- 12 Ağustos 2018
- 978
- 2.017
- 113
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Bravokonuyu buradan güncellemek istedim. Aylarca acaba nafaka ne kadar çıkacak, geçinebilecek miyim, kirayı ödeyebilecek miyim diye dertlendim durdum. Burda da bir ara baya konu açıp birileri umut verici birşeyler söyler diye medet umdum ama genelde bu kadar çıkmasının imkansız olduğu, 1000 tl bile çıkmayacağıyla ilgili mesajlar aldım. Bu tür yorumlara üzülmekle birlikte, kendime gelmemi sağladı ve nafakaya bel bağlamam gerektiği anladım ve kendimi geçindirecek parayı kazanmak için cesaret gerektiren işlere girdim. Sonuç olarak o gün geldinafaka bağlandı. 1800 tl. Açıkçası bu kadarını beklemezdim. Hem kiram hem faturalarımı nafaka ile karşılayabileceğim çok şükür. Ayrıca kendi mali durumum da yoluna girdi sayılır. Artık üretip satabiliyor ve bundan evimi geçindirecek kadar para kazanabiliyorum. Sıfırdan değil -1'den başladığım bu yolculuğun her anını burada paylaştım, bu güzel gelişmeleri de paylaşayım dedim, sevgiler
Çok sevindimkonuyu buradan güncellemek istedim. Aylarca acaba nafaka ne kadar çıkacak, geçinebilecek miyim, kirayı ödeyebilecek miyim diye dertlendim durdum. Burda da bir ara baya konu açıp birileri umut verici birşeyler söyler diye medet umdum ama genelde bu kadar çıkmasının imkansız olduğu, 1000 tl bile çıkmayacağıyla ilgili mesajlar aldım. Bu tür yorumlara üzülmekle birlikte, kendime gelmemi sağladı ve nafakaya bel bağlamam gerektiği anladım ve kendimi geçindirecek parayı kazanmak için cesaret gerektiren işlere girdim. Sonuç olarak o gün geldinafaka bağlandı. 1800 tl. Açıkçası bu kadarını beklemezdim. Hem kiram hem faturalarımı nafaka ile karşılayabileceğim çok şükür. Ayrıca kendi mali durumum da yoluna girdi sayılır. Artık üretip satabiliyor ve bundan evimi geçindirecek kadar para kazanabiliyorum. Sıfırdan değil -1'den başladığım bu yolculuğun her anını burada paylaştım, bu güzel gelişmeleri de paylaşayım dedim, sevgiler
Süpersinizkonuyu buradan güncellemek istedim. Aylarca acaba nafaka ne kadar çıkacak, geçinebilecek miyim, kirayı ödeyebilecek miyim diye dertlendim durdum. Burda da bir ara baya konu açıp birileri umut verici birşeyler söyler diye medet umdum ama genelde bu kadar çıkmasının imkansız olduğu, 1000 tl bile çıkmayacağıyla ilgili mesajlar aldım. Bu tür yorumlara üzülmekle birlikte, kendime gelmemi sağladı ve nafakaya bel bağlamam gerektiği anladım ve kendimi geçindirecek parayı kazanmak için cesaret gerektiren işlere girdim. Sonuç olarak o gün geldinafaka bağlandı. 1800 tl. Açıkçası bu kadarını beklemezdim. Hem kiram hem faturalarımı nafaka ile karşılayabileceğim çok şükür. Ayrıca kendi mali durumum da yoluna girdi sayılır. Artık üretip satabiliyor ve bundan evimi geçindirecek kadar para kazanabiliyorum. Sıfırdan değil -1'den başladığım bu yolculuğun her anını burada paylaştım, bu güzel gelişmeleri de paylaşayım dedim, sevgiler
Ohhh misss bizim verdiğimiz gazlarla yeni işin, kazancında yanına kâr kalmış. Sen dur daha da güzel olacak herşey.Düzenleme: konuyu buradan güncellemek istedim. Aylarca acaba nafaka ne kadar çıkacak, geçinebilecek miyim, kirayı ödeyebilecek miyim diye dertlendim durdum. Burda da bir ara baya konu açıp birileri umut verici birşeyler söyler diye medet umdum ama genelde bu kadar çıkmasının imkansız olduğu, 1000 tl bile çıkmayacağıyla ilgili mesajlar aldım. Bu tür yorumlara üzülmekle birlikte, kendime gelmemi sağladı ve nafakaya bel bağlamam gerektiği anladım ve kendimi geçindirecek parayı kazanmak için cesaret gerektiren işlere girdim. Sonuç olarak o gün geldinafaka bağlandı. 1800 tl. Açıkçası bu kadarını beklemezdim. Hem kiram hem faturalarımı nafaka ile karşılayabileceğim çok şükür. Ayrıca kendi mali durumum da yoluna girdi sayılır. Artık üretip satabiliyor ve bundan evimi geçindirecek kadar para kazanabiliyorum. Sıfırdan değil -1'den başladığım bu yolculuğun her anını burada paylaştım, bu güzel gelişmeleri de paylaşayım dedim, sevgiler
