Bu adamı nasıl tavlarım?

😂 😂 Çok güldüm Allah senide güldürsün.. Kendini frenlemez isen adam kaçar, kaçan kovalanır misali. Sonucunucu merak ediyorum bildir olurmu? 🤭
Super ayakkabı mont kıyafet aldım. Şimdi bu bana yazacak dicem ki ısım var surdayım falan. Geleyım mu dıcek. Gelecek. Şakkk benı o kıyafetle gorecek. Wuhuuu bebegım bu nasıl tarz dıcek. Dıcem benım normal halım bu, gunluk boyle cıktım. Sonra acıktım dıcek yemek yıyelım. Şakkk arkamdan kostebek pastamı cıkarıcam. Bırbırımıze sarılıp tek ayagımız havada oyle durucaz. Ve mutlu son.

Super ayakkabı mont kıyafet aldım. Şimdi bu bana yazacak dicem ki ısım var surdayım falan. Geleyım mu dıcek. Gelecek. Şakkk benı o kıyafetle gorecek. Wuhuuu bebegım bu nasıl tarz dıcek. Dıcem benım normal halım bu, gunluk boyle cıktım. Sonra acıktım dıcek yemek yıyelım. Şakkk arkamdan kostebek pastamı cıkarıcam. Bırbırımıze sarılıp tek ayagımız havada oyle durucaz. Ve mutlu son.
Senin ile insan yaşlanmaz 😂😂😂 insallah sana hak ettiğin değeri verir...

En son mesaj bana ait ama ilk o yazmıştı dun. Bana sana hersey yakısıyor yazmıs bende gulucuk atıp cok tatlısın demısım. Sonra tam 24 saattır ne o ben yazdım. Pastamı gorse kesın alır bence benı
Pastanı storye at hemen. Yazacak kesin birşey. Ciddiyim bu arada. :)

En son mesaj bana ait ama ilk o yazmıştı dun. Bana sana hersey yakısıyor yazmıs bende gulucuk atıp cok tatlısın demısım. Sonra tam 24 saattır ne o ben yazdım. Pastamı gorse kesın alır bence benı
Valla güldürdün beni, sende bol bol gül :olamaz:

Siz baya baya yürüyonuz birbirinize ama bu insanoğluna biraz ders vermek lazım. Bi merak etsin. Pastanı da story olarak at madem bence de içinde kalmasın bari :rapci:

Valla güldürdün beni, sende bol bol gül :olamaz:

Siz baya baya yürüyonuz birbirinize ama bu insanoğluna biraz ders vermek lazım. Bi merak etsin. Pastanı da story olarak at madem bence de içinde kalmasın bari :rapci:
Şerefsız baktım girmiş wpda online. Bende diyorum belki araba falan carptı ondan yazmıyo. Zaten burnu da büyüktü biraz.

Anaaaa bu benim hiç aklıma gelmedi ama aksam atayım evden calısıyorum ben şimdi bu gunduz pastamı yapıyo demesın? Gercı evet agır ıssızım ama olsun
Storynin üstüne de ben yaptım gibi bişeyler yaz. İllaki laf atar sana. ;)

Kesin evlidirciler gelmiş yine
Herkes kocasından şüpheleniyor heralde
30 plus birinden bahsedince biri kesin evlidir diyorlar :)
40 larında bekar adam dolu korkmayın
Sana gelince arkadasım biraz çek kendini
Çok konuşan çok ilgili kadından soğur erkekler gizemli kal
O uğraşsın senle konuşmak için

Her storyme ilk o bakıyo ama hıc yazmadı daha storyeme. Gunde on tane atıyo ben ıkı gunde bir tane. Ben daha hıc bakmadım ona ama
Arada bak sen de, bunda bir sakınca yok ki. Bu sefer yazacak gibi hissettim. Dene şansını millet nasıl pasta yapılır görsün:)

Simeyracim 30 tane montun üstüne tekrar mont mu aldin sen iflah olmazsin 🤣 bu arada sonuc ne olursa olsun böyle heyecanlar yaşamak güzel kolay gelsin sana zira bu adam seni cok ugrastiracağa benziyor.

Çok heyecanlı yazdımı aceba yada pastanın resmini paylaştın mı?

Çantada keklik görmüş, neden bu kadar hevesli göründünüz ki. Biraz kendinizi geri çekin merak etsin.

Harikasın ya çok tatlısın cidden bu kadar hayat dolu birini kaybederse bu onun sorunu olur ama sen gene de çek azıcık kendini 😀

En son kim yazdı?
Pastayı falan da atma, tut kendini hele bi :olamaz: Yakın arkadaşına at, kendi numaranı ekle kendine at ama ona atma..

En çok sen yazıyorsan, yazışmaları uzatıyorsan çek kendini gözünü sevem :işsiz:Ne oldu buna falan desin, merak falan ettir. Bu erkekler bazen taktikleri hakediyorlar. Yazsak dert, yazmasak ayrı dert!...

Aç Adil Yıldırım izle, zaman geçiyor zaten :)

O yazasıya kadar bişey yapma.
Güç seninle olsun :) :bicak:
Yaaaa bende adili izliyorum yazasım gelince 😀

Back
X