye cocuklarinizida adamin nufusundan silmiyorlar.Ben sırf rahat görsün diye aynı mahallede ev tuttum, çocukları kendim ona getiridm götürdüm. Çocuklar gitmeyi istemediği halde iki saat dil döküp götürdüm. Benim on alütuf olarak sunduklarımı o kendi hakkı sanıyor. İlk işim evimi taşımak, numaramı değiştirmek olacak. Şimdi arasın da bulsun
Darp raporunuzdan sonra bir aksiyon aldıysanız geçerlidir ancak 6 ay raporu hiç bi şey yapmayıp 6 ay sonra delil olarak sunarsanız mahkeme bunu sen bu adamı affetmişsin diyerek delil olarak saymıyoru . Ayrıca başka yere gidecegim çocukları göremiceksin tarzında konuşmalar tehdit sayıldıgı için aleyhinize kullanabilir . Bu durumda en saglıklısı hiç muhattap olmadan avukat aracılıgıyla işleri yürütmeniz .En son anlaşmalı boşanmaya razı olmuştu. Dilekçeyi imzaladık ve avukata göndermiştim. Dava için 3 ay sonrasına gün verilmişti. Bugün mesaj atmış anlaşmalıdan vazgeçmiş, bir çocuk için en fazla 600 verebilirmiş daha fazlasını veremezmiş, ben de şu mesajı attım.
"Tamam ben avukatıma söylüyorum, çekişmeliye geri dönüyoruz. Dosyaları yeniden sunuyoruz darp raporu, şiddet şikayetimizi ve tazminatı yeniden işleme koyuyoruz.
Ayrıca bir ay içinde taşınacağım ve nereye gideceğimizi bilemeyeceksin. Uzaklaştırma kararını uzattıracağım
Suç seni insan yerine koyup anlaşmaya çalışanda. Elimdeki tüm delilleri kullanıp elimden geleni yapmazsam adım X değil. Hadi bakalım"
Adi herif nafakanın bağlanmasına birkaç gün kala beni kandırıp anlaşmalıya çevirdi, nafaka davası ertelenince anlaşmayı bozdu. Bu sinsi köpek cezasını çeksin istiyorum, elimden geleni ardıma koymayacağım. Uzak bir şehre taşınıp çocukları görmesini zorlaştıracağım, uzaklaştırma çıkarttıracağım.
Bu yaptığı ali cengiz oyunu benim delilllerimi tazminat davamı vs etkiler mi? Yarın avukatımla görüşeceğim ama bugün o kadar sinirli ve üzgünüm ki konu hakkında birşeyler öğrenmek istiyorum. Anlaşmalıyı çekişmeliye hemen çevirebilir miyim? Nafaka için yeniden 3 ay sonraya gün mü verilecek? Delillerim darp raporum hala geçirli mi?
Bir bilgim yok canim bilenler yardimci olur.En son anlaşmalı boşanmaya razı olmuştu. Dilekçeyi imzaladık ve avukata göndermiştim. Dava için 3 ay sonrasına gün verilmişti. Bugün mesaj atmış anlaşmalıdan vazgeçmiş, bir çocuk için en fazla 600 verebilirmiş daha fazlasını veremezmiş, ben de şu mesajı attım.
"Tamam ben avukatıma söylüyorum, çekişmeliye geri dönüyoruz. Dosyaları yeniden sunuyoruz darp raporu, şiddet şikayetimizi ve tazminatı yeniden işleme koyuyoruz.
Ayrıca bir ay içinde taşınacağım ve nereye gideceğimizi bilemeyeceksin. Uzaklaştırma kararını uzattıracağım
Suç seni insan yerine koyup anlaşmaya çalışanda. Elimdeki tüm delilleri kullanıp elimden geleni yapmazsam adım X değil. Hadi bakalım"
Adi herif nafakanın bağlanmasına birkaç gün kala beni kandırıp anlaşmalıya çevirdi, nafaka davası ertelenince anlaşmayı bozdu. Bu sinsi köpek cezasını çeksin istiyorum, elimden geleni ardıma koymayacağım. Uzak bir şehre taşınıp çocukları görmesini zorlaştıracağım, uzaklaştırma çıkarttıracağım.
Bu yaptığı ali cengiz oyunu benim delilllerimi tazminat davamı vs etkiler mi? Yarın avukatımla görüşeceğim ama bugün o kadar sinirli ve üzgünüm ki konu hakkında birşeyler öğrenmek istiyorum. Anlaşmalıyı çekişmeliye hemen çevirebilir miyim? Nafaka için yeniden 3 ay sonraya gün mü verilecek? Delillerim darp raporum hala geçirli mi?
Sizin lutuf dediginiz sey zeten esinizin hakki..Cocuklar sonucta onunda cocuklari.Esinizle ne kadar anlasamsanizda babalri onlari gormek istedigi zaman gorurur. Kendi istemezse o baska bir durum.O zamanda ona gore davranirsiniz.Cocuklari gostermeyecegom gibi tehditkar bir tutum saglikli bir tutum degil,cocuklarinizin hayati tehlikede olmadigi surece...Ben sırf rahat görsün diye aynı mahallede ev tuttum, çocukları kendim ona getiridm götürdüm. Çocuklar gitmeyi istemediği halde iki saat dil döküp götürdüm. Benim on alütuf olarak sunduklarımı o kendi hakkı sanıyor. İlk işim evimi taşımak, numaramı değiştirmek olacak. Şimdi arasın da bulsun
Çocukların ne suçu var ? Onlarda ki travmaları bir daha duzeltemeyebilirsiniz. Eşinizden bir farkınız yok siz annesiyseniz o da babası çocuklar maliniz değilEn son anlaşmalı boşanmaya razı olmuştu. Dilekçeyi imzaladık ve avukata göndermiştim. Dava için 3 ay sonrasına gün verilmişti. Bugün mesaj atmış anlaşmalıdan vazgeçmiş, bir çocuk için en fazla 600 verebilirmiş daha fazlasını veremezmiş, ben de şu mesajı attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?