##############
Ay nihayet kurtuldun şu sümük heriften. Zaten fazladan 10 TL bile verse zoruna gidecekti, oh iyi olmuş.konuyu buradan güncellemek istedim. Aylarca acaba nafaka ne kadar çıkacak, geçinebilecek miyim, kirayı ödeyebilecek miyim diye dertlendim durdum. Burda da bir ara baya konu açıp birileri umut verici birşeyler söyler diye medet umdum ama genelde bu kadar çıkmasının imkansız olduğu, 1000 tl bile çıkmayacağıyla ilgili mesajlar aldım. Bu tür yorumlara üzülmekle birlikte, kendime gelmemi sağladı ve nafakaya bel bağlamam gerektiği anladım ve kendimi geçindirecek parayı kazanmak için cesaret gerektiren işlere girdim. Sonuç olarak o gün geldinafaka bağlandı. 1800 tl. Açıkçası bu kadarını beklemezdim. Hem kiram hem faturalarımı nafaka ile karşılayabileceğim çok şükür. Ayrıca kendi mali durumum da yoluna girdi sayılır. Artık üretip satabiliyor ve bundan evimi geçindirecek kadar para kazanabiliyorum. Sıfırdan değil -1'den başladığım bu yolculuğun her anını burada paylaştım, bu güzel gelişmeleri de paylaşayım dedim, sevgiler
Terliksi hayvan mı ahajsjdjfjjfŞükürler olsun ayrıca gözünüz aydın, cok sevınıyorum böyle terliksi hayvanlardan kurtulan hemcinslerim adına
Amip yada öglena demedım, terlıksı hayvan dedım, nağadan da masım degıl mıTerliksi hayvan mı ahajsjdjfjjf
Çok sevindim adınıza rabbim bundan sonra yüzünüzü güldürsün InşAllah.konuyu buradan güncellemek istedim. Aylarca acaba nafaka ne kadar çıkacak, geçinebilecek miyim, kirayı ödeyebilecek miyim diye dertlendim durdum. Burda da bir ara baya konu açıp birileri umut verici birşeyler söyler diye medet umdum ama genelde bu kadar çıkmasının imkansız olduğu, 1000 tl bile çıkmayacağıyla ilgili mesajlar aldım. Bu tür yorumlara üzülmekle birlikte, kendime gelmemi sağladı ve nafakaya bel bağlamam gerektiği anladım ve kendimi geçindirecek parayı kazanmak için cesaret gerektiren işlere girdim. Sonuç olarak o gün geldinafaka bağlandı. 1800 tl. Açıkçası bu kadarını beklemezdim. Hem kiram hem faturalarımı nafaka ile karşılayabileceğim çok şükür. Ayrıca kendi mali durumum da yoluna girdi sayılır. Artık üretip satabiliyor ve bundan evimi geçindirecek kadar para kazanabiliyorum. Sıfırdan değil -1'den başladığım bu yolculuğun her anını burada paylaştım, bu güzel gelişmeleri de paylaşayım dedim, sevgiler
Benim bildiğim kadarıyla anlaşmalıyı çekişmeliye çeviremezsiniz.Düzenleme: konuyu buradan güncellemek istedim. Aylarca acaba nafaka ne kadar çıkacak, geçinebilecek miyim, kirayı ödeyebilecek miyim diye dertlendim durdum. Burda da bir ara baya konu açıp birileri umut verici birşeyler söyler diye medet umdum ama genelde bu kadar çıkmasının imkansız olduğu, 1000 tl bile çıkmayacağıyla ilgili mesajlar aldım. Bu tür yorumlara üzülmekle birlikte, kendime gelmemi sağladı ve nafakaya bel bağlamamam gerektiği anladım ve kendimi geçindirecek parayı kazanmak için cesaret gerektiren işlere girdim. Sonuç olarak o gün geldinafaka bağlandı. 1800 tl. Açıkçası bu kadarını beklemezdim. Hem kiram hem faturalarımı nafaka ile karşılayabileceğim çok şükür. Ayrıca kendi mali durumum da yoluna girdi sayılır. Artık üretip satabiliyor ve bundan evimi geçindirecek kadar para kazanabiliyorum. Sıfırdan değil -1'den başladığım bu yolculuğun her anını burada paylaştım, bu güzel gelişmeleri de paylaşayım dedim, sevgiler
##############
En son anlaşmalı boşanmaya razı olmuştu. Dilekçeyi imzaladık ve avukata göndermiştim. Dava için 3 ay sonrasına gün verilmişti. Bugün mesaj atmış anlaşmalıdan vazgeçmiş, bir çocuk için en fazla 600 verebilirmiş daha fazlasını veremezmiş, ben de şu mesajı attım.
