- 13 Eylül 2020
- 181
- 128
- 18
- 32
Ayyy gülmekten ölücemÇenem dusuk anacım, kopsun cenem.. neden neden neden? Ben tutamıyorum kendımi
Ya cok saçmaladım ben ya, aslında baya guluyodu senin o fıkra anlatan dilini yerim bile dediydi gerci yemedi ama niyeti guzel hahaAyyy gülmekten ölücemKim bilir adama ne fıkralar anlattın
Ee nolcak şimdiYa cok saçmaladım ben ya, aslında baya guluyodu senin o fıkra anlatan dilini yerim bile dediydi gerci yemedi ama niyeti guzel haha
Çok güzel dilini yemişYa cok saçmaladım ben ya, aslında baya guluyodu senin o fıkra anlatan dilini yerim bile dediydi gerci yemedi ama niyeti guzel haha
Kızlar gerı cekılıyoruz kobra harekatı iptal.
anlamadımyerine : anladım yazmısım goruldu attı. Off otomatık tamamlamasına baslıcam şimdi ya. Telefona guncelleme geldı bugun ıptal edemedım şunu. Goruldu attı bana. Cok salagım ben ya
Haha aminSerefsız ya allahından bulsun o zaman
Yanlış anlama ama bana biraz konuşmaların laubali geldi. Kesin adamada böyle davrandın ve haklı olarak uzaklaştı.Gızemlıyım ben bundan sonra. Asırı hem de. Naber dese yediğim yemekleri bile anlatıyodum ama artık naynnnn... zaten iki gundur soruyo sureklı nerdesin kimlerle gittin diye. Evde cekırdek citledim demiyorum tabi gezdim diyorum kızlarla.
Yanlış anlama ama bana biraz konuşmaların laubali geldi. Kesin adamada böyle davrandın ve haklı olarak uzaklaştı.Gızemlıyım ben bundan sonra. Asırı hem de. Naber dese yediğim yemekleri bile anlatıyodum ama artık naynnnn... zaten iki gundur soruyo sureklı nerdesin kimlerle gittin diye. Evde cekırdek citledim demiyorum tabi gezdim diyorum kızlarla.
Kız niye kurtlandırıyorsun beniYemin ederim konuyu okurken aklıma sizin eşiniz geldi slclskfskkfkd
İşinden dolayı neden 1-0 geride mesela ?:)Sırf işinden dolayı 1-0 geride benim için.Ayeıca belli ki dikkati çok çabuk dağılıyor.Size sırılsıkla aşık olmadığı müddetçe çok birşey beklemeyin derim.
Ben yapamam mesela bu işi yapan bir erkekle ondan dedim.İşinden dolayı neden 1-0 geride mesela ?:)
neden saçma bir adamla çıkmak istiyorsun ben asıl bunu çözemedimYa cok saçmaladım ben ya, aslında baya guluyodu senin o fıkra anlatan dilini yerim bile dediydi gerci yemedi ama niyeti guzel haha
Bu işi yapan insan değil mi? Yada bu iş kötü yollu bir iş mi ben anlamadım? Yorumlarınız bir acayip de ?Ben yapamam mesela bu işi yapan bir erkekle ondan dedim.
Kız simekra hele söyle bakalım exinin adının baş harfi neYa cok saçmaladım ben ya, aslında baya guluyodu senin o fıkra anlatan dilini yerim bile dediydi gerci yemedi ama niyeti guzel haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?