Bu adamı Allah bildiği gibi yapsın. Yine caydı.

Bravo

Çok sevindim bundan sonrası çok çok güzel olsun inşallah

Süpersiniz

Ohhh misss bizim verdiğimiz gazlarla yeni işin, kazancında yanına kâr kalmış. Sen dur daha da güzel olacak herşey.
İtici gücünü yaşamış bitirmişsin, sırada getirilerinin keyfini çıkarman kalmış.

Son düzenleme:
Ay nihayet kurtuldun şu sümük heriften. Zaten fazladan 10 TL bile verse zoruna gidecekti, oh iyi olmuş.

Şükürler olsun ayrıca gözünüz aydın, cok sevınıyorum böyle terliksi hayvanlardan kurtulan hemcinslerim adına

Ben bu herife aylardır anlaşmalı olsun diye dil döküyordum ta ki dün akşama kadar. 2 bin nafaka ver, geçmiş nafakalardan da, tazminattan da şiddet delillerini mahkemeye sunmaktan da vazgeçeceğim deyip durdum. Dün de dedim "son defa söylüyorum, gel anlaşmalı boşanalım, eğer yarın o mahkemede olmazsan bir daha asla anlaşmalı olmayacak" hala benimle dalga geçiyordu. Ahmak herif sanıyor ki mahkemeye gitmezse o dava ertelenir durur. Ben duruşma kararını ona atınca şok oldu. Şimdi mesaj atmış "şimdi ne olacak" diye. Ahaha elinin körü olacak ne olacak

Çok sevindim adınıza rabbim bundan sonra yüzünüzü güldürsün InşAllah.

Benim bildiğim kadarıyla anlaşmalıyı çekişmeliye çeviremezsiniz.
Yeni baştan başvuru yapılması gerekiyor.
Direkt çekişmeli açılsaydı anlaşmalıya çevirmekdaha kolay diye biliyorum

Benim bildiğim kadarıyla anlaşmalıyı çekişmeliye çeviremezsiniz.
Yeni baştan başvuru yapılması gerekiyor.
Direkt çekişmeli açılsaydı anlaşmalıya çevirmekdaha kolay diye biliyorum
Dava çekişmeli olarak açıldı. Birinci duruşma görülmeden anlaşmalı protokolü imzalayıp mahkemeye sunduk. Bu yüzden ilk duruşma görülmedi ama edevlete görüldü olarak düştü. 2. Duruşma için gün verilmişti. Bu oydu işte.

Yani aslında duruşma çekişmeli davanın duruşmasıydı. Sözde anlaşmalı olarak bitirecektik. Adam gelmeyince protokol iptal oldu dava çekişmeli olarak görüldü.

Gelsin her ay 1800 yaz ahahah

Ay habere o kadarrr sevindim ki. Konunuzu da işlerinizi de takipteyim uzun zamandır, hep aklımın bi köşesindesiniz napti ne etti acaba diye. Gerçekten çok sevindim. 1800u tedbir nafakası olarak hakim mi bağladı? Öyleyse süper bişey bu. Bi de sanırım dava tarihinden itibaren birikmisi de alacaksınız. Sökkkee söke ödeyecek pis herif. Oh olsun ona

Konunuzu bilmiyorum amaa cok sevindim. Çocuklarda var anladigim kadariyla. Allah hayirli etsin inşallah

Çok sevindim, çok şükür.
Allah bana da nasip etsin inşallah. 3 aydır çocuğum ne yiyor, ne içiyor, kira nasıl ödeniyor, çocuk hastalandı bu ilaçlar nasıl alındı diye düşünmedi adam. Mahkemeden ara karar talep ettik nafaka için, çünkü hala ortada duruşma tarihi yok, ben sıfırı tükettim artık.
Bi de adam işten çıktı, işsiz, özellikle de çalışmıyor, anasının yanında, ablası kazanıyor, anası emekliliğini alıyor, gül gibi bakılıyor orda adama.
Ben sabahtan akşama çalışıyorum, 3 kuruşa muhtacım.
Allah bana da nasip etsin, istediğim nafaka bağlansın, vallahi adağım var.

Çok sevindim inanın.. Allah aldığınız parayı ağız sağlığıyla harcamayı nasip etsin. Gerçekten zor bunun sonucunu beklemek. O kadar sevindim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…