"Tamam ben avukatıma söylüyorum, çekişmeliye geri dönüyoruz. Dosyaları yeniden sunuyoruz darp raporu, şiddet şikayetimizi ve tazminatı yeniden işleme koyuyoruz.
Ayrıca bir ay içinde taşınacağım ve nereye gideceğimizi bilemeyeceksin. Uzaklaştırma kararını uzattıracağım
Suç seni insan yerine koyup anlaşmaya çalışanda. Elimdeki tüm delilleri kullanıp elimden geleni yapmazsam adım X değil. Hadi bakalım"
Adi herif nafakanın bağlanmasına birkaç gün kala beni kandırıp anlaşmalıya çevirdi, nafaka davası ertelenince anlaşmayı bozdu. Bu sinsi köpek cezasını çeksin istiyorum, elimden geleni ardıma koymayacağım. Uzak bir şehre taşınıp çocukları görmesini zorlaştıracağım, uzaklaştırma çıkarttıracağım.
Bu yaptığı ali cengiz oyunu benim delilllerimi tazminat davamı vs etkiler mi? Yarın avukatımla görüşeceğim ama bugün o kadar sinirli ve üzgünüm ki konu hakkında birşeyler öğrenmek istiyorum. Anlaşmalıyı çekişmeliye hemen çevirebilir miyim? Nafaka için yeniden 3 ay sonraya gün mü verilecek? Delillerim darp raporum hala geçirli mi?
Dava çekişmeli olarak açıldı. Birinci duruşma görülmeden anlaşmalı protokolü imzalayıp mahkemeye sunduk. Bu yüzden ilk duruşma görülmedi ama edevlete görüldü olarak düştü. 2. Duruşma için gün verilmişti. Bu oydu işte.Benim bildiğim kadarıyla anlaşmalıyı çekişmeliye çeviremezsiniz.
Yeni baştan başvuru yapılması gerekiyor.
Direkt çekişmeli açılsaydı anlaşmalıya çevirmekdaha kolay diye biliyorum
Ben bu herife aylardır anlaşmalı olsun diye dil döküyordum ta ki dün akşama kadar. 2 bin nafaka ver, geçmiş nafakalardan da, tazminattan da şiddet delillerini mahkemeye sunmaktan da vazgeçeceğim deyip durdum. Dün de dedim "son defa söylüyorum, gel anlaşmalı boşanalım, eğer yarın o mahkemede olmazsan bir daha asla anlaşmalı olmayacak" hala benimle dalga geçiyordu. Ahmak herif sanıyor ki mahkemeye gitmezse o dava ertelenir durur. Ben duruşma kararını ona atınca şok oldu. Şimdi mesaj atmış "şimdi ne olacak" diye. Ahaha elinin körü olacak ne olacak
Ay habere o kadarrr sevindim ki. Konunuzu da işlerinizi de takipteyim uzun zamandır, hep aklımın bi köşesindesiniz napti ne etti acaba diye. Gerçekten çok sevindim. 1800u tedbir nafakası olarak hakim mi bağladı? Öyleyse süper bişey bu. Bi de sanırım dava tarihinden itibaren birikmisi de alacaksınız. Sökkkee söke ödeyecek pis herif. Oh olsun onakonuyu buradan güncellemek istedim. Aylarca acaba nafaka ne kadar çıkacak, geçinebilecek miyim, kirayı ödeyebilecek miyim diye dertlendim durdum. Burda da bir ara baya konu açıp birileri umut verici birşeyler söyler diye medet umdum ama genelde bu kadar çıkmasının imkansız olduğu, 1000 tl bile çıkmayacağıyla ilgili mesajlar aldım. Bu tür yorumlara üzülmekle birlikte, kendime gelmemi sağladı ve nafakaya bel bağlamam gerektiği anladım ve kendimi geçindirecek parayı kazanmak için cesaret gerektiren işlere girdim. Sonuç olarak o gün geldinafaka bağlandı. 