Evli değil, eminsiniz?
Taktik yapmayın (30 ve altına gider taktikler), 40 yaşında adam, salak değilse hangi kadının nasıl adımlar attığını az buçuk biliyordur. Öyle mekana full süslenip gidip "He hey ben eğleniyorum senin için gelmedim ki" diye uğraşmanız "Senin için geldim süslendim, gör bak seni takmıyorum taktiği çekiyorum" demekten başka bir işe yaramaz. Hele mekanda çıkan biri, bu ayakları kaç kez görmüştür, arkadaşları ile alay konusu olursunuz yapmayın.
Mesajına geç cevap vereceğim diye kasmayın, istediğiniz gibi yazın ama mümkünse ota bka emoji gülücük basıp durmayın ve kendinizi "Bir şeyi ispatlar gibi" anlatmaktan kaçının.
Kendiniz olun, üzerine çok titreyip totosunu kaldırmayın, sürekli siz anlatıp durmayın bir şeyleri ki karşı taraftan alın-tartın nedir necidir bu adam. Sorular sorun bol bol, çekinmeyin ve fakat haddinizi aşmayın, bilin ki ne sorarsanız benzer bir sorunun da size sorulmasına hak vermiş olursunuz, ona göre.
İlişki gibi düşünürseniz, tökezlersiniz, başlangıçta tanışmakta olan iki arkadaş minvalinde takılın ki Kezbanlık tarafına kaymayın.
Tek kişiye full yoğunlaşmayın, full ondan mesaj bekleyerek günü tamamlamayın, neticede bi ilişkiniz yok ve hayatınıza birilerini aramaktasınız, başkaları ile de sohbet yürütebilirsiniz, uyuma bakar ona göre seçenekleri eler zamanla tek kişiye yoğunlaşırsınız. Erken bağlanmayın, çok hata yaptırır bu düşünce yani.
Kuul olmak istiyorsanız, kendiniz olarak kuul olun. Taklidi yaşamaya başlarsanız sonu illaki "Sen böyle değildin"li tartışmalara döner.