1800 tl. Açıkçası bu kadarını beklemezdim. Hem kiram hem faturalarımı nafaka ile karşılayabileceğim çok şükür. Ayrıca kendi mali durumum da yoluna girdi sayılır. Artık üretip satabiliyor ve bundan evimi geçindirecek kadar para kazanabiliyorum. Sıfırdan değil -1'den başladığım bu yolculuğun her anını burada paylaştım, bu güzel gelişmeleri de paylaşayım dedim, sevgiler
Konunuzu bilmiyorum amaa cok sevindim. Çocuklarda var anladigim kadariyla. Allah hayirli etsin inşallahDüzenleme: konuyu buradan güncellemek istedim. Aylarca acaba nafaka ne kadar çıkacak, geçinebilecek miyim, kirayı ödeyebilecek miyim diye dertlendim durdum. Burda da bir ara baya konu açıp birileri umut verici birşeyler söyler diye medet umdum ama genelde bu kadar çıkmasının imkansız olduğu, 1000 tl bile çıkmayacağıyla ilgili mesajlar aldım. Bu tür yorumlara üzülmekle birlikte, kendime gelmemi sağladı ve nafakaya bel bağlamamam gerektiği anladım ve kendimi geçindirecek parayı kazanmak için cesaret gerektiren işlere girdim. Sonuç olarak o gün geldinafaka bağlandı. 1800 tl. Açıkçası bu kadarını beklemezdim. Hem kiram hem faturalarımı nafaka ile karşılayabileceğim çok şükür. Ayrıca kendi mali durumum da yoluna girdi sayılır. Artık üretip satabiliyor ve bundan evimi geçindirecek kadar para kazanabiliyorum. Sıfırdan değil -1'den başladığım bu yolculuğun her anını burada paylaştım, bu güzel gelişmeleri de paylaşayım dedim, sevgiler
##############
En son anlaşmalı boşanmaya razı olmuştu. Dilekçeyi imzaladık ve avukata göndermiştim. Dava için 3 ay sonrasına gün verilmişti. Bugün mesaj atmış anlaşmalıdan vazgeçmiş, bir çocuk için en fazla 600 verebilirmiş daha fazlasını veremezmiş, ben de şu mesajı attım.
"Tamam ben avukatıma söylüyorum, çekişmeliye geri dönüyoruz. Dosyaları yeniden sunuyoruz darp raporu, şiddet şikayetimizi ve tazminatı yeniden işleme koyuyoruz.
Ayrıca bir ay içinde taşınacağım ve nereye gideceğimizi bilemeyeceksin. Uzaklaştırma kararını uzattıracağım
Suç seni insan yerine koyup anlaşmaya çalışanda. Elimdeki tüm delilleri kullanıp elimden geleni yapmazsam adım X değil. Hadi bakalım"
Adi herif nafakanın bağlanmasına birkaç gün kala beni kandırıp anlaşmalıya çevirdi, nafaka davası ertelenince anlaşmayı bozdu. Bu sinsi köpek cezasını çeksin istiyorum, elimden geleni ardıma koymayacağım. Uzak bir şehre taşınıp çocukları görmesini zorlaştıracağım, uzaklaştırma çıkarttıracağım.
Bu yaptığı ali cengiz oyunu benim delilllerimi tazminat davamı vs etkiler mi? Yarın avukatımla görüşeceğim ama bugün o kadar sinirli ve üzgünüm ki konu hakkında birşeyler öğrenmek istiyorum. Anlaşmalıyı çekişmeliye hemen çevirebilir miyim? Nafaka için yeniden 3 ay sonraya gün mü verilecek? Delillerim darp raporum hala geçirli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?